Λάθος posts ...

Re: Qatar και Εmirates

dimitrisairlines":2f50fr0h said:
Κόρη γνωστού τραγουδιστή??? Έλαααα πές μας και εμάς ποιά είναι!
Στο θέμα μας όμως...ποιά ήταν η ερώτηση στην 1η συνέντευξη? Και πότε θα ξανακάνει open day, γιατί στην σελίδα τους δείχνει μέχρι τέλος Νοέμβρη και δεν έχει την Ελλάδα πάλι!
MissPricess":2f50fr0h said:
Πάντως, θα ήθελα να ήξερα εάν η κόρη του γνωστού τραγουδιστή που ήταν στι 1 γκρούπ μαζί μου, πέρασε........ :rolleyes: ;)

Τρομαζω μονο στην ιδεα οτι εσεις θα ειστε υπευθυνοι-ες για την ασφαλεια μας.... Καλυτερα οπως λεει και ο παλικαρος απο πανω να κανετε interview για δουλεια στη Εσπρεσο και στο Κοσμοπολιταν... Γιατι απ οτι φαινεται για αλλα ενδιαφερεστε και οχι για τη δουλεια. Ελπιζω μονο να μην νομιζετε οτι η δουλεια σας θα ειναι αυτη που δειχνει η αγαπημενη σας ταινια το View from the Top( ναι ναι με την ξανθια την Gwyneth Paltrow) ,γιατι θα τσιμπησετε Ελαφακι μεγαλο

Και σπλατςςςςςςςςςςςς εσκασε η Big bubble!!!

ΦΙλικα παντα!!

Σαν πολύ δε μας τη λέτε εδώ μέσα...??? Δε φτάνει που βρήκαμε ένα χώρο να μαθαίνουμε κανά νέο, σας πειράζει αν πούμε και κάτι πιο γενικό....????

άμα διάβασες στην πρώτη σελείδα γράφει αυτό

Ο δικός σου αεροπορικός χώρος!

Καλώς ήρθες στη μεγαλύτερη και πληρέστερη ελληνόφωνη ιστοσελίδα της ελληνικής και διεθνούς πολιτικής αεροπορίας.

είμαι μέλος στο φόρουμ αυτό από το 2006, φαν των αεροπλάνων και των ταξιδιών. Μεγάλωσα σε αυτό το φόρουμ, γνώρισα πάρα πολλά άτομα, έμαθα όχι τα πάντα για τα αεροπλάνα αλλά τώρα να διαβάζω

Όσον αφορά το τραγουδιστή, είναι μεγάλος τραγουδιστής με χρέεεεεεεεεη και με μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά του......

θα διαβάσω την Εσπρέσσο και όχι στο airliners

με βλέπω να παίρνω πόδι σιγά σιγά από το φόρουμ αυτό :deadthread: :with:

Βασικά λίγο άκυρη και δηκτική η τοποθέτισή σου, γιατί τουλάχιστον εγώ δεν εστίασα μόνο στο γεγονός, απλά το ανέφερα.

Καλή καρδιά βρε, δε βλάπτει.

Kissses

Φιλικά πάντα! :)

Aγαπητή μου, όπως ε'ιπες και 'συ χρειάζεται καλή καρδιά. Από το λίγο που σας γνωρίζω εδώ, πραγματικά απορώ ποιοι είστε που το παίζεται όλοι ειδήμονες. Εγώ πάντως πολύ θα ήθελα να μάθω το όνομα του τραγουδιστή και ως αντάλλαγμα σας έχω μία πικάντικη είδηση του αεροπορικού χώρου......

Διάβασε esspreso :p
Όσο για τα πικάντικα, δε τα αντέχω, με πειράζουν στο στομάχι.... :p

Και για να μη παρεξηγηθώ ή φανώ ειδήμων, χιούμορ κάνω :mrgreen:

@ MissPrices, καλή μου, δεν ενοούσα εσένα, συγνώμη για τη παρεξήγηση....., δεν αμφιβάλω για την καλή σου καρδιά, εννοώ όλους τους υπόλοιπους.
@nada, αυτό που γράφεις είναι σκάνδαλο και ίσως θα έπρεπε να το καταγγείλεις. Σε ποιόν αιώνα ζούμε ποια.....!! Το πικάντικο νέο που αναφερόμουν εγώ ήταν πολύ πιο ελαφρύ από αυτό που μας αναφέρεις....... Είσαι μάλλον αρκετά καλόψυχο κορίτσι και από την αφέλεια σου μπορεί να σε εκμεταλευτούν ξανά. Προσοχή και καλή τύχη στην συνέχεια.

Re: Hellenic Imperial Airways

Ο καθένας μας έχει τις αποψεις του. Αλλά πρέπει να είναι τεκημιρωμένες και να μην συνιστούν δυσφήμιση. Θεωρω οτι όσα λέει ο φίλος ΧΧΧ πρέπει και να τα τεκμηριώσει. Αλλιώς να ζητήσει συγνώμη διότι οι διαχειριστές μας δεν φταίνε σε τίποτα.

Re: Hellenic Imperial Airways

Πλάκα κάνεις dvixos, έτσι δεν είναι?