Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Στη *Α, μετράει ο operating carrier, δηλαδή στο παράδειγμα που αναφέρεις, θα πιστωθείς σα να πέταξες με Α3 και UA.

Luz":8r5hqq31 said:
και το δεύτερο από την U.A στο πρώτο σκέλος ποια μίλια υπολογίζουμε;

Μόνο να προσέξεις, εάν το booking class, που έχεις στη UA δίνει μίλια στο πρόγραμμα της A3.

andreas-cyprus":11tu83vx said:
Διαθέσιμη είναι πλέον η αναβάθμιση θέσης εξαργυρώνοντας μίλια. Παρ' όλα αυτά το αρχικό εισιτήριο πρέπει να έχει εκδοθεί Flex στους ναύλους Y, B, M, H, Q, V, W, L, K, S.

2 μέρες κράτησε η υπηρεσία αυτή :!: Ελπιζω να την "κατέβασαν" προσωρινά για να την ανεβάσουν ξανά "ανανεωμένη". Προσπαθησα να αναβαθμίσω εισιτήριο που έχει ενδιάμεση στάση στην Αθήνα, αλλά το σύστημα μου εμφάνησε σφάλμα γράφωντας μου "married segments". Δηλαδή, εισιτήρια με ενδιάμεση στάση δεν μπορουν να αναβαθμιστούν, όπως επίσης Go Light και κρατήσεις στους φθηνούς ναύλους. Άρα η υπηρεσία αυτη απευθείνεται μόνο σε όσους ταξιδεύουν κατευθείαν και "ακριβά"?! Έπρεπε τουλάχιστον να υπήρχε και η δυνατότητα αναβάθμισης και από Go Light σε Flex...

Δηλαδή, αυτή η δυνατότητα αναβάθμισης υπήρχε και online; Στην ιστοσελίδα της Α3 γράφεται ότι η αναβάθμιση μπορεί να γίνει μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου. Επίσης, σε πτήσεις με ενδιάμεση στάση πρέπει να κάνεις αναβάθμιση τη κάθε πτήση ξεχωριστά, ίσως γι΄αυτό σου έβαλε μήνυμα λάθους. Το δοκίμασες τηλεφωνικά;

Ναι υπηρχε και online. Οταν προσπάθησα να αναβαθμίσω τις πτήσεις μου, έκανα ξεχωριστό αίτημα για κάθε πτήση και μου εμφάνησε το σφάλμα αυτό. Στις 6 Οκτωβριου στην σελίδα του M&B αναφερόταν πως η αναβάθμιση μπορεί να γίνει μόνο online. Τώρα αναφέρεται πως γίνεται μόνο από το τηλεφωνικό κέντρο.

Και ναι! Είμαστε πάλι μαζί σας για άλλη μια φορά με άλλη μια επιτυχία του ΙΤ της Α3 και ειδικότερα του όλου σχεδιασμού της εταιρείας.

Με τη μετάβαση των περισσοτέρων domestic πτήσεων σε ΟΑ-κωδικό, δε λειτουργεί (τουλάχιστον σε μένα) η εξαργύρωση μιλίων σε αυτές τις πτήσεις. Είτε βάλεις ΟΑ-carrier, είτε Α3, στις μεν περιπτώσεις ΟΑ-πτήσεων δε σου εμφανίζει τίποτα, στις δε σουρεαλιστικές περιπτώσεις π.χ. των CHQ σου εμφανίζει award πτήσεις μέσω SKG :!: Δείτε το συνημμένο.

Attachments

• Screen Shot 2015-10-22 at 09.59.32.png
    Screen Shot 2015-10-22 at 09.59.32.png
    133 KB · Προβολές: 2.267
Αναρωτιέμαι, εάν τους πάρεις τηλέφωνο, για να σου κάνουν οι ίδιο την εξαργύρωση, που για τεχνικούς λόγους δεν είναι εφικτή, εάν θα σε χρεώσουν και τα €20 service fee.

Jerry όσο προλαβαινέις μέσω SKG διότι από 13/01/16 και το CHQ SKG γίνεται ΟΑ

aakunz":2zny1t4f said:
Αναρωτιέμαι, εάν τους πάρεις τηλέφωνο, για να σου κάνουν οι ίδιο την εξαργύρωση, που για τεχνικούς λόγους δεν είναι εφικτή, εάν θα σε χρεώσουν και τα €20 service fee.

Μια φορά είχα το ίδιο για προσθήκη βαλίτσας και δεν μου χρέωσαν την τιμή του τηλεφωνικού κέντρου αλλά του internet.