Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
1. Όχι - Έτσι κι αλλιώς τα μίλια αυτα είναι εξαργυρώσιμα μόνο
2. Κατά 99% μετά τον ένα χρόνο ξεκινά ξανά η απαίτηση για 12.000 μίλια και ότι περισσότερο μάζεψες δεν μετράει. Αυτό ίσως να θέλει διευκρίνιση
3. Όχι
4. Όχι, αναμένεται τον Οκτώβριο
5. Αυτό εσύ θα το κρίνεις. Προσωπικά θα το έκανα γιατί με τόσα μίλια πετάς για Χαβάη Business Class
6. Όχι

1.μπορω να εκδωσω πιστωτικη καρτα Aegean VISA στο ονομα της γυναικας μου αλλα να συνδεθεί με το δικό μου Μ&Β Λογαριασμό? (εγω εχω ηδη την σχετική κάρτα)
Αυτό που λες δεν γίνεται. Αλλά γίνεται να εκδώσεις Aegean VISA στη γυναίκα σου με το δικό της M&B και να χρησιμοποιήσεις την λειτουργία Together για να έχεις συγκεντρωτικά τα μίλια. Φυσικά αυτό δεν σε βοηθάει να διατήρησεις το status...

Πράγμα που με φέρνει στη δικια μου ερώτηση: 24/11 θα λήξει το status μου ως Silver και δεν προβλέπεται να το διατηρήσω. Έχω όμως ένα Together Account με ουκ ολίγα μίλια.. Τι πιστέυετε ότι θα γίνει στις 24/11, πολυ φοβάμαι ότι το Together θα απενεργοποιηθεί...

Αξίξει να δώσει κανεις 850 ευρω για να παρει 135.000 Μιλια ..και φυσικα ενα samsung 6s Edge+?
Που βρήκες αυτήν την πρόταση; Εγω θα το έκανα... άρα... αν θέλεις μπορείς να μοιραστείς μαζί μας το πως....

Μπορείς να εκδόσεις πρόσθετη κάρτα και να μεταφέρεις κάθε μήνα τους πόντους στη δική σου κάρτα και να γίνονται μίλια.

Το ίδιο μπορεις να κανεις και με τη χρεωστική

Αυτό με το together θέλει διευκρίνιση. Θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση τους. (Λογικά θα το διατηρήσουν ή θα το ακυρώσουν και θα μεταφέρουν τα μίλια στον head του λογαριασμού όπως όταν ακυρώνεται)

Η προσφορά ισχύει μέχρι αρχές Οκτωβρίου

http://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=79

Η εκδοση καρτας δινει 5.000 μιλια που μετρανε για αναβαθμιση. (Σιγουρο)

Γι αυτο ρωταώ. Αν το εχει κανει κανεις, δηλαδη να εχει βγαλει δευτερη καρτα στο ιδιο Account ειτε με ιδιο ονομα
ειτε με αλλο. Απλα το βρισκω πιο λογικο να ειναι σε αλλο ονομα.

Αυτά είναι μίλια και όχι Bonus πόντοι άρα το λογικό είναι να πηγαίνουν στην κάρτα του κατόχου

angelhot":1yn2sgio said:
2.Αν συγκεντρώσω τα μιλια διατήρησης νωρίτερα απο το 1 χρονο τι γίνεται? θα ξεκινησει να μετραει ξανα 1 χρονος
απο το σημειο εκείνο ? η θα φτάσει η ημερομηνια λήξης και τοτε θα γινει ξανα ανανεωση με 1 χρονο και
νεα απαίτηση για 12.000 μιλια?
mxnk":1yn2sgio said:
2. Κατά 99% μετά τον ένα χρόνο ξεκινά ξανά η απαίτηση για 12.000 μίλια και ότι περισσότερο μάζεψες δεν μετράει. Αυτό ίσως να θέλει διευκρίνιση

Φοβάμαι πως αυτό θα ισχύσει, δηλαδή από 25/11 μηδενίζει το κοντέρ και πρέπει να μαζέψεις τα... ασυμμάζευτα.

vassio":1yn2sgio said:
Πράγμα που με φέρνει στη δικια μου ερώτηση: 24/11 θα λήξει το status μου ως Silver και δεν προβλέπεται να το διατηρήσω. Έχω όμως ένα Together Account με ουκ ολίγα μίλια.. Τι πιστέυετε ότι θα γίνει στις 24/11, πολυ φοβάμαι ότι το Together θα απενεργοποιηθεί...

Άρθρο 4, Παράγραφος 2:

In case the Member, Head of the Together account, is downgraded to the Blue tier, then the Together account will be cancelled and all the award miles accumulated, will be transferred to the personal Miles+Bonus account of the Head.

mxnk":1k9ml369 said:
Μπορείς να εκδόσεις πρόσθετη κάρτα και να μεταφέρεις κάθε μήνα τους πόντους στη δική σου κάρτα και να γίνονται μίλια.

Το ίδιο μπορεις να κανεις και με τη χρεωστική

Αυτό με το together θέλει διευκρίνιση. Θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση τους. (Λογικά θα το διατηρήσουν ή θα το ακυρώσουν και θα μεταφέρουν τα μίλια στον head του λογαριασμού όπως όταν ακυρώνεται)

Η προσφορά ισχύει μέχρι αρχές Οκτωβρίου

http://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=79

Το σκέφτηκα κι εγώ όταν είδα την προσφορά και ρώτησα στον Κωτσόβολο, αλλά μου είπαν πως αυτό το κινητό όπως και όλα τα μοντέλα 128GB είναι σε έλλειψη και μάλλον θα έχουν στοκ παλι όταν πλέον θα έχει λήξει η προσφορά για τα μίλια.

Το λες και δούλεμα...

Και το 64GB με 64.000 πόντους δεν είναι κακό όμως...

Μου το επιβεβαίωσαν από την Aegean ότι σε κάθε ανανέωση μηδενίζει το κοντερ για την επόμενη αναβάθμιση.

Μα ισχυει λογικα και για τα κινητα egde 64 kai edge + 32

Επίσης αφου η αγορα θα γινει μεσω ιντερνετ για να παρεις και τα επιπλεον...μιλια

η αγορα θα καταγραφει εντος της προσφορας και θα παρεις τα μιλια !!!

Η αγορά πρέπει να γίνει από κατάστημα και όχι από το internet, το γράφει και στους όρους:

"-Η προσφορά ισχύει από 4.9.2015 έως 3.10.2015 στα φυσικά καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ"