Λάθος posts ...

Re: Επόμενα ταξίδια του airliners.gr

Εγω πληρωνω τα ματια π'αγαπω!!!!!!!!!! :great:

Re: Σχέδια για παραγγελία αεροσκαφών από τη MIG

6circles":yvkrvq8f said:
aas59, you have mail :)

Kαι για να μην ξεχνιόμαστε, πιστεύετε οτι θα ακολουθήσει και παραγγελία για A320/ B737 στο Paris Air Show? Με δεδομένο κιόλας το "σφιχτό" χρονοδιάγραμμα για επιχειρησιακό ξεκίνημα την 1η Οκτωβρίου, ίσως να είναι πολύ πιθανό. :banana:

Στην Ημερησία σήμερα αναφέρει ότι σήμερα - αύριο αναμένεται παραγγελία για τουλάχιστον 10 A/C είτε από την Airbus είτε από την Boeing. Για να δούμε......

Σχετικά με τα Q400 ειδικά τα NG (5 firm+8 options) νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή τόσο για τους επιβάτες (μεγάλη καμπίνα, χαμηλός θόρυβος) όσο και για την εταιρεία (καλά economics). Μαζί με τα 4 υπάρχοντα φτιάχνεται ένας μοντέρνος στόλος ικανός να εξυπηρετήσει τα εσωτερικά δρομολόγια αλλά και τα κοντινά του εξωτερικού.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&tag=12734&pubid=11263242

Re: Ολυμπιακή και MIG

Απο εγκυρες πηγες στο νησι(Κερκυρα), κυκλοφορησε πως ο Α.Βγενοπουλος φιλοξενηθηκε στη βιλα που διαθετει εδω ο Θ.Βασιλακης.
Εδω και λιγο καιρο μου είπε κάποιος (ωριμος και γνωστικός ανδρας) πως μετα απο 1-2 χρόνια θα υπάρχει μια αεροπορική εταιρεία στην Ελλαδα και αυτή θα ανίκει στον Κύριο Βασιλάκη. Εγώ του είπα πως αρέσκεται στο να φτιαχνει θεωρίες συνομοσιας, και ότι αυτα δεν γίνονται....Μαλον εκανα λάθος.

Re: Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

IER506":31apk9ch said:
Δεν βρίσκω κάτι το παράλογο στην όλη ιστορία...

1.Σου είπα πως ΔΕΝ είναι δυνατόν να αποζημιώσεις εσύ τον εργοδότη αν ενημερώσεις εγκαίρως για την παραίτηση σου (εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι στο εργατικό δίκαιο!).

2.Δεν μπορεί να σε μετακινήσει από την KVA στο HER διατάζοντας σε να πας εκεί.Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να συμφωνήσεις και εσύ.

Και ρωτάω λοιπόν με τη σειρά μου:

Σκέφτεσαι να φύγεις στους 6 μήνες?Αν ναι γιατί υπέγραψες?

Παλαιότερα, που είχα ξεκινήσει εκπαίδευση ως εποχιακός στην ΟΑ (αλλά έφυγα την τρίτη ημέρα λόγω υποχρεώσεων και δεν ξαναπήγα ποτέ), υπήρχε αυτή η ρήτρα να τους αποζημιώσεις για την εκπαίδευση που σου κάνανε αν φύγεις πριν τον πρώτο μήνα, παρόλα αυτά, από το σωματείο συμβασιούχων αλλά και δικηγόρος γνωστός μου ειδικός στο εργατικό δίκαιο, μου είχαν πει ότι ο όρος αυτός ουσιαστικά είναι καταχρηστικός και δεν σε πάνε καν στα δικαστήρια γιατί ξέρουν ότι θα χάσουν... Αλλά ήταν πολλά λεφτά (1500 Ευρώ νομίζω), αρκετά για να τρομάξουν αυτούς που θα πηγαίνανε για την πλάκα τους... Άλλες εποχές τότε βέβαια (με εποχιακούς) και άλλες τώρα (ελπίζω ότι σοβάρεψε η εταιρεία)...

Για την μετάθεση δεν ξέρω...

gmmour":2vh4ortq said:
IER506":2vh4ortq said:
Δεν βρίσκω κάτι το παράλογο στην όλη ιστορία...

1.Σου είπα πως ΔΕΝ είναι δυνατόν να αποζημιώσεις εσύ τον εργοδότη αν ενημερώσεις εγκαίρως για την παραίτηση σου (εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι στο εργατικό δίκαιο!).

2.Δεν μπορεί να σε μετακινήσει από την KVA στο HER διατάζοντας σε να πας εκεί.Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να συμφωνήσεις και εσύ.

Και ρωτάω λοιπόν με τη σειρά μου:

Σκέφτεσαι να φύγεις στους 6 μήνες?Αν ναι γιατί υπέγραψες?

Παλαιότερα, που είχα ξεκινήσει εκπαίδευση ως εποχιακός στην ΟΑ (αλλά έφυγα την τρίτη ημέρα λόγω υποχρεώσεων και δεν ξαναπήγα ποτέ), υπήρχε αυτή η ρήτρα να τους αποζημιώσεις για την εκπαίδευση που σου κάνανε αν φύγεις πριν τον πρώτο μήνα, παρόλα αυτά, από το σωματείο συμβασιούχων αλλά και δικηγόρος γνωστός μου ειδικός στο εργατικό δίκαιο, μου είχαν πει ότι ο όρος αυτός ουσιαστικά είναι καταχρηστικός και δεν σε πάνε καν στα δικαστήρια γιατί ξέρουν ότι θα χάσουν... Αλλά ήταν πολλά λεφτά (1500 Ευρώ νομίζω), αρκετά για να τρομάξουν αυτούς που θα πηγαίνανε για την πλάκα τους... Άλλες εποχές τότε βέβαια (με εποχιακούς) και άλλες τώρα (ελπίζω ότι σοβάρεψε η εταιρεία)...

Για την μετάθεση δεν ξέρω...

Δεν ξ'ερω τι εννοείς και πως "(ελπίζω ότι σοβάρεψε η εταιρεία)...", αλλά πέρα από την πλάκα, άλλα να υπογράφεις με το Δημόσιο μα σύμβαση, όπου ξέρεις ότι μπορείς να είσαι προστατευμένος όποια ώρα και στιγμή (και ξαναρώτα και το Σωματείο τον Συμβασιούχων και τον δικόγορο), και άλλο με τέτοιες εταιρίες - Κολοσσούς, όπου μια απλή σύμβαση για 6μηνίτες Συμβασιούχους, την συντάσουν χρυσοπληρωμένοι δικηγόροι.....

Εκεί ΔΕΝ θα υπάρχει πια ούτε Σωματείο να σε προστατεύει ούτε το Κράτος να σε βοηθήσει αν χρειαστεί.... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ... :(

ειναί μια νέα και κάλη αρχή για την οα αλλά δεν θα γίνει μεγάλη κ τράνη μέσα σε ένα μήνα.
θέλει πολύ δούλεια από ολούς.
έκτος από τα δρομολόγια της ευρώπης μηπώς υπάρχει καποίο νέο για τα υπερ/ντικα δρομολόγια.
θα συνεχηστούν ως εχούν η θα γίνει καποιο codeshare.

jmkOA":bnqi2374 said:
S O S

Ειχαμε συνελευση σημερα το παλαιο προσωπικο της ΟΑ που θα συνεχίσει στην MIG (ειτε αοριστου χρόνου ειτε εποχιακοι και παλι).

Μας ενημερωσαν οτι εντος ολιγων ημερών θα μας ζητηθεί να παραιτηθουμε απο την ΟΑ για να μας προσλαβει η MIG....

Εχει ακουστεί αυτό πουθενα αλλου?
Χανουμε τα προνομια αν παραιτηθουμε?
Γιατι δεν μας απολυει η ΟΑ?
Σας παρακαλω αν γνωριζει καποιος κατι να μας ενημερωσει...

Σοβαρά μιλάς??? :shock: Και από τα σωματεία επίσημα πια???

η MIG θα αγοράσει νεα αεροπλανα για τα υπρ/ντικα ή θα συνεχείση με τα υπαρχόντα ( Α340 αν δεν κάνω λάθος)

σοβαρα μιλαω...
και δεν ξερει κανενας τι να κανει....

Attachments

• BA-Olympic_Q400F.jpg
    BA-Olympic_Q400F.jpg
    19,1 KB · Προβολές: 7