Νέο σύστημα κρατήσεων

• Thread starter Thread starter IATA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
και προτού την αναβάθμιση του συστήματος τελευταία στιγμή μπορούσαμε να βρούμε web fares και των 2 εταιρειών.
δεν είναι τώρα μόνο που η αιγαίου έχει το πρόβλημα με το σύστημα.

άλλαξε σε amadeus, είναι και αυτό ένα θέμα,
τώρα έστρωσε σε διαθεσιμότητα και τιμές

Ανέβηκε και πάλι το web check-in!
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ το νέο σύστημα κρατήσεων έχει υποστεί ένα facelift, το σύστημα check-in είναι ολόιδιο!
Μήπως δεν μπορούσαν να σετάρουν καλά το νέο σύστημα (το check-in είναι πεσμένο εδώ και πάνω από μια βδομάδα) και ξαναζωντάνεψαν προσωρινά το παλιό;;;

Η πολυβραβευμένη Aegean Airlines, Εταιρεία της Χρονιάς 2008/9 (an era gold award), φαίνεται πως έχει ακυρώσει όλες της τις πτήσεις από και προς Βουκουρέστι από τις 28 Μαρτίου και εξής. Θέλω να πιστεύω ότι προφανώς κάνουν κάποια αλλαγή (αλλαγή τύπου αεροσκάφους, ωραρίων ή κωδικού πτήσης;), γιατί το βρίσκω λίγο απίθανο να αποσυρθούν από το Παρίσι των Βαλκανίων :roll:

Το ίδιο ισχύει και τη SOF πάντως. Ενώ στα ΤΙΑ έχουν περιορίσει τις συχνότητες σε 4.

Δεν ξέρω αν έχει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά το βρήκα τώρα μπροστά μου..

Aegean: Υπογράφει πολυετή συμφωνία με τη Sabre

... Μέσω της συγκεκριμένης συμφωνίας, η Aegean Airlines αποκτά πρόσβαση σε περισσότερους από 350.000 χρήστες των συνδεδεμένων ταξιδιωτικών πρακτορείων της Sabre ανά τον κόσμο.

:arrow: http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1307537

Η είδηση είναι σχετικά παλιά (1 μήνας περίπου) και η ιστορία έχει περίπου ως εξής: Υπήρχε εδώ και χρόνια ένα πρόβλημα μεταξύ Αιγαίου και Sabre, δεδομένου ότι το δεύτερο δε δεχόταν να διαθέτει τους χαμηλούς ναύλους της Αιγαίου (P,U,T,S) με χαμηλότερο κόστος διανομής για την Αιγαίου, με αποτέλεσμα τα ταξιδιωτικά γραφεία-συνδρομητές της Sabre να μη μπορούν να πουλήσουν τους χαμηλότερους ναύλους της Αιγαίου, τη στιγμή που οι συνδρομητές της Travelport και της Amadeus στην Ευρώπη να έχουν πλήρη πρόσβαση.

Η λύση που είχε δώσει τότε η Αιγαίου, ήταν να συνεχίσουν οι πράκτορες αυτοί να κλείνουν τους συγκεκριμένους ναύλους της με κωδικούς χρήστη μέσω της ιστοσελίδας τους και απόδοση μέσω BSP, όπως έκαναν και οι συνδρομητές των άλλων συστημάτων, πριν υπογράψουν τη σχετική συμφωνία.