LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

• Thread starter Thread starter Junior
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Χωρίς να ξέρω σίγουρα μου φένεται πως η εταιρία που ψάχνεις είναι η Arkia :?

Tolisshow":278rde5i said:
εδώ ξεχωριστή συχνότητα για το ground δεν έχει το SKG,θα αποκτήσει και ραντάρ κινήσεων εδάφους
Συχνότητα εδάφους μπορεί να αποκτήσει με αμελητέο κόστος, από την στιγμή που θα υπάρχει ένας ακόμα ελεγκτής για τις κινήσεις στο έδαφος ελέω radar. Φαντάζομαι ότι θέλουν να έχουν ασφαλέστερες κινήσεις στο έδαφος υπό συνθήκες ομίχλης (ενδημικό πρόβλημα).

Δημοσίευσηαπό spotterakis την Σήμερα, 21:10
Γνωρίζει κανείς ποια εταιρεία και τι α/φος εκτελεί τις 4 πτήσεις τσάρτερ την εβδομάδα (σύμφωνα με το άρθρο) από Τελ-Αβιβ;Πέρσι ξέρω η Α3 είχε αναλάβει μεγάλο κομμάτι του έργου
Πρόγραμμα αφίξεων του αεροδρομίου Ben Gurion και ενδεικτικά για τις ημερομηνίες από 8/5/2011 εως 15/05/2011 ... Aegean και Astra

Attachments

• aaaa.jpg
    aaaa.jpg
    80,5 KB · Προβολές: 1.325
Arkia, El Al, Sundor και Israir είναι οι μεγάλοι τσαρτεράδες του Ισραήλ (νομίζω μόνο η Israir δεν μας έρχεται) ενώ δικαιώματα για SKG-TLV έχει και η Astra, 4/w αν θυμάμαι σωστά.

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά σε όλους!

Ήθελα να ρωτήσω γιατί όλο κ κάποιος θα ξέρει.. Ο 10-28 δεν χρησιμοποιείται αυτήν την περίοδο? Κι αν όχι γιατι, λόγω των έργων? Και κάτι άλλο, σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται ο ένας κ πότε ο άλλος? σόρυ για την ασχετοσύνη, απλά θέλω να μαθαινω όσο μπορώ! :roll:

Μάγκες γύρω στις 1:30 μετά τα μεσάνυκτα προσγειώθηκε ένα Α319 της Air Malta! Ξέρει κανείς τι παίζει? Charter?

Ενημέρωση: και στις 3:10 ενα Β737 της Air Europa...

Επιστροφές των πασχαλινων εκδρομικων charter.

Το είδα και εγώ το A319 της Air Malta, το Air Europa όχι γιατί κοιμήθηκα . . . πάντως πόλλα charter με νέους επισκέπτες έχουμε . . .

Duck Roger":308y5lcx said:
πάντως πόλλα charter με νέους επισκέπτες έχουμε . . .

Δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο. Όπως είπα πρόκειται για charter εκδρομών τουριστικών πρακτορείων που μεταφέρουν Έλληνες κάθε Πάσχα, Χριστούγεννα, Καλοκαίρι σε Βαρκελώνες, Πράγες, Βιέννες, Μάλτα, Τυνησία κτλ. κτλ...

Φέτος έχουμε και τσάρτερ Astra για DBV..Δεν ξέρω πόσο έπιασε βέβαια..