Lufthansa

Εγώ κάνω check in από το σπίτι μου και πάω 1 ώρα πριν για drop off. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα (γενικώς) και με LH τη μία φορά που έκανα την πτήση για FRA (που μάλλον είναι αυτή με τα 25 λεπτά διαφορά :))

Αγαπητέ ΑΝΖ, αυτά συμβαίνουν όταν οι τιμές των καυσίμων οδηγούν τις εταιρείες στα... ύψη. :rolleyes: Μόνον 27δις τα έσοδα του ομίλου... ψίχουλα. Δεν κάνει και μερικά σεμινάρια στην "γλαροπούλα" της;
ναι ναι ξέρουμε...δεν υπάρχουν συγκρίσεις...

δικός σου

Σκέφτομαι το καλοκαίρι, να επισκεφθώ τη Μαγιόρκα..
Κάπου διάβασα ότι η lufthansa πετάει από Αθήνα για Μαγιόρκα..
Ισχύει???

Μέσω MUC ή FRA ναι όχι direct

Και το σπάσιμο των σούπερ κερδών του group για το 2010: απ' τα 876 εκατ. ευρώ, η LH "έβαλε" τα 382 και η Swiss τα 298 ενώ ζημιογόνες ήταν οι ΒΜΙ με 145 εκατ., η Αustrian με 66 εκατ. και η Germanwings με 39 εκατ. Προφανώς, με κέρδη θα έκλεισαν η Brussels και η LH Cargo.
Το γκρούπ υπονόησε ότι ήταν ψιλοαναμενόμενες οι ζημιές των τριών, καθώς BMI και Austrian είναι υπο ανακαίνιση (της ΒΜΙ της έχουν αλλάξει τα φώτα :twisted: ) ενώ η Germanwings βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης.
:arrow: http://www.businesstraveller.com/news/lufthansa-group-makes-profit-despite-bmi-and-au

Και τι δεν κάνουν οι εταιρείες για να δικαιολογήσουν τα υπέρογκα εισιτήρια της Πρώτης Θέσεις. Στην διαδικασία αλλαγής των καθισμάτων της όπως κάνει για την οικονομική θέση, σειρά παίρνει και η Πρώτη. Η δική μου γνώμη είναι άπλετος χώρος αλλά σαν να είσαι σε νοσοκομείο. Αν είχα τα χρήματα ή την εταιρεία μου για να πληρώνει το εισιτήριο, δεν νομίζω ότι θα διάλεγα την LH.

http://crankyflier.com/2011/03/17/lufth ... and-a-bed/

Attachments

• lh_1st.jpg
    lh_1st.jpg
    41 KB · Προβολές: 1.187
Εν τούτοις, δεν παύει να αποτελεί καινοτομία, ως έναν βαθμό, διότι σου προσφέρει ξεχωριστό κάθισμα και ξεχωριστό (πραγματικό) κρεβάτι, χωρίς bumps and dips, όπως αναφέρει το άρθρο.

The problem, however, is that no seat can also be a perfect bed. Sure, they can be very comfortable, but most airlines get to that point by putting an increasingly thick mini-mattress over the bed to hide the bumps and dips.

Εγώ πάλι, θα προτιμούσα να έχει και privacy divider. Όχι ότι θα έχω ποτέ τα λεφτά για εισιτήριο πρώτης θέσης, αλλά λέμε τώρα...

Συμφωνώ κι εγώ σ'αυτό το τελευταίο. Περίεργο μου φαίνεται που δεν το έκαναν. Ολόκληρο κρεβάτι έβαλαν, δε μπορούσαν να το κλείσουν λίγο;