andreasermones
Low-Cost-Class-Member
- Περιοχή
- London
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AEE
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EGKK
Σημερα ειναι η πρωτη μερα που το αεροδρομιο ειναι κλειστο.
Εχω κατεβει στο νησι για να επισκεπτω την οικογενεια. με την επομενη ευκαιρια θα βγαλω φωτο απο τις εργασιες. Απο οτι θυμαμαι απο περσι (στο μισο του διαδρομου απο την πλευρα του δρομου), γινεται εκσκαφη σε βαθος 1.5-2μ, στρωνεται μεμβρανη, ριχνεται ειδικο χαλικι, μετα τσιμεντο, και εν τελει ασφαλτος. βεβαια το πιο δυσκολο κομματι, ειναι η πλευρα της λιμνοθαλασσας, και η μεθοδος κατασκευης που θα ακολουθηθει σε εκεινο το σημειο.
Απορια για την ποιοτητα της ασφαλτου, βλεπωντας την φθορα στο backtrack, απο την πλευρα του δρομου
Εχω κατεβει στο νησι για να επισκεπτω την οικογενεια. με την επομενη ευκαιρια θα βγαλω φωτο απο τις εργασιες. Απο οτι θυμαμαι απο περσι (στο μισο του διαδρομου απο την πλευρα του δρομου), γινεται εκσκαφη σε βαθος 1.5-2μ, στρωνεται μεμβρανη, ριχνεται ειδικο χαλικι, μετα τσιμεντο, και εν τελει ασφαλτος. βεβαια το πιο δυσκολο κομματι, ειναι η πλευρα της λιμνοθαλασσας, και η μεθοδος κατασκευης που θα ακολουθηθει σε εκεινο το σημειο.
Απορια για την ποιοτητα της ασφαλτου, βλεπωντας την φθορα στο backtrack, απο την πλευρα του δρομου
Ναι, ΟΚ, κάποιος παγκοσμίως άγνωστος βουλευτής δήλωσε σε μια πανελληνίως άγνωστη εφημερίδα κάτι που κάποιοι ίσως εξέλαβαν ως αποκλειστική επένδυση της Fraport, άσχετα αν το ίδιο άτομο λέει "με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων."
Είναι απείρως χρησιμότερη η συζήτηση για το τι ακριβώς έργα θα γίνουν και με ποιον τρόπο. Είναι άχρηστη η συνεχής επανάληψη (και ζητώ συγγνώμη που συμμετέχω σε αυτήν, σταματάω εδώ) του ποιος πληρώνει, από τη στιγμή που είναι εύλογο και αναμενόμενο οι βασικές υποδομές να είναι ευθύνη του κράτους.
Μου θυμίζει παρόμοια ένστασή σου στο θρεντ του LGTS όπου δεν μπορούσες να χωνέψεις ότι η Fraport ανακοίνωσε τη λήξη των εργασιών ανακαίνισης στο terminal επειδή κάποιοι χώροι καταστημάτων ήταν ακόμα ξενοίκιαστοι. Μεγάλες στιγμές.