Λάθος posts ...

Re: LGKR/CFU Kerkyra Ioannis Kapodistrias

Μαλιστα...........σε αλλα αεροδρομια που πλιρουν της προδιαγραφες για να night-stop VIP αεροσκαφων και, οχι λογο κινησης απο τα charter που θα προσγειωθουν εκεινες τις μερες και κατι ακομα τωρα που γκρεμισατε την Ναυσικα που θα κανουν διλωσεις οι υπουργοι των ξενων χωρων που θα ερθουν?? Σας εχω μια ιδεα να τους βαλετε στο παραπιγμα που φτιαξανε απεναντι απο τις αναχωρισεις εξωτερικου που εχει και φοβερο back round το Α νεκροταφειο!!!! μια χαρα θα ειναι. :banana:

Re: Ολυμπιακή και MIG

Στο κόκκινο ο ανταγωνισμός ανάμεσα ΟΑ και Α3. Η Α3 ετοιμάζεται να μπει στην *Α αλλά και η ΟΑ κάτι ετοιμάζει από τι λέει το άρθρο.
http://www.hellenicbusiness.gr/index.ph ... /6152.html

Re: OA Crash in 1976

Επιτέλους κανονίσατε να τα πείτε από το τηλέφωνο .ΣΩΘΗΚΑΜΕ

Re: OA Crash in 1976

Επειδή έχεις ούτε ένα μήνα στο Forum άφησε τους άλλους να πουν οτι "σώθηκαν"! :rant:

Re: AEGEAN στην Star Alliance?

Είμαστε σίγουροι ότι διαβάζουμε σωστά τα δελτία τύπου (ή ότι διαβάζουμε τα σωστά δελτία τύπου);
Μήπως μας έχει πειράξει η άνοδος της θερμοκρασίας;
Μήπως είναι πρωταπριλιά;
Μήπως έληξαν τα "ληγμένα";

Η Aegean στην Star Alliance;
Γκρεμίστηκαν όλα τα κάστρα πλέον.

Το μόνο που μένει είναι να γίνει το γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό (μετά εμπορικού κέντρου) και της ΑΕΚάρας στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Re: Ποια ελληνική αεροπορική εταιρεία προσφέρει καλύτερο φαγητό?

Se mia pthsh DUS-ATH me aegean mas serbiran agginares...

Re: Σχέδια για παραγγελία αεροσκαφών από τη MIG

Τελικά τώρα που θα γλυτώσει το κακό δημόσιο από την Ο.Α και θα την πάρει ο ιδιώτης,έχουμε καμιά πληροφορία για νέα α/φη και φοροελαφρύνσεις του κοσμάκη;
Εχω ένα εισιτηριο για Φρανκφούρτη τον Σεπτέμβριο,και με πιάνει κρύος ιδρώτας που σκέφτομαι ότι θα ταξιδέψω μάλλον με Βουλγάρικο....

Re: Hellenic Imperial Airways

Και να ρωτησω εγω.. Και που θελουνε να ξερουν τι πιστευω εγω? Θα με ρωτησουν? Αντε να βρουνε εναν που να ξερει ελληνικα.. :mrgreen: Η θα μου κανουν ελεγχο το τσουτσουνι? Αμαν πια.....

Πάντως αν πρόκειται να ταξιδέψεις με την Air Via μην αγχώνεσε καθόλου. Το αεροσκάφος είναι πάρα πολύ πιο καινούργιο (έτος κατασκευής 2006) απο τα 15ετίας της ΟΑ και το πλήρωμα είναι πολύ ευγενικο. :great:

Τώρα τελευταία βλέπω ένα με νηολόγιο MDA να κάνει δρομολόγια εκεί.Είδα ότι είναι Airbus..Να φανταστώ ότι το πλήρωμα είναι Βούλγαροι ή έχουν και Έλληνες;