Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Παίδες, προσπαθώ εδώ και αρκετή ώρα να χρησιμοποιήσω το ένα από τα δύο εκπτωτικά κουπόνια που έχω (-50% λόγω gold card) αλλά δε βλέπω πουθενά σε κανένα στάδιο της κράτησης κάποιο πεδίο για να καταχωρήσω τον κωδικό... :shock:
Δε βλέπω καλά ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Ευχαριστώ!

Συνήθως υπάρχει πριν το πεδίο για έκδοση τιμολογίου.
Δύο φορές όμως όταν έβαζα το κουπόνι δεν ολοκλήρωνε την κράτηση και το έκανα και τις δύο τηλεφωνικά

Δεν εμφανίζεται κανένα τέτοιο πεδίο.. πριν την έκδοση τιμολογίου υπάρχει η δωρεά για τα παιδικά χωρία SOS και πιο πριν ταξιδιωτική ασφάλεια & αποσκευές... Απαράδεκτο το website λοιπόν!!

Ε καλά, δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις ένα ολόκληρο site με εκατοντάδες λειτουργίες "απαράδεκτο" γιατί δεν έχει πεδίο εισαγωγής έκπτωσης!!! Υπήρχε ειδικό πεδίο που έβαζες τον κωδικό έκπτωσης αλλά αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το ακριβές τελικό ποσόν και ίσως προς το παρόν το έχουν αφαιρέσει. Αν πάρεις τηλέφωνο σου το περνάνε οι ίδιοι χωρίς την τηλεφωνική χρέωση.

Από τη στιγμή που δε μπορείς διαδικτυακά να ολοκληρώσεις μια έκδοση εισιτηρίου (με ένα κουπόνι το οποίοι σου προσφέρει η ίδια η εταιρία ως προνόμιο) δε νομίζω ο χαρακτηρισμός να είναι άδικος. Ευχαριστώ όπως και να έχει για την απάντηση, θα επικοινωνήσω αναγκαστικά τηλεφωνικά μαζί τους

bender":8tu2cyaw said:
Δεν εμφανίζεται κανένα τέτοιο πεδίο..

Το πεδίο εμφανίζεται και λειτουργεί κανονικά αφού έχεις κάνει login στον λογαριασμό σου από τη σελίδα του Miles+bonus .

Έχει δίκιο ο ΑΕΕ320. Χρησιμοποίησα το κουπόνι στις 12 Αυγούστου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σωστός ο ΑΕΕ320. Πρέπει να έχεις κάνει log in πρώτα. Γι αυτό δεν μου το έβγαζε προχθές που το δοκίμασα και δεν είχα μπει με τον λογαριασμό μου. Ναι, το έχω χρησιμοποιήσει παλιότερα κι εγώ.

Η απλά να βάλεις τον αριθμό κάρτας κάτω από τα στοιχεία του επιβάτη για να σε αναγνωρίσει ως χρυσό μέλος και να σου προσθέσει την αποσκευή.

Υπάρχουν χρονικά διαστήματα κατά τα οποία δεν υπάρχει η κάλυψη του Bonus? (π.χ. Εορτές Χριστουγέννων- Πάσχα κ.λ.π.).