OveLix":vc8vnn19 said:tarig_gr":vc8vnn19 said:Μην σας παραμυθιάζουν... Δεν πλήρωσε ΤΙΠΟΤΑ ο Ελληνικός Λαός για την ΟΑ.
Ela Aleko????? Poios den plirose tipota???? Xaxxaxaxa!!! oreo!
OveLix":vc8vnn19 said:tarig_gr":vc8vnn19 said:Μην σας παραμυθιάζουν... Δεν πλήρωσε ΤΙΠΟΤΑ ο Ελληνικός Λαός για την ΟΑ.
tarig_gr":2gkxp738 said:Μην σας παραμυθιάζουν... Δεν πλήρωσε ΤΙΠΟΤΑ ο Ελληνικός Λαός για την ΟΑ.
tarig_gr":2gkxp738 said:Βασικός χρηματοδότης είναι το κράτος.
fotis":38ta1wns said:Θα ήθελα όμως να μου απαντήσεις στο εξής:
Απ' όσο βλέπω στο προφίλ σου είσαι στην ηλικία των 19 ετών.
Υποθέτω, λοιπόν, ότι αφού δεν έχεις τελειώσει το στρατιωτικό σου, δεν έχεις κάποια μόνιμη εργασιακή σχέση με τις ΟΑ.
Ποιά ακριβώς είναι η σχέση σου με τις ΟΑ και για ποιό λόγο δεν έχεις βλέψεις για κάποια άλλη εταιρεία στον ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο αεροπορικό χώρο? Το όνειρό σου είναι να "μπεις" σαν μόνιμος στις ΟΑ και να γεράσεις εκεί μέσα?
tarig_gr":38ta1wns said:Η ηλικία κάποιου δεν παίζει σημαντικό ρόλο στο να εναποθέσει την γνώμη του για κάτι που τον απασχολεί.
Βασικός χρηματοδότης της Ολυμπιακής είναι το κράτος φίλτατε κύριε Φώτη. Οι έλληνες πολίτες όμως δεν επιβαρύνονται σε τίποτα παραπάνω των εργαζομένων της ΟΑ οι οποίοι είναι επίσης φορολογούμενοι πολίτες και για την ΟΑ και για την ΔΕΗ και για την ΕΡΤ και για όλλλλλλλα αυτά. Μην τους κατηγορέιτε λοιπόν.
tarig_gr":1vu2wh0s said:ΟΚ! Κλέινει η ΟΑ και βάζω εγω μυαλό. Ποιά και πόση θα είναι η διαφορά στις φορολογικές σου υποχρεώσεις στο μέλλον; Για εξηγησέ μου κύριε παντογνώστη!!!