Εάν πράγματι θεωρείς ότι οι πιθανότητες να προκαλέσεις ατύχημα είναι μεγάλες τότε δεν πρέπει να δεχθείς να αναλάβεις υπεύθυνα καθήκοντα,γιατί έκτός του ότι είναι κρίμα να πάει τόσος κόσμος από τα χέρια σου,θά είσαι και ο πρώτος που θα μπεί στη φυλακή!
Αυτή τη στιγμή χωρίς να το καταλαβαίνεις-ίσως-προκαλείς ζημιά στην νέα εταιρία σου,γι αυτό πρόσεχε τι γράφεις.
Να ζητήσεις πάντως από τους εκπαιδευτές σου να σε επιβλέπουν τις πρώτες μέρες αν και δε νομίζω ότι θα σε αφήσουν στην τύχη σου χωρίς βοήθεια!
evi89":2scv69tc said:γεια σας..έστειλα βιογραφικό στην aegean και με πήραν αμέσως τηλέφωνο για να πάω αύριο για συνέντευξη..αλλά κάτι μου έτιχε και δε θα μπορέσω να παώ γιατί δε μπορώ να δεσμευτώ φέτος το καλοκαίρι αν τελικά με επιλέξουν για να κάνω τη προετοιμασία.. πειράζει να τους πάρω να τους πω ότι δεν μπορώ και αν χαναζιτάνε απο σεπτέμβριο οκτώβριο να χαναστείλω βιογραφικό???αν ξέρει κάποιος ας μου πει..ευχαριστώ
o πωπος της μελαχρινης κυριας προξενει ενδιαφερον
kostasfmx":hb23v067 said:Εάν πράγματι θεωρείς ότι οι πιθανότητες να προκαλέσεις ατύχημα είναι μεγάλες τότε δεν πρέπει να δεχθείς να αναλάβεις υπεύθυνα καθήκοντα,γιατί έκτός του ότι είναι κρίμα να πάει τόσος κόσμος από τα χέρια σου,θά είσαι και ο πρώτος που θα μπεί στη φυλακή!
Αυτή τη στιγμή χωρίς να το καταλαβαίνεις-ίσως-προκαλείς ζημιά στην νέα εταιρία σου,γι αυτό πρόσεχε τι γράφεις.
Να ζητήσεις πάντως από τους εκπαιδευτές σου να σε επιβλέπουν τις πρώτες μέρες αν και δε νομίζω ότι θα σε αφήσουν στην τύχη σου χωρίς βοήθεια!
Δεν είναι το γεγονος οτι ντε και καλά θα προκαλέσω ατυχημα!Ειμαι σίγουρος οτι η M.IG. θα βρεί τρόπο να περάσουμε την εκπαίδευση!Ειμαι σίγουρος οτι θα βρώ ανθρώπους εκει να με βοηθ'ησουν!Οπως λέει και το σοφό ρητό κάθε αρχή και δύσκολη!Εγώ απο την πλευρά μου εχω καθήσει και έχω διαβάσει οτι εγχειρίδιο μας εχουν δώσει(5-6 φορές το καθένα) αλλα έχω και κάποιες αποριές !Σίγουρα θα υπάρχει διαφορά μεταξύ θεωρίας και πράξης!
Τέλος εχω ανοιξει αυτο το θέμα γιατι τα μέτρα που διάλεξε το σωματειο να αγωνιστεί πιστευω οτι είναι λάθος!
Και θυμήσου τον εαυτό σου πως ήταν η πρώτη μέρα στο αεροδρόμιο κι ας είχες εκπαιδευτεί!
Δεν αισθανόσουν αγχος?
Δεν είχες απορίες?
respectHastaroth":11g2cypy said:Σκέφτομαι οτι θά μπορούσαμε και εμείς ώς επιβάτες να στείλουμε κάποιες επιστολές στην BA λέγοντας οτι,επειδή λόγω τής κρίσης τά φέρνουμε δύσκολα,νά μάς δέχωνται στίς πτήσεις χωρίς να πληρώνουμε εισιτήρια,αφού καί οι δικοί μας εργοδότες μάς ζητάνε να δουλέψουμε δωρεάν.
valentinovissi":2b042ig2 said:απο κει πιανω καραβι για Παρο - Σαντορινη για τις συναβλιες τις Απολυτης.