Μηνυση ΕΧΠΑ και ΕΠΤΑΟΑ, κατα Χατζηδακη

• Thread starter Thread starter CONFIG2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Κάνετε σαν τρελλοί και αυτό γιατί κατα έναν μαγικό τρόπο σας έχουν φυτέψει στο μυαλό οτι οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν την ΟΑ. Να κάνω μια ερώτηση; Οι εργαζόμενοι της ΟΑ, του ΟΤΕ, της ΔΕΗ δεν είναι έλληνες φορολογούμενοι; Ποιός σας έιπε οτι οι υπάλληλοι της Ολυμπιακής είναι δημόσιοι υπάλληλοι; Με σταναχωρούν αυτές οι απόψεις σας γιατί οι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής κάθε μέρα ιδρώνουν για να βγεί το έργο και να μην καθυστερήσει ούτε λεπτό η πτήση σας... Οι εργαζόμενοι της ΟΑ είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

Πίσω από τους εργαζόμενους που βρίζετε υπάρχουν και οι συμβασιούχοι των 700 και 800 Ευρώ. Αυτοί που αξίζουν ενα μεγάλο μπράβο από όλους μας που ακόμη μέσα από μια τέτοια κατάσταση και τώρα στις γιορτές θα αποδώσουν να μέγιστα για την ομαλή ροή του έργου.

Μονο που οι υπάλληλοι ΟΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ δεν καλούνται να πληρώσουν τα δικά μου λάθη κλπ. Αντίθετα εμείς καλούμαστε να καλύψουμε τα δικά τους μπαλώματα.

Το μπάλωμα ποιό; Του συμβασιούχου που μπήκε μόλις τον Νοέμβριο π.χ. και παίρνει 700 Ευρώ το μήνα. Ρε παιδιά μην τα ρίχνετε στους εργαζομένους. Είναι άνιση μάχη αυτή που κάνετε. Η ΟΑ και ο κόσμος της θέλει την Ελληνική Κοινωνία κοντά της σε αυτή τη μάχη. Μην σας παραμυθιάζουν... Δεν πλήρωσε ΤΙΠΟΤΑ ο Ελληνικός Λαός για την ΟΑ.

Υπάρχουν αλλού τρύπες. Στα ρουσφέτια, στα ομόλογα, στη κυβέρνηση. Οι εργαζόμενοι της ΟΑ δεν φταίνε σε ΤΙΠΟΤΑ.

Η ΟΑ είναι μια εταρία με διοίκηση ιδιωτικού δικαίου. Βασικός χρηματοδότης είναι το κράτος. Αυτοί αλλάζουν τις διοικήσεις κάθε φορά αλλάζοντας κυβερνήσεις. Άρα λοιπόν μήπως τα λεφτά καταλήγουν σε τίποτα τσέπες υπουργών και λαμογιών μαζί με τα λεφτά των ταμίων και όλων αυτών. Μήπως η κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει ενα φρένο με τον κίνδυνο να πιαστεί απ'αυτοφόρω; Φρένο σε τί; Στην κλεψιά φυσικά της τσέπης του Φορολογούμενου πολίτη. Γι'αυτό δεν είναι ο Τεχνικός αυτός που θα πρέπει να πληρώσεις κύριε Έλληνα Φορολογούμενε αλλά το κρά τος για τις πολύ καλές υπηρεσίες που σου προσφέρει.

Aristoteles":jk5vkwmk said:
Δηλαδή οι πιλότοι της ολυμπιακής θα βγουν στο σφυρί και θα ψάχνουν για δουλειά, γιατί είναι πάρα πολλοί.Και αν τους διώξουν αυτοί οι άνθρωποι που θα πάνε άραγε, θα μπορέσουν να τους προσλάβουν μετά οι άλλες εταιρίες?

Οι περισσοτεροι θα απορροφηθουν απο την ΑΙΓΑΙΟΥ, μιας και θα ειναι λαχειο για αυτους, να πρασλαβουν ετοιμους και πολυπειρους χειριστες. Τι αλλο θα μπορουσε να γινει καλυτερο?
Ειναι μεσα στο "σχεδιο" του "κλεισιματος" της ΟΑ. Δηλαδη, γινεται μικρη η ΟΑ, περνουν τους πιλοτους της, και φερνουν και μερικα αεροπλανα παραπανω....(κατι εχει ακουσθει για 321)

tarig_gr":2s2thoa2 said:
Κάνετε σαν τρελλοί και αυτό γιατί κατα έναν μαγικό τρόπο σας έχουν φυτέψει στο μυαλό οτι οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν την ΟΑ.

Φίλε tarig_gr,
καλό θα είναι να προσπαθήσεις (με στοιχεία) να πείσεις τον κόσμο ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι ΔΕΝ πληρώνουν τις ΟΑ.
Για να αποφύγω οποιαδήποτε παρεξήγηση σε ενημερώνω ότι ουδεμία σχέση έχω με την Aegean ή τις ΟΑ και ότι ευχή μου είναι μια υγειής ΟΑ έτσι ώστε να μην υπάρχει μονοπώλιο της Aegean στην Ελλάδα.

Θα ήθελα όμως να μου απαντήσεις στο εξής:
Απ' όσο βλέπω στο προφίλ σου είσαι στην ηλικία των 19 ετών.
Υποθέτω, λοιπόν, ότι αφού δεν έχεις τελειώσει το στρατιωτικό σου, δεν έχεις κάποια μόνιμη εργασιακή σχέση με τις ΟΑ.
Ποιά ακριβώς είναι η σχέση σου με τις ΟΑ και για ποιό λόγο δεν έχεις βλέψεις για κάποια άλλη εταιρεία στον ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο αεροπορικό χώρο? Το όνειρό σου είναι να "μπεις" σαν μόνιμος στις ΟΑ και να γεράσεις εκεί μέσα?

Υ.Γ: Δεν επιτρέπω σε κανένα να μου φυτεύει (με κανένα μαγικό τρόπο) στο μυαλό μου οτιδήποτε.
Επίσης καλό είναι να απευθύνεσαι με κοσμιότερο ύφος σε κάποιους που σίγουρα έχουν σε αεροπορικά επαγγέλματα περισσότερα χρόνια απ' ότι συνολικά η ηλικία σου (και δεν εννοώ εμένα).

Φιλικά,
Φώτης

Το να μπαίνουν στην αιχμη του δόρατος οι συμβασιούχοι και όσοι σαφώς μη προνομιούχοι δουλεύουν στην ΟΑ, μπορεί να λειτουργεί σε συγκινησιακό επίπεδο, αλλά δεν είναι λογικο.
Γιατί υπάρχουν και άλλοι στην ΟΑ, αυτοί με τους παχυλους μισθους που καταφεραν την εταιρια να φτασει εδώ που είναι. Και δεν θέλουμε να συνεχίσουμε να τους πληρώνουμε. Επίσης, υπάρχουν και σε άλλους τομείς εργασιακούς στην Ελλάδα νέοι που μετά από σπουδες κλπ παίρνουν 300 ευρώ. Αρα, ας μη μιλάμε για το θέμα αυτό.

Σαν τρελοί κάνουν όσοι δεν μπορούν να συζητήσουν με επιχειρήματα.

Μάλλον σε εσάς με ενα "μαγικό" τρόπο σας έχουν κάνει να πιστέψετε ότι ο μέσος Ελληνας φορολογούμενος δεν επιβαρύνεται από την ΟΑ.

Δεν είναι λοιπόν η ΟΑ στον ευρύτερο δημόσιο τομέα!!!!!!!

Είμαι περίεργος να δώ που είναι !!!!!!

Κοίτα , δέχομαι (και καταννοώ) την όποια συναισθηματική φόρτιση έχει ό κάθε εργαζόμενος της ΟΑ αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν πρέπει να λέμε κάτι (οτιδήποτε) που θα θεωρηθεί από την άλλη πλευρά σαν "λανθασμένη άποψη" ( για να μην πώ πώς αλλιώς χαρακτηρίζετε μερικοί από εσάς την αντίθετη άποψη) .

Σε ότι με αφορά συμπάσχω στην πιθανότητα κάποιος να μείνει χωρίς δουλειά (έστω και προσωρινά) αλλά δεν κατανοώ την εμμονή του να δουλεύει σώνει και καλά σε μία εταιρία ζημιογόνα που ΜΟΝΟ ελλείμματα δημιουργεί.

Και για να τελειώσει αυτό το θέμα (σε όσον με αφορά ) ΠΟΤΕ δεν έβρισα κανένα εργαζόμενο (πόσο μάλλον κανένα συν Forumιτη). Μπράβο στους κακοπληρωμένους εργαζόμενους που πραγματικά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό .......

Και μία απορία : λες και δεν θα βρουν άλλη δουλειά με 700/800

drakkar":1w66oaxl said:
[Το να ζείς σε τροχόσπιτο και να πηγαίνεις να ζήσης όπου υπάρχει δουλειά και το "εγώ θα κονομήσω και οι loosers θα πεθάνουν" είναι για τα Αμερικανάκια, αυτά δεν περνάνε στην Ευρώπη. Εδώ υπάρχει σπίτι, πατρίδα, οικογένεια.
Σωστα εδώ είναι Ελλάδα, που σημαίνει θα πρέπει να πληρώνω εγώ με τον ιδρώτα μου τον τεμπέλη και το λαμόγιο και να μην ακούω ούτε ενα ευχαριστώ, να πετάω με μπαλωμένα αεροπλάνα, να έχω καθυστερήσεις...ωραια πατρίδα για κάποιους..[/quote]

Δηλαδη ειμαστε τεμπελιδες, λαμογια, και αλλα ωραια!
Νομιζω οτι υπερβαλεις...και μαλλον "μεσα" σου, θα ηθελες να δουλεψεις στην εταιρια!
Δεν σε παρεξηγω! Οι περισσοτεροι, ετσι σκεπτονται.
"Να ψοφισει η κατσικα του διπλανου, επειδη δεν εχεις εσυ"!

OveLix":2xl538dr said:
Tο τέλος της λογικής, έτσι? :shock:

Μην είσαι τόσο ακατάδεκτος. Δηλαδή δεν πιστεύεις εμένα και άλλους πιο παλιούς για το θέμα της ΟΑ και πιστεύεις τους δημοσιογράφους;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.