Μηνυση ΕΧΠΑ και ΕΠΤΑΟΑ, κατα Χατζηδακη

• Thread starter Thread starter CONFIG2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
tarig_gr":2gkxp738 said:
Μην σας παραμυθιάζουν... Δεν πλήρωσε ΤΙΠΟΤΑ ο Ελληνικός Λαός για την ΟΑ.

tarig_gr":2gkxp738 said:
Βασικός χρηματοδότης είναι το κράτος.

Στο ίδιο ποστ αυτοαναιρείσαι. Πρόσεχε, γιατί νομίζω πως χάνεις το όποιο δίκιο έχεις και μαζί σου αδικούνται και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στις ΟΑ.

οι χαρακτηρισμοί δεν αφορούσαν όλους και σαφως όχι εσενα προσωπικά, που δεν γνωρίζω.
αν εσυ μπορείς να πιστοποιήσεις ότι δεν υπάρχουν στην ΟΑ (η και στο ελληνικό δημόσιο, διότι εκει, και στα γενικά κακώς κείμενα της χώρας αφορούσε το σχόλιο) τεμπεληδες, λαμόγια κλπ και είστε όλοι τέλειοι, τοτε...να σας παραγγείλουμε φωτοστεφανο για τις γιορτες.
Και σε πληροφορώ, ότι καμία επιθυμία δεν είχα ποτε να δουλέψω στην ΟΑ...μια χαρα exciting είναι η δουλεια μου, χρησιμοποιώ τα αεροπλάνα για να με πηγαίνουν εκει που κάνω την ερευνα μου, με αντίξοες συνθήκες, θετοντας σε κίνδυνο τη σωματική μου ακεραιότητα και ζωή και δεν φωρτόνομαι και σε κανέναν να μου πληρωνει τα χρέη.

η απαντηση μου αφορα τον config2

Η ηλικία κάποιου δεν παίζει σημαντικό ρόλο στο να εναποθέσει την γνώμη του για κάτι που τον απασχολεί.

Βασικός χρηματοδότης της Ολυμπιακής είναι το κράτος φίλτατε κύριε Φώτη. Οι έλληνες πολίτες όμως δεν επιβαρύνονται σε τίποτα παραπάνω των εργαζομένων της ΟΑ οι οποίοι είναι επίσης φορολογούμενοι πολίτες και για την ΟΑ και για την ΔΕΗ και για την ΕΡΤ και για όλλλλλλλα αυτά. Μην τους κατηγορέιτε λοιπόν.

ΡΕ ΤΑΡΙΓΚ, ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΟΑ ΑΣ ΠΛΉΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ "ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ". ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ????? ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ...

ΟΚ! Κλέινει η ΟΑ και βάζω εγω μυαλό. Ποιά και πόση θα είναι η διαφορά στις φορολογικές σου υποχρεώσεις στο μέλλον; Για εξηγησέ μου κύριε παντογνώστη!!!

fotis":38ta1wns said:
Θα ήθελα όμως να μου απαντήσεις στο εξής:
Απ' όσο βλέπω στο προφίλ σου είσαι στην ηλικία των 19 ετών.
Υποθέτω, λοιπόν, ότι αφού δεν έχεις τελειώσει το στρατιωτικό σου, δεν έχεις κάποια μόνιμη εργασιακή σχέση με τις ΟΑ.
Ποιά ακριβώς είναι η σχέση σου με τις ΟΑ και για ποιό λόγο δεν έχεις βλέψεις για κάποια άλλη εταιρεία στον ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο αεροπορικό χώρο? Το όνειρό σου είναι να "μπεις" σαν μόνιμος στις ΟΑ και να γεράσεις εκεί μέσα?

tarig_gr":38ta1wns said:
Η ηλικία κάποιου δεν παίζει σημαντικό ρόλο στο να εναποθέσει την γνώμη του για κάτι που τον απασχολεί.

Βασικός χρηματοδότης της Ολυμπιακής είναι το κράτος φίλτατε κύριε Φώτη. Οι έλληνες πολίτες όμως δεν επιβαρύνονται σε τίποτα παραπάνω των εργαζομένων της ΟΑ οι οποίοι είναι επίσης φορολογούμενοι πολίτες και για την ΟΑ και για την ΔΕΗ και για την ΕΡΤ και για όλλλλλλλα αυτά. Μην τους κατηγορέιτε λοιπόν.

Κάποια απάντηση σε αυτά που σε ρώτησα μήπως μπορείς να μου δώσεις?
(Φυσικά μόνο αν θέλεις)
Σε καμία περίπτωση δεν υποστήριξα :"είσαι μικρός, μη μιλάς".

tarig_gr":1vu2wh0s said:
ΟΚ! Κλέινει η ΟΑ και βάζω εγω μυαλό. Ποιά και πόση θα είναι η διαφορά στις φορολογικές σου υποχρεώσεις στο μέλλον; Για εξηγησέ μου κύριε παντογνώστη!!!

Θες να το παρουμε αθροιστικα, η ανα περιοδους? Ασ΄το μην το ψαχνεις...
Συν τοις αλλοις, και 1 ευρω τη μερα να ειναι, ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ για να μην εχω "Εθνικο Αερομεταφορεα". Ποσο μαλλον για να τρεφω αχρηστους (προσοχη: δεν γενικολογω, ξερετε για ποιους μιλαω)

Κατανοητος? Και οι ειρωνιες περι "παντωγνωστη" να λειπουν, δεν σε ξερω κ απο χτες...

Ναι όμως οι πιλότοι των 340 των 330 των 45αριών των 75αριών τί θα κάνουνε? ¨Αρα θα αναγκαστούν να αναζητήσουν νέα εταιρία αλλά το κακό είναι το ότι δεν θα είναι εντός Ελλάδας αλλά εκτός!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.