Λάθος posts ...

Re: AEGEAN στην Star Alliance?

Δεν μας τα έγραφες καλύτερα κινέζικα και μετά να "κρίνουμαι" ??
Υ.Γ Δεν είναι κακό να κοιτάμε και κανένα λεξικό όπως συμβουλεύει πάντα ο Ακις , για να κρατάμε κι ένα επίπεδο εδώ μέσα, διότι αν μαζέψουμε όλα τα κατά καιρούς μαργαριτάρια αρκετών μελών δυστυχώς, στο τέλος θα πιστέψω ότι οι νεότερες γενιές μαθαίνουν ελληνικά ως δεύτερη γλώσσα πλέον στα σχολεία!!
( Συγνώμη για το off topic )

Καλύτερα να μη μιλούν για "μαργαριτάρια", άτομα που αναφέρουν ότι η αγαπημένη τους εταιρεία έχει κωδικό ICAO "LUF".

φίλε aakunz, φίλος της αεροπορίας είμαι και εκφράζω γενικότερες απόψεις όπου τοποθετούμαι αν έχεις παρατηρήσει, προσπαθώντας να μαθαίνω και ειδικότερα θέματα από όλους σας στο χώρο, δεν είμαι ούτε πιλότος ούτε υποψήφιος στο χώρο για κανένα παρεμφερές επάγγελμα, οπότε αποδέχομαι το δικό μου μαργαριτάρι παρόλο το δεικτικό σου σχόλιο, έμαθα κάτι!
Ως παλαιότερης γενιάς επιστήμων ήθελα να σχολιάσω μόνο για την ελληνική γλώσσα, είναι κρίμα που παρατηρώ γενικότερα τα τελευταία χρόνια νέα παιδιά/ακαδημαϊκούς πολίτες , υποψήφιους επιστήμονες κλπ..να είναι ψιλο-τούβλα τόσο στο προφορικό όσο και το γραπτό λόγο ,δεν σχολίασα για ορολογίες και εξειδικευμένα ζητήματα στο χώρο που ελάχιστα γνωρίζω.
Συγνώμη για το off topic πάλι - τέλος- μην το κάνουμε βεντέτα τώρα!

Re: Σχέδια για παραγγελία αεροσκαφών από τη MIG

Αντε να δούμε σύντομα νεα αεροσκάφη στο στόλο πλέον της Olympic Air

Re: OLYMPIC AW CONCORDE?

το οποίο ακομα δε μου εχει σταλει :evil: :rant:

Re: Θεσεις εργασίας στην Athens Airways

γεια σας με πηρανε τηλ απο την hellas-jet για συνεντευξη για πληρωμα καμπινας υπαρχει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για την συνεντευξη? σας ευχαριστω πολυ

Re: Παγκόσμιος χάρτης με αεροδρόμια-routes-airlines[software]

:laola:

Re: Αεροπορική σύνδεση Ελλάδας -Κίνας

ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΠΤΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΞΕΙΔΙΩΤΗ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.
Η ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΗ,ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑΞΕΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΛΟΓΟ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ Κ ΑΛΑΓΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ HONG-KONG ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

Re: Ερωτησεις PPL

16.000E???
gia 45 wres ptiseis, pou mazi me eksetaseis klp klp ,tha kseperasoun tis 17.000 E?
poso paei i wra ptisis wre paidia?
e re glentia :D