Νέες στολές για τα πληρώματα της Aegean

• Thread starter Thread starter 6circles
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και στο βίντεο φαίνεται ότι τα σιρίτια των ιπταμένων πλέον θα είναι ασημί αντί για χρυσά που ήταν μέχρι τώρα.

Aν και η ενδυματολογική μου αίσθηση περιορίζεται στο να μην βάζω το πουλοβερ μέσα στο παντελόνι, νομίζω είναι πολύ ωραίες στολές.

Και μια άλλη παρατήρηση, είδα μαύρους αεροσυνοδούς και γυναίκες πιλότους, αν μη τι άλλο η Aegean μαθαίνει γρήγορα (για ελληνική εταιρεία).

Nαι δεν είχα αμφιβολία, απλά και η επιλογή των μοντέλων κάτι λέει.

Περιμένω σχόλια για το αν δείχνουν ατημέλητοι οι πραγματικοί πιλότοι:p

Πιστεύω ότι δε θα δούμε όλες τις «δημιουργίες» στις καμπίνες, τουλάχιστον σε βάθος χρόνου. Όπως γίνεται και με τις επιδείξεις μόδας, συνήθως «σκάνε» -μεταξύ των άλλων- και δύο-τρία κραυγαλέα κομμάτια που δείχνουν την τάση και στην παραγωγή βγαίνουν λίγο πιο mainstream σύνολα. Μου φαίνεται λίγο too-much να κυκλόφορούν πληρώματα ντυμένα blue ninja οι γυναίκες ή βορειοκορεάτες φοιτητές οι άνδρες.

Επίσης τα μοντέλα είναι συνήθως ανέκφραστα, διότι πρέπει να αναδεικνύουν το ρούχο και όχι τους εαυτούς τους. Είναι σαφέστατα καλύτερη λύση από την κρεμάστρα και την κούκλα βιτρίνας. Όταν το κομμάτι φορεθεί σε έναν κανονικό άνθρωπο, ίσως χάσει την εκκεντρικότητά του.

Αναφέρομαι σε αυτά τα κομμάτια, που αμφιβάλλω αν θα έχουν διάρκεια:

Attachments

• teaser_grid-1.jpg
    teaser_grid-1.jpg
    125,3 KB · Προβολές: 40
  • teaser_grid-4.jpg
    teaser_grid-4.jpg
    181,4 KB · Προβολές: 40
Last edited:
Και εδώ το σχετικό link από τη σελίδα της Α3. Η κυρία κάτω κάτω στη μέση, μου θυμίζει κάτι από αέρα Ολυμπιακής. Βέβαια δεν έχω δει ακόμη ιπτάμενους φροντιστές σε αυτή την ηλικία...

Συγγνώμη, αλλά kindergarten οι περισσότερες από τις παραπάνω απόψεις των συναδέλφων του Φόρουμ, “καλούτσικες” αλλά αδιάφορες Στολές ever, εικόνα χειρότερη από Β. Κορέα, κάτι θέλει να πει ο εξαίρετος Ovelix αλλά ….γιοκ!!

Ένστολος αξιωματικός Cockpit χωρίς Πηλίκιο δεν υπάρχει πουθενά εκτός από την Α3. Mε τις προηγούμενες Στολές, η εταιρία τους έδινε και Καπέλα, αλλά δεν τα φορούσαν ΠΟΤΕ , εκτός περιπτώσεων εορταστικών εκδηλώσεων και διαφημιστικών φυλλαδίων, ενώ με τις παρούσες νέες Στολές δεν τους έχουν δοθεί καθόλου Καπέλα!!

Με αφορμή τις περιβόητες νέες Στολές ( ZEYS- DIONE-….ΝΔ ), για τις οποίες η Παρούσα εταιρία δεν έδωσε ποτέ ιδιαίτερη σημασία, όπως και για άλλα επί μέρους σοβαρά Θέματα λειτουργίας της εταιρίας, μετά τον αείμνηστο Πρόεδρο που την ίδρυσε, θα επανέλθω με ουσιαστικότερη και τεκμηριωμένη ανάλυση.

Όπως φαίνεται, είναι διαφορετική υπόθεση να διοικείς μια Αεροπορική Εταιρία, μεγέθους Α3, όπου κατ’ ευφημισμό /επαίνου και/ή εγκωμιασμού Εθνικού χαρακτήρα, από το Εμπόριο αυτοκινήτων!

Και εδώ το σχετικό link από τη σελίδα της Α3. Η κυρία κάτω κάτω στη μέση, μου θυμίζει κάτι από αέρα Ολυμπιακής. Βέβαια δεν έχω δει ακόμη ιπτάμενους φροντιστές σε αυτή την ηλικία...
Κι όμως υπάρχουν... λίγες βέβαια, αλλά υπάρχουν.

Πιστεύω ότι δε θα δούμε όλες τις «δημιουργίες» στις καμπίνες, τουλάχιστον σε βάθος χρόνου. Όπως γίνεται και με τις επιδείξεις μόδας, συνήθως «σκάνε» -μεταξύ των άλλων- και δύο-τρία κραυγαλέα κομμάτια που δείχνουν την τάση και στην παραγωγή βγαίνουν λίγο πιο mainstream σύνολα. Μου φαίνεται λίγο too-much να κυκλόφορούν πληρώματα ντυμένα blue ninja οι γυναίκες ή βορειοκορεάτες φοιτητές οι άνδρες.

Επίσης τα μοντέλα είναι συνήθως ανέκφραστα, διότι πρέπει να αναδεικνύουν το ρούχο και όχι τους εαυτούς τους. Είναι σαφέστατα καλύτερη λύση από την κρεμάστρα και την κούκλα βιτρίνας. Όταν το κομμάτι φορεθεί σε έναν κανονικό άνθρωπο, ίσως χάσει την εκκεντρικότητά του.

Αναφέρομαι σε αυτά τα κομμάτια, που αμφιβάλλω αν θα έχουν διάρκεια:
Στο ινσταγκραμ, η εταιρία έχει κάνει repost στόρι από μέλη πληρώματος όπου φαίνονται να φοράνε αρκετά αν όχι όλα από τα σχέδια που βλέπουμε στο βίντεο

Διαπιστώνω από αυτά που βλέπω στο Instagram (από πραγματικούς λογαριασμούς αεροσυνοδών) πως αρκετές κοπέλες προτιμούν παντελόνι αντί της φούστας.

Έχω την εντύπωση (και διορθώστε με παρακαλώ) πως μέχρι σήμερα δεν υπήρχε η επιλογή αυτή.