Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: H McDonnell Douglas (σχεδόν) ζεί!!!

πανέμορφο :D :D :great:

Re: Ryanair στην Ελλάδα

Ουτε ειναι ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι "κηφηνες", αλλα δεν λεει να σταματησει αυτη η ιστορια οποτε μην την ανοιξουμε.

Ευτυχώς που έχουμε και σένα (για να μην την ξανανοίγεις).

Εξυπναδες.... :doubt:
Δεν πειραζει, ειρωνεψου με, να δω τι θα καταλαβεις.

Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?

re paidia kseroume an to handling stin nea etairia 8a toxei i oa?giati ayto lene stin anakoinwsi..

Re: Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

http://www.flugzeugbilder.de/show.php?id=926270

Για την Ολυμπιακή πετούσε μονο για ένα χρόνο άμα θυμάμαι καλά... και ήταν λίγο προβληματικό (?)

Re: Δικαιώματα επιβατών

Γεια σε ολους απο μενα...8α η8ελα να ρωτησω αμα ενας ανηλικας 14 ετων μπορει να ταξιδεψει μονος του γιατι σε οποια αεροπορικη και αν μπενω(site) δεν μιλαει κα8ουλου για τα παιδια ανω 12...επειδη αυτα θεωρουνται ενηλικες στην κρατηση....μηπως μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες?σας ευχαριστω....δεν ξερω κατα ποσο off topic ειναι η ερωτηση μου αλλα δεν εβρισκα ενα σχετικο topic....

Re: Στατιστικά στοιχεία ξένων εταιρειών

Στην Air France συμπεριλαμβάνεται και η KLM;
Στην Lufthansa συμπεριλαμβάνεται και η Swiss;
Κάτι μου λέει ότι ναι, και αν όντως είναι έτσι τότε αυτές οι δύο δεν πρέπει να ξαναεμφανίζονται στη λίστα.

edit: άκυρο

Re: Turkish Airlines/Περίεργο περιστατικό

den eixan kamia sxesi ta skeli..to ematha meta apo dio meres apo filo ellina piloto tis THY.tora to ti metefere kai an ontos metefere den ksero.

Re: Fokker 100

νομιζω θα συμφωνησεις οτι το φοκκερ το 100 και το 70 ειναι απο τα καλυτερα αεροπλανα που φτιαχτηκαν για την αγορα τους απλα επεσαν εξω με το "τaιμινκ" που λενε και στα χωρια μας... και υπερτερει απο τα αβρο μακραν... (τα οποια λογο "μεγαλυτερης πλατης" της εταιριας που τα κατασκευαζε μπορεσαν και "κρατησαν" στην παραγωγη περισσοτερο)