Νέες στολές για τα πληρώματα της Aegean

• Thread starter Thread starter 6circles
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αγαπητέ φίλε aakunz, κατά αρχάς ζητώ συγγνώμη σε ο, τι αναφέρεσαι σχετικά με προηγούμενες αμφίπλευρες τοποθετήσεις μας περί ΟΑ.

Δεύτερον επειδή παρατηρώ ότι σημαντικά Μέλη, αλλά και οι κ.κ Administrator + Moderator του Φόρουμ επικρότησαν τη θέση σου, έχω την άποψη ότι η Α3 υποχρεούται πρωτίστως η ίδια να αντλεί γνώμες , μαρτυρίες και προτάσεις από το επιβατικό της κοινό και/ή της ευρύτερης κοινής γνώμης και/ή του Τύπου και/ή ανάλογων Αεροπορικών Λεσχών/Φόρουμ κλπ και δευτερογενώς αντίστροφα, για να βελτιώνει την εύρυθμη λειτουργία και τη φήμη της , άλλωστε από εμπειρία άλλου Μέλους ,δεν απαντάνε ποτέ, σε διαβεβαιώνω δε ότι τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς που είπες, όπως φαίνονται ! Αν τους δοθούν αργότερα τα Πηλίκα θα εκπλαγώ θετικά!

Τρίτον θεωρώ τις παραπάνω απόψεις του κ. Air NewZealand ως de tenero ungui (εξ απαλών ονύχων), επιπόλαιες και εκτός θέματος. Επί πλέον τον πληροφορώ ότι τα κινέζικα πουκάμισα/καθολικού Παππά είναι για το Master Chef και την China town στο Trocadero του Λονδίνου και/ή αφορούν ίσως το My Style Rocks, όχι την Αεροπορία.

Ούτε και εγώ έχω ξετρελαθεί από αυτά που έχω δει από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, όσον αφορά τις νέες στολές αλλά επιφυλάσσομαι για την μέρα και που θα τις δω από κοντά. Μακάρι να έχω κάνει λάθος, δεν θα είναι δα και η πρώτη φορά...

Αυτό όμως που δεν θα κάνω ποτέ είναι να κάνω επίθεση σε άλλο μέλος του φόρουμ επειδή έχει διαφορετική γνώμη / άποψη από μένα. Είναι θέμα πολιτισμού. Αν ένα μέλος θέλει να δει οπωσδήποτε πηλήκιο στους πιλότους, δικαίωμα του. Αν κάποιος θεωρεί ότι η ανδρική στολή του φροντιστή τον κάνει να μοιάζει με καθολικό παπά κλπ κλπ, και αυτό δικαίωμα του.

Αλλά γιατί πρέπει να κάνουμε και αυτό εδώ το νήμα πεδίο αντιπαράθεσης και να χαρακτηρίζουμε όσους έχουν διαφορετική γνώμη σε ένα θέμα που πραγματικά δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία;; Για στολές μιλάμε FFS, για ρούχα, χρώματα και υφάσματα, και όλα αυτά σε μια γειτονιά του κόσμου που κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Λίγο perspective δεν βλάπτει.

Off topic, Αγαπητέ 6circles - ότι λίγο perspective δεν βλάπτει - σίγουρα δεν μπαίνει σε σύγκριση και ζυγαριά το θέμα της επικεφαλίδας που συζητάμε περί των Νέων Στολών με ό,τι συντελείται στη γειτονιά μας!

Ανακωχή στη συζήτησή μας , παρόλο που αποτελεί ίσως βαλβίδα εκτόνωσης στην εξοργιστική και απαράδεκτη συγκυρία της Συμφοράς των Πολλαπλών Άδικων Παράπλευρων Δεινών, με κυρίαρχη συνέπεια την αμφίπλευρη απώλεια Ζωής χιλιάδων αθώων ανθρώπων, αλλά ίσως και Γενοκτονίας αν συνεχιστεί και… είθε να μην επεκταθεί ….ποικιλοτρόπως !!!!!!!!!

Χθες το Σάββατο που τις είδα από κοντά μου φάνηκαν πολύ νορμάλ και βέβαια δεν ήταν κάτι που θα επηρέαζε το ταξίδι μου έτσι κ αλλιώς. Μπορώ να πω ότι μου ήταν ευχάριστο στο μάτι.
Μα πραγματικά ... σου αρέσουν τα μακαρόνια? Εγώ ξετρελαίνομαι ότι και να μου πεις. Και δεν χρειάζεται να συμφωνήσω με κανέναν

Τρίτον θεωρώ τις παραπάνω απόψεις του κ. Air NewZealand ως de tenero ungui (εξ απαλών ονύχων), επιπόλαιες και εκτός θέματος. Επί πλέον τον πληροφορώ ότι τα κινέζικα πουκάμισα/καθολικού Παππά είναι για το Master Chef και την China town στο Trocadero του Λονδίνου και/ή αφορούν ίσως το My Style Rocks, όχι την Αεροπορία.
Πραγματι. Το να μιλάμε για τις στολές της Aegean, στο νήμα για τις στολες της Aegean, είναι εκτός θέματος. Επιπόλαιο είναι να βαφτίζουμε όπως θελουμε ότι δεν μας αρέσει. Θα σας προέτρεπα λοιπόν αγαπητέ να κρατησετε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς για όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη.

Και σε μένα στη πραγματικότητα φάνηκαν πιο νορμάλ απ΄ότι στις εικόνες. To μπλε είναι κάπως πολύ έντονο, ταιριάζει όμως στα χρώματα της Α3 και είναι κάτι το διαφορετικό από το σκούρο μπλε πολλών άλλων στολών (χωρίς να φαίνεται φτηνό / low cost). Και όντως κάποιες κοπέλες φορούσαν φούστα, άλλες παντελόνι, δηλ. προφανώς υπάρχει τώρα επιλογή.

Προσωπικά μου αρέσουν αρκετά και θα ήθελα να δώ να φοριούνται και τα πιο "ασυνήθιστα" κομμάτια. Τουλάχιστον πιστεύω από μακρυά θα ξεχωρίζουν και θα κάνουν μπαμ ότι είναι πληρώματα Aegean.
Όσον αφορά τα αντρικά κομμάτια, νομίζω είναι της μόδας αυτή την περίοδο στα αγόρια νεαρής ηλικίας το "κολλάρο/γιακάς καθολικού παπά" + slimline πουκάμισο. Pas mal κατά την άποψή μου.
Για την χρηστικότητα αρμόδια να μας πουν είναι τα εκάστοτε πληρώματα. Θεωρητικά έχουν περάσει εκτεταμένα τεστ πριν πάρουν το ΟΚ, για το αν είναι χρηστικά σε κάθε περίπτωση/σενάριο (service, emergency κτλ).
Προσωπικά και να μην ξαναδώ πηλίκιο μπροστά μου δεν με χαλάει. Είμαστε στο 2023, όχι στα Clipper της Pan Am της δεκαετίας του 40, ούτε στο στρατόπεδο να κάνουμε αποψίλωση και γοπινγκ.

Κι εγώ αυτή την απορία είχα μέχρι που το περασμένο Πάσχα σε ταξίδι στη Βαρκελώνη πέτυχα και στις δύο πτήσεις, στην μία μάλιστα υπήρχαν δύο άντρες, ένας στην αρχή των 20s και ένας στο φεύγα των 30s (!)
Έχει και άνδρες πάνω από 40 και είναι άψογοι.
Καλό είναι να βάλει περισσότερους, αν παραστεί ανάγκη να ρίξουν και κανένα μπερντάχι σε κανένα ταραξία :mrgreen:

Αν αργεί η πτήση σας και θέλετε να τις δείτε όλες μαζί, περάστε απο την Πανεπιστημίου στο Attica, τις έχουν όλες σε βιτρίνες.

Οι στολές είναι πολύ πιο mainstream επάνω στους «κανονικούς» ανθρώπους και όχι τα ανέκφραστα μοντέλα-κρεμάστρες του βίντεο. Στις δύο τελευταίες πτήσεις, ειδικά οι γυναίκες συνοδοί ήταν άκρως εντυπωσιακές και κομψές. Οι φροντιστές πάλι, όχι και τόσο. Θα συμφωνήσω με ένα μέλος που είπε, ότι ήταν λάθος της Αιγαίου να κάνει το promo επάνω σε επαγγελματίες μοντέλα και όχι μέλη του πληρώματος. Καλές πτήσεις!

Λοιπόν, πρώτη πτήση χθες και οι εντυπώσεις άρχισαν από το μετρό, και συνεχίστηκαν στο διαβολικά κουραστικό A320 neo (και ήμουν up front).

:oops: Η νέα στολή με παντελόνι σε συνδυασμό με την απελευθέρωση της κόμμωσης αναδεικνύει τις ψηλές ξανθές. Αν και υποψιάζομαι ότι πρόκειται για οπτική απάτη και στην πραγματικότητα οι ψηλές ξανθές αναδεικνύουν την νέα στολή.

:rant:Στις μελαχροινές, σε άλλους σωματότυπους και στους άνδρες η νέα στολή είναι πολύ χειρότερη από την προηγούμενη.

:rolleyes:Υποσυνείδητα κάτι μου θυμίζει νοσηλευτές, με γαλάζιο αντί για πράσινο.

Last edited by a moderator: