Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Hellenic Imperial Airways

Θα συμφωνήσω με τον AirNewZealand, ωστόσο όταν έχεις να κάνεις με μια εταιρεία που είχε σε αεροσκάφος της νηολόγιο SX-DIE, τότε όλα είναι πιθανά και το σκέφτεσαι διπλά αν σου κάνουν πλάκα ή όχι... :D

Re: Hellas Jet news !

Τιποτε αλλο εκτος απο ερωτησεις ξερσεις να κανεις?

Re: Cyprus Airways News

Ωραία ! Thanks !

Re: Spotting in Thessaloniki (SKG/LGTS)

Φίλε flying doc έχω βρεί και εγώ δύο πολύ καλές θέσεις για planespotting. Μπορεί να σε βοηθήσουν για άκόμα καλύτερες foto.

1) Βροίσκεται στον Τρίλοφο. Άμα πάρεις τον κεντρικό του Τριλόφου, λίγο πρίν τις τελευταίες κατοικίτες στα αριστερά θα δείς το δημοτικό γήπεδο Τριλόφου, απλός κάθεσαι στο παγκάκι και.........οι foto σου θα πάρουν φωτιά :wink:

2) Μόλις περάσεις τον 34 στα 50 μέτρα δεξιά βρίσκεται ένα μεγάλο ζαχαροπλαστείο ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ , απο εκεί απλά κάθεσαι στο parking και έχεις μία ωραία foto με το εικονιζόμενο αεροσκάφος να φένεται με μία δεξιά πλάγια χαμηλή θέα!

Τώρα προς τα υπόλοιπα μέλλη, έχω σταθμεύση και εγώ στον δρόμο δίπλα απο τον 34 και όλλες σχεδον τις φορές με ΕΔΙΩΞΑΝ......Δηλαδή δεν διώχνουν μόνο απο τον 16 αλλά και απο τον 34.........

Και μία ερώτηση που θέλω μία καλή απάντηση γιατι προβληματίζομαι.......Το σπίτι μου βρίσκεται στην Περαία, την πρώτη κομμώπολη μετά το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ε, λοιπόν έχω στίσει το τηλεσκόποιο μου στο μπαλκόνι μου (το σπίτι είναι το πρώτο πρώτο και δεν κόβει τίποτα την θέα) και έτσι παρατηρώ το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αλλά και το φωτογραφίζω. Και ροταώ. Είναι παράνομο?

Το planespotting στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι λίγο τολμηρό πράγμα :?

Re: LGRX/GPA Araxos

To oti to o araxos einai 45 lepta apo ti Patra kai mia ora apo to Rio kai to mono leoforio poy pernaei apo ekei einai to stratiotiko poy pernei toys stratiotes de pezei kanena rolo...Ksereis posa thelei o toyristas apo ton Araxo gia ti Patra se taxi...Sto leo ego eimai taxitzis sti Patra kai einai tripsifio.

Re: swissport

καλησπερα.
λοιπον,για ελλαδα δεν ξερω να σου πω.το ψαχνω ομως επειδη με ενδιαφερει να εργαστω,
στην κυπρο,τα πραγματα εχουν ως εξης.
στην λαρνακα,σημερα,εχει τους full time που ειναι για ολη την σεζον και τους part timeπου εινια εποχιακοι.
oi part time,εργαζονται 110 ,με 130 ωρες και με 7,36 την ωρα μεικτα.
(καθαρα στο χερι 620,680 )οι full time περνουν 10,10 τη ωρα.
στην λαρνακα δν εχει εργατες.εχει ομαδες με εναν αρχιεργατη,που λεει τι μηχανημα θα παρει ο καθενας,που θα παει,τι θα κανει,και βολταρει ολη την ωρα ,με τα χερια στις τσεπες,το τρεξιμο και την μανουρα τη τραβανε οι εργατοοδηγοι,οχι ολοι αλλα οι part time,οι εποχιακοι.οι full time και μονιμοι μαζι με τους αρχιεργατες(οι περισοτεροι)παρηστανουν τους δημοσιογραφους! :D :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
ειναι ολοι τους εργατοοδηγοι(δηλαδη,κανουν και τους οδηγους και τους εργατες συνχρονος,ειτε ειναι full time,h,part time.
μονιμοι πλεον δεν γινεται κανεις.μονο αν παραιτηθουν,η,απολυθουν καπιοι ,θα γινουν ορισμενοι.
στην παφο ,εκει τα πραγματα ειναι δαφορετικοα.
εχει εργατες και οδηγους,χωριστα.

Re: Αεροπορικά μαργαριτάρια!

ToSofoPaidi":gbnbo57d said:
... ανέφερε πως το εν λόγω αεροπλάνο έχει άνοιγμα φτερών ίδιο με ενός Boeing 474!!! :stupid:

Το μαργαριτάρι της υπόθεσης που είναι; Εκτός αν θεωρείς τη διαφορά ενός μέτρου σαν μαργαριτάρι! :D

το Solarimpulse έχει άνοιγμα φτερών 63,4 μέτρα! Πηγή: http://www.solarimpulse.com/pdf/hb-sia/hb-sia_en.pdf

το Boeing 747-400 (μιας και αμφιβάλω ότι η σύγκριση έγινε με το 748) έχει άνοιγμα φτερών 64,4 μέτρα! Πηγή: http://www.boeing.com/commercial/747fam ... _prod.html

Re: Αεροπορικά μαργαριτάρια!

Ωρε καμαρι μου εσυ, το "474" δηλαδη, δεν σου εκανε καμμια εντυπωση??? :) 8)