Λάθος posts ...

Re: Hellenic Imperial Airways

Στην αρχική του site αναφέρει πως η εταιρεία θα ξεικινήσει σύντομα απευθείας πτήσεις προς
-Casablanca
-Birmingham
-Jeddah.

Ας ελπίσουμε σύντομα..!! :great:

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Kalispera. Mipos gnorizei kapoios pou tha mporousa na steilw to CV gia aeroshnodo; Psahnei kamia etaireia ayti ti periodo; Eyharistw poly.

soph_fly":3ldlax9p said:
Kalispera. Mipos gnorizei kapoios pou tha mporousa na steilw to CV gia aeroshnodo; Psahnei kamia etaireia ayti ti periodo; Eyharistw poly.

Zitage mehri prin 10,15 meres i skywings airways.den xerw an zitaei akoma.padws den haneis tipota na steileis ena cv.an 8es na s steilw to e-mails.egw padws perasa to savatto apo sinedeuksi

Re: Τραυματισμοί από αναταράξεις σε πτήση της LΗ , MUC-LIS

Eυχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση

Re: Τραυματισμοί από αναταράξεις σε πτήση της LΗ , MUC-LIS

vassdel":1keij88z said:
Αρχικά, μπορείς να διαβάσεις για τις αναταράξεις στο άρθρο της wikipedia, αν και είναι πέραν του δέοντος αναλυτικό και φυσικά απαιτεί την γνώση αγγλικών.

Τέλος πάντων, οι αναταράξεις χωρίζονται ως προς την έντασή τους σε ασθενείς-μέτριες-ισχυρές, και ο κάθε τύπος αεροσκάφος/ελικοπτέρου δύναται να πετάει σε αυτές ανάλογα με τους περιορισμούς που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής στο flight manual.

Ένα αεροπλάνο μπορεί να περάσει από τις αναταράξεις αλώβητο, αν και δομικά καταπονείται περισσότερο εν μέσω αναταράξεων απ ότι αν περνούσε από ομαλή ροή αέρα. Δευτερευόντως, αν οι αναταράξεις συνδυαστούν και με άλλα προβλήματα (πχ δομικές αόρατες κοπώσεις, ξεχασμένα εκκρεμή αντικείμενα στον θάλαμο διακυβέρνησης κλπ), μπορούν ακόμα και να "ρίξουν" ένα αεροσκάφος.

Κατά τη γνώμη μου, το μεγαλύτερο πρόβλημα που δημιουργούν οι αναταράξεις, είναι πιθανούς τραυματισμούς επιβατών/μελών πληρώματος που κινούνται στην καμπίνα χωρίς να είναι δεμένοι και δημιουργία άγχους στους επιβάτες που βλέπουν τα ακροπτερύγια του αεροσκάφους να πηγαίνουν μέχρι και ένα μέτρο πάνω-κάτω.

Eυχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες

Re: AEGEAN - Domestic flights

σήμερα στην πτήση της Α3 για Χανιά με Α320 είχαμε Βρετανό πιλότο παρακαλώ..

αργυρώ":1q8eac6k said:
soph_fly":1q8eac6k said:
Καλημερα!Επίσης ζηταει η Hellenic Imperial,εχει την αγγελια στο http://www.skywalker.gr στο θεμα Τουρισμος-Εστιαση,ειναι απο τις πρωτες σε σειρα και ο τιτλος ειναι cabin crew.Καλη επιτυχια!

EYHARISTW! EYHARISTW!

soph_fly":1z8hx4j3 said:
Tolisshow":1z8hx4j3 said:
Καλησπέρα,
αυτή τη περίοδο παίρνει κόσμο η aegean..τσεκαρε το παρακάτω λινκ..η προθεσμία είναι μέχρι τέλος του μήνα
http://www.aegeanair.com/jobs.aspx?job=30
Καλως ήρθες στο φόρουμ!

EYAHRISTW POLY!
BY THE WAY, ZHTANE SQL Developer for its Management Information System Department, KSEHASA NA ANAFERW OTI ME ENDIAFEREI CABIN CREW THESH.

sonia86":3e8iykdo said:
Μην είσαι απαισιόδοξη..κι εγώ είχα στείλει στην Α3 τον φεβρουάριο αλλά δεν με είχαν καλέσει.βέβαια ξέχασα να επισυναψω φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει αυτό.Στην ολυμπιακή καλούν ακόμα οπότε μη χάνεις τις ελπίδες σου.

KALISPERA!
SYGNOMI, TI EINAI TO A3 ? :(

EYHARISTW!