Λάθος posts ...

Re: Λογότυπο ΟΑ

plekkas:

Ούτε Aligned το Ι στο AIR με την δεξιά πλευρά του Ι απο το OLYMPIC δεν έχεις κάνει :rant:

Να υποθέσω ότι δεν είσαι γραφίστας ή ότι το κουράζεις και δεν θα έρπεπε

Re: Κινητοποιήσεις του σωματείου της Ολυμπιακής!

Εάν πράγματι θεωρείς ότι οι πιθανότητες να προκαλέσεις ατύχημα είναι μεγάλες τότε δεν πρέπει να δεχθείς να αναλάβεις υπεύθυνα καθήκοντα,γιατί έκτός του ότι είναι κρίμα να πάει τόσος κόσμος από τα χέρια σου,θά είσαι και ο πρώτος που θα μπεί στη φυλακή!
Αυτή τη στιγμή χωρίς να το καταλαβαίνεις-ίσως-προκαλείς ζημιά στην νέα εταιρία σου,γι αυτό πρόσεχε τι γράφεις.
Να ζητήσεις πάντως από τους εκπαιδευτές σου να σε επιβλέπουν τις πρώτες μέρες αν και δε νομίζω ότι θα σε αφήσουν στην τύχη σου χωρίς βοήθεια!

Δεν είναι το γεγονος οτι ντε και καλά θα προκαλέσω ατυχημα!Ειμαι σίγουρος οτι η M.IG. θα βρεί τρόπο να περάσουμε την εκπαίδευση!Ειμαι σίγουρος οτι θα βρώ ανθρώπους εκει να με βοηθ'ησουν!Οπως λέει και το σοφό ρητό κάθε αρχή και δύσκολη!Εγώ απο την πλευρά μου εχω καθήσει και έχω διαβάσει οτι εγχειρίδιο μας εχουν δώσει(5-6 φορές το καθένα) αλλα έχω και κάποιες αποριές !Σίγουρα θα υπάρχει διαφορά μεταξύ θεωρίας και πράξης!
Τέλος εχω ανοιξει αυτο το θέμα γιατι τα μέτρα που διάλεξε το σωματειο να αγωνιστεί πιστευω οτι είναι λάθος!
Και θυμήσου τον εαυτό σου πως ήταν η πρώτη μέρα στο αεροδρόμιο κι ας είχες εκπαιδευτεί!
Δεν αισθανόσουν αγχος?
Δεν είχες απορίες?

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

evi89":2scv69tc said:
γεια σας..έστειλα βιογραφικό στην aegean και με πήραν αμέσως τηλέφωνο για να πάω αύριο για συνέντευξη..αλλά κάτι μου έτιχε και δε θα μπορέσω να παώ γιατί δε μπορώ να δεσμευτώ φέτος το καλοκαίρι αν τελικά με επιλέξουν για να κάνω τη προετοιμασία.. πειράζει να τους πάρω να τους πω ότι δεν μπορώ και αν χαναζιτάνε απο σεπτέμβριο οκτώβριο να χαναστείλω βιογραφικό???αν ξέρει κάποιος ας μου πει..ευχαριστώ :great:

Καλησπερα,
Εννοειται πως μπορεις να τους το πεις.Και ειμαι σχεδον σιγουρη πως και τον Οκτωβριο που θα πεταει πλεον η MIG θα χρειαστουν πολλα ατομα ακομη για να καλυψουν τις επιχειρησιακες τους αναγκες.Ετσι πιτσευω εγω.Θα δειξει..Καλη τυχη!

Re: Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

o πωπος της μελαχρινης κυριας προξενει ενδιαφερον

Μπράβο σου για την ψυχραιμία και τον κομψότατο τρόπο που το έθεσες! :D

Re: Κινητοποιήσεις του σωματείου της Ολυμπιακής!

kostasfmx":hb23v067 said:
Εάν πράγματι θεωρείς ότι οι πιθανότητες να προκαλέσεις ατύχημα είναι μεγάλες τότε δεν πρέπει να δεχθείς να αναλάβεις υπεύθυνα καθήκοντα,γιατί έκτός του ότι είναι κρίμα να πάει τόσος κόσμος από τα χέρια σου,θά είσαι και ο πρώτος που θα μπεί στη φυλακή!
Αυτή τη στιγμή χωρίς να το καταλαβαίνεις-ίσως-προκαλείς ζημιά στην νέα εταιρία σου,γι αυτό πρόσεχε τι γράφεις.
Να ζητήσεις πάντως από τους εκπαιδευτές σου να σε επιβλέπουν τις πρώτες μέρες αν και δε νομίζω ότι θα σε αφήσουν στην τύχη σου χωρίς βοήθεια!

Δεν είναι το γεγονος οτι ντε και καλά θα προκαλέσω ατυχημα!Ειμαι σίγουρος οτι η M.IG. θα βρεί τρόπο να περάσουμε την εκπαίδευση!Ειμαι σίγουρος οτι θα βρώ ανθρώπους εκει να με βοηθ'ησουν!Οπως λέει και το σοφό ρητό κάθε αρχή και δύσκολη!Εγώ απο την πλευρά μου εχω καθήσει και έχω διαβάσει οτι εγχειρίδιο μας εχουν δώσει(5-6 φορές το καθένα) αλλα έχω και κάποιες αποριές !Σίγουρα θα υπάρχει διαφορά μεταξύ θεωρίας και πράξης!
Τέλος εχω ανοιξει αυτο το θέμα γιατι τα μέτρα που διάλεξε το σωματειο να αγωνιστεί πιστευω οτι είναι λάθος!
Και θυμήσου τον εαυτό σου πως ήταν η πρώτη μέρα στο αεροδρόμιο κι ας είχες εκπαιδευτεί!
Δεν αισθανόσουν αγχος?
Δεν είχες απορίες?

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=54133

Αν έβλεπες και εσύ ότι έρχεται κάποιος και σε πετάει σαν την τρίχα απ'το ζυμάρι.......δεν ξέρω τι θα έκανες... :(

Re: ΒΑ: Δουλέψτε δωρεάν

Hastaroth":11g2cypy said:
Σκέφτομαι οτι θά μπορούσαμε και εμείς ώς επιβάτες να στείλουμε κάποιες επιστολές στην BA λέγοντας οτι,επειδή λόγω τής κρίσης τά φέρνουμε δύσκολα,νά μάς δέχωνται στίς πτήσεις χωρίς να πληρώνουμε εισιτήρια,αφού καί οι δικοί μας εργοδότες μάς ζητάνε να δουλέψουμε δωρεάν.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :thx: respect

apla ida oti oloi milame me ellinika grammata k oxi greeklish k berdeutika toso kako ine?d xereis pws na me "prosvaleis "k apadas san mwro dimotiku?
mia erotisi ekana d xriazete n me fas..
k dn ipa n m kratisun thesi.ennoite d th perimenun emena k ute kamia alli kopela an dixei anaxiopistia.apla pote d xereis.estila to cv nomizontas oti de tha me kalesun toso amesa..6 to proi to estila 12 i wra to proi me kalesan.askeftika lathos de xriazete na m fate..estila to cv k meta enimerothika g kapoia pragmata opws to oti menw voreia proastia k tha prepei g ena mina n pigenw paiania an m dextun.dn t ixera ayto k itan provlima g mena dn odigaw k oi goneis mu exun duleies.k to oti i agapimeni m eteria ine i olimpiaki ine diko mu thema. thnk u

Οι αεροσυνοδοί δεν ειναι ουτε για τα καλλιστεία του ΑΝΤΕΝΝΑ ειναι αλλα ούτε σερβιτόρες του αερα!!!!
Βρισκονται εκεί για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της πτησης και των επιβατων και εκπαιδευονται σκληρα για αυτο.quote]

Το ίδιο πράγμα δε λέμε;;;

Re: Επόμενα ταξίδια του airliners.gr

valentinovissi":2b042ig2 said:
απο κει πιανω καραβι για Παρο - Σαντορινη για τις συναβλιες τις Απολυτης. :thx:

Λύσε μου μία απορία....
Πληρώνεις η πληρώνεσαι για τις συναυλίες της "Απ' λυτης"????