Λάθος posts ...

Re: SkyEurope στην Αθήνα

Σε αντίθεση με Wizzair κλπ, που αυστηρά επιβάλλουν 10 κιλά χειραποσκευή, υπάρχει μια μικρή ανεκτικότητα στις διαστάσεις της χειραποσκευής αλλά και στο υπέρβαρο της βαλίτσας. Για παράδειγμα η Wizzair χρεώνει τη βαλίτσα (checked-baggage) των 10-20 κιλών με 80 ευρώ, ενω αν είναι λίγο παρπαάνω πχ 23 κιλά θα πληρωθεί με 140 ευρώ online και αν κανείς "ξεχαστεί" και δεν την δηλώσει θα πληρώσει 525 ευρώ !!! Μάλιστα τη διαφορά των 525-140 ευρώ την διαφημίζουν σαν έκπτωση 73% !!!! :wall: :wall: Τό κακό Αμερικάνικο Μαρκετινγκ σε επίθεση αρχισε πλέον νά μας χτυπάει καί να βρίσκει πρόσφορο εδαφος μέσω των πιό ξελιγομένων (νέων Ευρωπαίων) :wall: :wall: gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=16391

akt68":35ezs3ux said:
Γειά σσς φίλοι.

Μόλις επέστρεψα Ελλάδα, με Skyeurope φυσικά.

Είναι η καλύτερη loco που έχω δοκιμάσει και έχω δοκιμάσει πολλές. Με την Skyeurope έχω ταξιδέψει δεκάδες φορές (πολλες δεκάδες). Ηταν πάντα άψογη.

Καλώς ήρθες -επιτέλους- στο φόρουμ μας!!!!!! :great:

Πέρα από τα ολόφρεσκα και πάμφθηνα προϊόντα που προσφέρονται εν πτήσει, εγώ θα ήθελα να προσθέσω και το καταπληκτικό livery των αεροσκαφών που κοσμούν τα αεροδρόμια που επισκέπτονται. Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να τονίσω πως το νερό της βρύσης των lavatories έχει πάντοτε την ιδανική θερμοκρασία (ούτε να σε τσουρουφλίζει, ούτε και να σου προξενεί χιονίστρες).

Να προσθέσω ότι δεν υπάρχει πιο ευχάριστη έκπληξη από το να σε ειδοποιούν λίγες μέρες πριν το ταξίδι σου ότι άλλαξε η ώρα ή η ημέρα της πτήσης σου. Πραγματικά το διασκεδάζω πάρα πολύ να ψάχνω να βρω άλλο ξενοδοχείο. Τι κι αν πληρώνω ακυρωτικά για το άλλο ξενοδοχείο, όταν οι αλλαγές των πτήσεων της SKY Europe ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ :great: . Πραγματικά το απολαμβάνω και παρατείνεται η προσμονή και η ανυπομονησία μου για να γνωρίσω νέους τόπους και προορισμούς!!!! :great:

AirNewZealand":35ezs3ux said:
Γιατί έχω την αίσθηση ότι διαβάζω διαφημιστικό φυλλάδιο της SkyEurope?

Αυτά είναι κακοήθειες. Ντροπή σου, σε είχα και σε εκτίμηση... :evil:

Είναι γεγονός πάντως ότι η Skyeurope έχει το καλύτερο service απο τις Low cost εταιρίες. Επίσης τις καλύτερες τιμές. Φυσικά ο καθένας μπορεί να έχει τις αντιρρήσεις του. Εγώ έχοντας ταξιδέψει τόσες πολλές φορές μαζί τους, όπως και πάρα πολλοί φίλοι μου, είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι. Οι αντιρρήσεις νομίζω προέρχονται απο αυτούς που είτε δεν ταξίδεψαν με την Skyeurope, η δεν ταξίδεψαν με ανταγωνίστριές της.

Πολλή συζήτηση υπήρξε για τα οικονιομικά της. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ενδιαφέρουν πολύ οι δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς. Γιατί τετοιες δυσκολίες και έχουν οι περισσότερες εταιρίες, π.χ. η Wizzair ποτέ δεν δημοσίευσε την οικονομική της κατάσταση, γιατί άραγε; Αλλά και είναι περίεργο ότι οι ταξιδιώτες ενδιαφέρονται τόσο πολύ μόνο για τα οικονομικά αυτής της εταιρίας. Και δεν ενδιαφέρονται εδώ και λίγο καιρό αλλα ενδιαφέρονται εδώ και χρόνια !!!!! (χρόνια πολλά ;;;;;)

Ταξίδεψα τελευταία με το OM-CLB ένα πλήρως ανακαινισμένο boeing 737-322, πεντακάθαρο, με καθίσματα που μύριζαν καινούργιο δέρμα.
http://cdn-www.airliners.net/aviation-photos/middle/6/2/9/1527926.jpg
Το Livery ήταν το συνηθισμένο της Skyeurope πολύ εντυπωσιακό. Εχω ταξιδέψει και με wet-leased aircraft της Skyeurope, όπως είναι πάρα πολύ συνηθισμένο στις αεροπορικές εταιρίες. Οι περισσότερς χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα για να συμπληρώσουν πτήσεις που δεν έχουν δικά τους να εξυπηρετήσουν. Το σύστημα αυτό θέλω να πληροφορήσω τον καθένα, χρησιμοποιείται απο όλες, και απο τις legacy εταιρίες. Μερικές χρησιμοποιούν το wet-lease και πολλές το dry-lease.

Αν συνδυάσσει κανείς το άψογο service, τότε είναι πραγματικός πειρασμός κάθε νέα προσφορά της Skyeuroep. Αυτό ακριβώς είναι και η πλιτιστική προσφορά της ετιαρίας αυτής. Εχει κάνει προσιτούς προορισμούς που ούτε τους ονειρεύονταν ο κόσμος, πριν αρχίσει να εξυπηρετεί την Ελλάδα και Κύπρο

Ειλικρινά δεν βλέπω την ώρα που θα βγάλουν νέες προσφορές για να κλείσω νέες πτήσεις σε τιμές που ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν δεί όσοι δεν ταξίδεψαν με την Skyeurope.

Καλα οτι το Post του φιλου/φιλης akt68 ειναι σαν διαφημιστικό ειναι εμφανές σε ολους (το σημείο που το πρόγραμμα έγινε χαλια αλλα εμενα με βολεψε ειναι ολα τα λεφτά!), επίσης οτι η skyeurope ειναι μια καλη loco ειναι παλι εμφανες (skytrax/εμπιριες χρηστων εδω/πιστη επενδυτων οτι μπορει να τα καταφερει http://www.centreforaviation.com/ne...ian-shuttle-and-lccs-lose-as-fuel-rises/page1). Τελευταία φορα ταξιδεψα μαζι τους πριν 6 μηνες και πραγματι ηταν ολα αψογα. Διαβασα οτι καποιους εδω μεσα τους ταλαιπώρησε αφάνταστα, και το πιστεύω. Και ενώ ειναι καλό που τα μάθαμε ολοι, τα περιστατικά αυτα δεν εκαναν ξαφνικα την εταιρία για πεταμα, ουτε την κατέστησαν υποψήφια να αφησει ολους οσους κλεινουν εισιτήρια stranded στην ευρωπη. Ελεος με τις υπερβολες (και σε αυτο και στο αλλο thread https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=7&t=6292) και απο τις δυο μεριες ! Μια loco ειναι και σε αυτο που κανει ειναι απο τις πιο τίμιες. Αν αντέξει θα χαρω, αν οχι κριμα αλλα αν υπαρχει χώρος καποιος θα βρεθει να την αντικαταστισει. Αυτα...

Το ότι η Skyeurope έχει φανατικούς ταξιδιώτες, δεν είναι τυχαίο, οφείλεται στην άψογη εξυπηρέτηση που έχει αυτή η εταιρία. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω ταξιδέψει τόσο πολύ μαζί τους.

Επειδή κάποιος μπορεί να βαρυέται να δει το Link που έδωσα, παραθέτω την παραγραφο σχετικά με τις αποσκευές αλλης εταιρίας και την "εξοικονόμηση" που γίνεται online: (απο 525 euro σε 140 euro)

If further pieces of baggage are paid for at the airport, a higher Baggage Fee applies.
If passenger check in fewer pieces of baggage than had been paid for, the Baggage Fee will not be refunded.
The total allowance for all pieces of checked-in luggage combined remains 15 kilograms.
Should the weight of all the checked-in pieces of luggage combined exceed 15 kilograms, an excess baggage fee will be charged per additional kilo checked-in.
It is possible to purchase additional kilograms to check in during the booking process (either online or through the call centre) or after booking, via wizzair.com or through the call centre (for the same fee).
You can save up to 93% when purchasing online or through the call centre, prior to departure. If additional kilograms of baggage are paid for at the airport, a higher Baggage Fee applies. Weight Range Price at the airport Price Online Discount
0-5 kg 65 GBP / 75 EUR 4 GBP / 5 EUR 93%
5-10 kg 130 GBP / 150 EUR 24 GBP / 30 EUR 80%
10-20 kg 260 GBP / 300 EUR 64 GBP / 80 EUR 73%
20-35 kg 455 GBP / 525 EUR 112 GBP / 140 EUR 73%
35-55 kg 715 GBP / 825 EUR 160 GBP / 200 EUR 76%

Hold and hand baggage allowances cannot be combined.

Όντως και εγώ στις 4 πτήσεις που έχω κάνει μαζί τους έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά έχω διαβάσει και ακούσει τα ΑΠΕΙΡΑ αντίστοιχα παράπονα. Άλλο το πόσο καλή είναι η εταιρία όταν δεν υπάρχει πρόβλημα και άλλο πως αντιμετωπίζει τους πελάτες της σε περίπτωση που υπάρξει. ;)

ps. και εγώ θα χαρώ να αντέξουν και να κάνουν και τα οικονομικά τους ΛΟΓΙΚΑ γιατί αυτή η κατάσταση προσωπικά μόνο σοβαρότητα δε μου δείχνει.
ps 2. ά, και να πάρουν a320 καλύτερα :mrgreen: :mrgreen: :D
ps 3. ε όχι και καλά αυτά τα ΕΛΕΕΙΝΑ σαντουιτσάκια :rolleyes:

Να προσθέσω και τη "στρατηγική συμμαχία" με την ιταλική low cost/high quality MyAir που δίνει στους επιβάτες άλλον ένα λόγο να επιλέξουν την κορυφαία σλοβάκικη εταιρεία. H MyAir προσφέρει την ανετότερη διαμόρφωση στα Α320, γιατί είναι μία εταιρεία υπόδειγμα. Το βραβευμένο seat pitch της, αποδεικνύει περίτρανα ότι πρόκειται για μια εταιρεία που "σέβεται τις αποστάσεις".

Το ότι προτιμώ πάντα την Skyeurope, μου έχει εξοικονομήσει αρκετά χρήματα που μετέτρεψα σε επιπλέον ταξίδια. Αλλά επαναλαμβάνω δεν είναι μόνο οι τιμές, θα την προτιμούσα ακόμη κι αν ήταν πολύ ακρiβότερη.

Αλλά κάνεις πολύ λάθος φίλε μου
(το σημείο που το πρόγραμμα έγινε χαλια αλλα εμενα με βολεψε ειναι ολα τα λεφτά!)

Σε πληροφορώ ότι ακόμη έχω εισιτήρια για το φθινόπωρο και προσπαθώ ΤΩΡΑ (ναι τώρα) να φτιάξω το πρόγραμμα του ταξιδιού. Τα εισιτήρια αγοράστηκαν πέρυσι το χειμώνα. Ακόμα η παρέα δεν αποφάσισε τις ακριβείς ημερομηνίες. Σήμερα πήρα στο άψογο τηλ κέντρο της Skyeurope και μου απάντησαν ευγενέστατα ότι μπορώ να τα άλλαξω σε όποια ημερομηνία θέλω. Αυτό το βλέπεις σαν δυσκολία; Εσύ ίσως, εγώ σίγουρα το βλέπω σαν εξυπηρέτηση. Και όσο για την αλλαγή προγράμματος, όλες οι εταιρίες δεν το κάνουν συνέχεια για διαφορους λόγους; Απλά στην Skyeurope αυτό έγινε ΜΙΑ φορά ίσως σε κάπως πιο εκτεταμένα.

Ξέρεις πόσο θα κόστιζε αυτό σε άλλη εταιρία; Τουλάχιστον Ε45 Χ 2 πτήσεις Χ 4 άτομα = ευρω 360, συν φυσικά τη διαφορά της σημερινής τιμής που ίσως να έβγαινε και άλλα 500 ευρώ.!!
Αν μου πείς ότι αυτό δεν είναι εξυπηρέτηση, θα σου πω ότι πρέπει κανείς να υπολογίζει περισσότερο τα λεφτά του.

Χαίρομαι πάντως που λές ότι θα χαρείς να συνεχίσει να πετάει, κατι που εγώ το θεωρώ σίγουρο. Ισως όμως θα έπρεπε μαζί με τις ευχές σου να βοηθήσεις και λίγο, αν όχι πετώντας μαζί τους, τουλάχιστον να ανaφέρεις πόσο άψογα η εταιρία συμπεριφέρεται στους επιβάτες της, παρά τα προβλήματα που είναι συνηθισμένα, πολλές φορές πολυ, παρά πολυ χειρότερα σε άλλες.

aakunz":1by2m1nf said:
Το βραβευμένο seat pitch της, αποδεικνύει περίτρανα ότι πρόκειται για μια εταιρεία που "σέβεται τις αποστάσεις".

MyAir
,

Άλλη μία παρεξηγημένη εταιρεία.
Αυτοί ενδιαφέρονται να μας "φέρουν πιο κοντά" , αυτός είναι άλλος ένας λόγος που οι Ιταλοί (που είναι και αγαπησιάρηδες....) την θεωρούν από τις καλύτερες εταιρείες για .......ερωτευμένους.
:D :D :D

Θυμησέ μας φίλε aakunz , πόσες θέσεις έχει το ανετότατο Α320 τής αγαπησιάρικης εταιρίας........ :D
viewtopic.php?f=7&t=4846&hilit=myair