Λάθος posts ...

Re: Προσλήψεις στην Hellas Airlines

Τωρα σοβαρα απο τις 4 σελιδες μεχρι τωρα ποσες ειναι αυτες που ασχολουνται με το θεμα και ποσες ειναι αυτες για τις οποιες θα επρεπε να γινει ενα καινουργιο thread με τιτλο: Gossip περι αεροσυνοδων , περι entertainer κλπ κλπ???

Εχει καταντησει, γιατι για καταντια προκειται φιλτατοι admin , η σελιδα να ειναι κατι σαν την εφημεριδα ''Espesso''. Λιγο γκοσιπ, λιγο αεροπλανο και τ'αγορι μου θα διαβαζουμε σε λιγο εδω μεσα.... Και αν δεν σας αρεσουν τα σχολια, την ξερετε την λυση ε? Ban!

Καλησπέρα, που θα στειλω βιογραφικό για να γίνω αεροσυνοδός? Είμαι από τον Βόλο και μπορώ να δουλεύω στην Hellas. Ξερω να τραγουδαω και να χορευω και ξερω να λέω και ανέκδοτα.

SEMIRAMIS PIPAKI":4p5biin8 said:
Καλησπέρα, που θα στειλω βιογραφικό για να γίνω αεροσυνοδός? Είμαι από τον Βόλο και μπορώ να δουλεύω στην Hellas. Ξερω να τραγουδαω και να χορευω και ξερω να λέω και ανέκδοτα.

Χμμμ θελω να πιστευω πως εκανες μια απλη ερευνα στο Ιντερνετ για να βρεις το site της εταιριας που θες να εργαστεις αγαπητη Semiramis! Οποτε η απλη λογικη λεει πως θα στειλεις το βιογραφικο σου με mail στην εταιρια. Επισης η απλη λογικη λεει πως θα μπορουσες να κοιταξεις και τις προηγουμενες 4 σελιδες του θεματος..

Μπαι δε γουει οπως λενε και οι φιλοι μας οι Αγγλοι, λες πως ξερεις να τραγουδας και να χορευεις, δεν πιστευω ομως να μην ξερεις ζογκλερικα! Χρειαζονται και αυτα στο επαγγελμα. Αν θες περισσοτερες πληροφοριες στειλε μου μνμ για να σου δωσω διευθυνση για ταχυρρυθμα ζογκλερικα.

Mμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ, κρυάδες... Ξέρω πολύ καλά ζογκλερικά και να είσαι σίγουρος ότι θα τα χρησιμοποιήσω εκέι που πρέπει για να προσληφθώ...

Μπραβο κοπελια ετσι πρεπει!!!! Ετσι με την ''αξια'' σου να περασεις τα ''καστινκ''! Καλη τυχη!

Δε σου πέφτει λόγος. Οι άλλες καλύτερες είναι από μένα? Αφού η εταιρία θέλει να φοράμε σορτσακια, θα βάλω σορτσακι και θα παω στη συνέντευξη. Αμα δεν πάρω τη δουλειά, να μη με λένε Πιπάκη.

Δεν θέλουν βιογραφικό. Βίντεο-κλίπ θέλουν σε αυτό το τραγουδί.
Αλλά και live να τους το κάνεις δεν πειράζει...

Μμμμμμμμμμμμ, άλλος έξυπνος πάλι...

Re: Minoan Air

καλησπερα εθεαθη αεροσκαφοσ των μινωικων να κανει touch and go στην καρπαθο το ειδα μιασ και εκανα διακοπεσ στην παρακατω παραλια πανω στην τελικη φαση προσγειςσησ του αεροδρομιου!!!πηρε καινουργια σειρα?παντοσ το θεαμα ηταν υπεροχο!!!!!

γεα σας. Θα σας πω τη δική μου εμπειρία από τη συνεντευξη. Αν και είμαι λίιιιγο μεγάλη, πήγα να δοκιμάσω την τύχη μου γιατί έχω αναγκη από δουλειά. Βάφτηκα, στολίστικα και πήγα. Δυστυχώς με κόψανε. Φώναξα, έκλαψα , τίποτα. Τους είπα ότι μπορώ να κάνω πράγματα που οι άλες κοπέλες δε μπορούν ανα κάνουν. Εγώ μπορώ όχι μόνο να σύρω το καρότσι 100 κιλά, αλλά και αν το σηκώσω πάνω από το κεφάλι μου γιατί στο σχολείο ήμουν αρσιβαρόν. Με κόψανε γιατί είχα μουστάκι, έτσι μου είπαν. Δεν πειράζει. Κακίες δεν κρατάω. Καλή τύχη σε όλα τα κορίτσια