Λάθος posts ...

Re: SkyEurope στην Αθήνα

Ας το κόψει κάποιος το CRO (άν έχει τέτοιο τέλος πάντων) της Sky. Όχι τίποτα, αλλά μετά θα μας την πέσουν κι' άλλες θαυματουργές που έχουν περήφανους πελάτες... Ά ρε Μακ, βάζω στοίχημα ότι στην άκρη της γλώσσας σου το έχεις το σχόλιο :banana: ...

φιλε akt68,
και εμενα η easycruise μου ακυρωσε μια κρουαζιερα 2 φορες και κατέληξα με τα αρχικα 300 ευρω και με ενα τηλεφώνημα να κλεισω 14-17 αυγουστου (τίγκα δεκαπενταύγουστος) εξωτερικη καμπινα με πλήρη διατροφή για 2 ατομα και 100 ευρω bar credit. Δεν τους κανει αυτο καλη εταιρια! Εγω αλλο πραγμα ειχα κλείσει αλλο πήρα! Εκτιμω την προσπάθεια τους και τους πιστώνω την καλή εξυπηρέτηση, αλλα καλη εταιρια ειναι αυτη που δινει ΟΤΙ υποσχεται ΟΤΑΝ το υπόσχεται.
Και αν δεις το thread θα δεις οτι την γουστάρω άπειρα την skyeurope, για το καλο σερβις, τα φτηνα εισιτήρια και την εμμονή τους στην ασφάλεια. Μαζι σου σε αυτα, αλλα το "αλλαζω το προγραμμα μου και αν θελετε πάρτε εισιτήρια για αλλες μερες" δεν το βλεπω σαν δειγμα καλης εταιρίας, σαν δειγμα καλου customer care ισως. Εκει διαφώνησα μαζι σου, και σε καποιους κατα την γνωμη μου υπερβολικους χαρακτηρισμους (φτήνια και ποιότητα προσφερόμενων ειδών).

καλη εταιρια ειναι αυτη που δινει ΟΤΙ υποσχεται ΟΤΑΝ το υπόσχεται.
τί να κάνω τα φθηνά εισιτήρια που κλέίνω για π.χ 15αύγουστο που έχω άδεια όταν μου λέει,ακυρώνετε η πτήση αλλά μπορείς άνετα να πετάξεις μεσοβδόμαδα τον νοέμβριο.....
υ.γ άψογο τηλ κέντρο.....άς πάρει τηλ να πεί ότι εχει πρόβλημα και όταν του το κλείσουν ας ξαναγράψει....

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο akt68 λέει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια για τη SkyEurope. Λυπάμαι πραγματικά για την ποιότητα του ήθους του EYGENIS και δυστυχώς πλέον είμαι πεπεισμένος ότι είναι δάκτυλος του ανταγωνισμού με σκοπό να πατάξει την τελειότητα της απόλυτης ευρωπαϊκής αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους. Αίσχος!

Re: Κινητοποιήσεις του σωματείου της Ολυμπιακής!

kostasfmx":2ruvzax9 said:
Αλλα τι σημασιά έχει πιο σωματείο ήταν κτλ ,απο την στιγμή που εγω μπω στην πίστα ανεκπαιδευτος και προκαλέσω ατύχημα!
Και ολοι σιγουρα γνωρίζετε οτι το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει ανθρώπινες ζωές!
Οσο για την ήμερα που ανέλαβα τα καθήκόντα (μίλω για την Κυριακή) το σώματειο είχε κλείσει την πίστα!Δεν γνωριζώ κατα πόσο ισχυει αυτό αλλα έτσι μας ενημέρωσαν οι υπευθυνοι μου!

Εάν πράγματι θεωρείς ότι οι πιθανότητες να προκαλέσεις ατύχημα είναι μεγάλες τότε δεν πρέπει να δεχθείς να αναλάβεις υπεύθυνα καθήκοντα,γιατί έκτός του ότι είναι κρίμα να πάει τόσος κόσμος από τα χέρια σου,θά είσαι και ο πρώτος που θα μπεί στη φυλακή!
Αυτή τη στιγμή χωρίς να το καταλαβαίνεις-ίσως-προκαλείς ζημιά στην νέα εταιρία σου,γι αυτό πρόσεχε τι γράφεις.
Να ζητήσεις πάντως από τους εκπαιδευτές σου να σε επιβλέπουν τις πρώτες μέρες αν και δε νομίζω ότι θα σε αφήσουν στην τύχη σου χωρίς βοήθεια!

ΧΑ!ΧΑ!χα!χα!είμαι πράκτορας της alitalia!!!!!!!!!!!!

Είσαι έμμισθος της WizzAir, EYGENIS! Χρησιμοποίησες ανατολικο-ευρωπαϊκή προπαγανδιστική μέθοδο δεκαετίας 1980 για να σπηλώσεις το όνομα της ΣκάειΓιούροπ. Ποιος ξέρει πόσες τζάμπα βαλίτσες σου έδωσαν για να θάψεις την Απόλυτη Σλοβάκικη Εταιρεία.

Re: Λογότυπο ΟΑ

Όντως με ελληνική γραμματοσειρά θα ήταν κάτι ξεχωριστό. Κάτι σαν την АЭРОФЛОТ. Από την μια με ελληνικούς και από την άλλη με λατινικούς χαρακτήρες. :great:

Αυτό πρέπει να είναι ότι πιο ********* άκουσα στην ζωή μου.

Τα Γράμματα της AeroFlot είναι ρωσικά για όνομα του θεού!!! :rant:

Εχεις πλάκα Άκη, μα πολύ πλάκα!!! :D

Re: Λογότυπο ΟΑ

Evnick

Πλάκα έχει άλλα το λογότυπο των ολυμπιακών τι το ήθελες? Τουλάχιστον κάνε την πλάκα με το σωστό λογότυπο