Λάθος posts ...

Re: Προσλήψεις στην Hellas Airlines

Αγαπητή Yordanka, κατανοούμε τις υπερφυσικές πρ. σωβιετικές δυνάμεις σου που η Σιβηρία σου πρόσφερε στα χρόνια της εκπαίδευσης και να ξέρεις ότι η συμπάθειά μας θα είναι μαζί σου, όσες ορμόνες κι αν καταναλώσεις για το καλό της αεροπορίας στη χώρα μας. Σου ευχόμαστε καλή τύχη στα μελλοντικά σου σχέδια, που απ' ότι πήρε το αυτί μας, είναι και η αλλαγή του ονόματός σου για λόγους εργασιακούς, από APOPISOVA σε APOPANOVA. Η τύχη ευνοεί τις τολμηρές. :great:

δικός σου

Re: Minoan Air

Πότε έχει open day ?

Re: Η Ελλαδα μας με τα ματια των Ρωσων

Δεν βλέπω κάποιο νόημα να ανεβάζουμε εδώ συνδέσεις σε trip reports που είναι γραμμένα σε ξένες γλώσσες, μιας και οι περισσότεροι από εμάς δεν ξέρουν ρώσικα, κινέζικα κτλ. Από τις συνδέσεις που ανέβασες όποιος θέλει και ξέρει ρώσικα, μπορεί να βρει επιπλέον reports. Οπότε, κλειδώνω εδώ.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Re: Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

Πέρσι που ήρθε γιατί δεν το έβγαλες;;;

Όταν εσύ πήγαινες, εγώ γύριζα αγαπητέ....
To θέμα είναι ότι εσύ πας και έρχεσαι συνεχώς, έγω μια φορά πήγα και ιδού!!!(αυτό λέγεται τύχη)

Αγαπητέ, ή είμεθα planespotters ή όχι. Εκείνη τη μέρα, ειδοποιήθηκα τηλεφωνικά, παράτησα παιδικό party, παραβίασα τον μισό ΚΟΚ και έβγαλα τη φωτογραφία...

Re: Qatar και Εmirates

Την ίδια εντύπωση είχα κι εγώ. Πόσο μάλλον όταν ήμασταν και τόοοσος κόσμος!!!!!
Δε πειράζει κορίτσια, neeeeeext time! :cool:

Πάντως, θα ήθελα να ήξερα εάν η κόρη του γνωστού τραγουδιστή που ήταν στι 1 γκρούπ μαζί μου, πέρασε........ :rolleyes: ;)

Κόρη γνωστού τραγουδιστή??? Έλαααα πές μας και εμάς ποιά είναι!
Στο θέμα μας όμως...ποιά ήταν η ερώτηση στην 1η συνέντευξη? Και πότε θα ξανακάνει open day, γιατί στην σελίδα τους δείχνει μέχρι τέλος Νοέμβρη και δεν έχει την Ελλάδα πάλι!

Πάντως δε νομίζω σύντομα... Φαντάσου πως το τελευταίο OD της ΕΚ ήταν Μάρτιο του 2012... Πάντως εάν ήσουν στο προχτεσινό, δε μπορείς να πας πριν περάσουν 6 μήνες.
Οι ερωτήσεις ήταν, με τί ασχολούμαστε τώρα και γιατί θέλουμε να γίνουμε αεροσυνοδοί. Τουλάχιστον, αυτά ρωτήσανε εμένα.

Όσον αφορά το τραγουδιστή, είναι μεγάλος τραγουδιστής με χρέεεεεεεεεη και με μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά του......