Νέες στολές για τα πληρώματα της Aegean

• Thread starter Thread starter 6circles
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αναμένουμε σχόλια από όσους εκ των Μελών ταξιδέψουν και/ή τύχει να δουν από την επόμενη μάλλον Δευτέρα 23/10/, το νέο look των νέων Στολών των Πληρωμάτων.

Last edited by a moderator:
Έχει ανακοινωθεί κάτι;
Έχω πτήση την Τρίτη λογικά. Αν πάρει κάτι το μάτι μου θα σου πω ;)

Δεν γίνεται επίσημη παρουσίαση πρώτα; Έχει προγραμματιστεί / ανακοινωθεί κάτι;
Δηλαδή ένα ωραίο πρωΐ θα επιβιβαστούμε και θα τους δούμε όλους ξαφνικά με νέα εμφάνιση;

Λες στα αποτελέσματα 9μηνου να πετάξουν και δυο παιδιά στην άκρη και ιδού οι νέες στολές; :rolleyes:
Αυτά θέλουν και τα ανάλογα ταρατατζουμ

Πέρασε πλέον η εποχή των Δελτίων Τύπου, η εταιρία γύρισε στην εποχή του Δια και της Θεότητας Διώνης , κάτι ήξερε φαίνεται ο φίλος CHRISTOS55, οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε τι θα δούμε και σχολιάζουμε από βδομάδα!

Πληρώματα της Aegean ανεβάζουν stories στο Instagram όπου γράφουν πως είναι η τελευταία φορά που φορούν την τωρινή στολή. Άρα δεν είμαστε μακριά από το επίσημο launch όπως αναφέρθηκε ήδη απο φίλους του forum.

Μάλλον με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος την επόμενη Κυριακή.

Λογικό. Άραγε θα υπάρξει αλλαγή για τα πληρώματα της ΟΑ ? Μάλιστα έχω πτήση την Κυριακή 29/10 (που ξεκινά το χειμερινό πρόγραμμα) με την ΟΑ.

Μαθαίνω από ανθρώπους της Aegean ότι οι νέες στολές θα φορεθούν από αύριο Δευτέρα 23.10. Για να δούμε.