Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Χρόνια Πολλά , Καλή Ανάσταση!

Re: Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

Το πρώτο Α340 της Olympic βρήκε τελικά αγοραστή, έναν παλιό γνώριμο, την Aerolineas Argentinas και πήρε τίτλους και logo με τα βασικά χρώματα της OA. Έφυγε χθες για Buenos Aires σε ένα πολύ ωραίο hybrid

Επίσημη πρώτη εμφάνιση του παντρέματος Aegean & Olympic σε αεροσκάφος (φυσικά σε Α320) της Aegean, με τους τίτλους και των 2 εταιριών στην άτρακτο

Πρωταπριλιάτικο να υποθέσουμε....??? :D

Re: Hellenic Imperial Airways

MerNion":4zz3w502 said:
Μάλιστα... Γιατί μαθαίνω οτι ψάχνει πληρώματα για τα 734.. Ισως κάτι πάει να γίνει..

Οχι πάει να γίνει... έγινε!!! Out of the blue που λένε...

Re: Αεροσκαφη ΟΑ στο LGAV

To SX-BIM μετά το γερμανικό νηολόγιο απέκτησε και βερολινέζικη φορεσιά!!! Short lease από την Air Berlin για συμπληρώματα την καλοκαιρινή σεζόν.

lol! ωραίος!

...αν και νομίζω ότι το σήμα της olympic θα ήταν πιο πειστικό αν έμπαινε λίγο πιο πάνω

Το αεροπλάνο παραδώθηκε στην US.AIRWAYS και τον Σεπτέμβριο του 2004 στην JAT και τον Απρίλιο του 2010 στην HELLENIC IMPERIAL!

Μπράβο στην εταιρία :great:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!

Ααα.. Εγώ περίμενα να πάρει τιποτα της Ολυμπιακής... Ούτε που είχα ακούσει οτι θα έπερνε απ' έξω! :shock:
Makedona πως το έχασες αυτό; :)

Re: SAS news

Πολύ σπανια κάποιος μη σκανδιναβός να επιλέξει ΣΑΣ. Ο γερμανός έχει λουφτχάνσα ο άγγλος british ο γάλλος airfrance, ακόμα k ο φιλανδός έχει finnair. Ποιος λοιπόν θα διαλέξει την "κατώτερη" ΣΑΣ (συγκρίνεις transatlantic economy ΣΚ με LH?). Για τις ΗΠΑ μπορώ να το σκεφτώ ότι έχει κάποιο μερίδιο αλλα για asia διαφωνώ. Άνθρωπος μέσα από την εταιρία έχει παραδεχτεί ότι το μερίδιο της ΣΑΣ στην asia έχει πέσει παρα πολύ λόγο των ταξιδιωτικό γραφείων/εταιριών που ανέφερα k στο προηγούμενο post. Στο κάτω κάτω k αγορά να είχε να στοχεύει, με το προϊόν που προσφέρει σε αυτές τις τιμές δεν θα πήγαινε πουθενά.

aakunz":27bsbpkx said:
Y.Γ. είχα ξεχάσει και τα τρία ατυχήματα με τα Dash Q-400

Τα οποια μερικά εξ αυτών τώρα βρίσκονται στην Malev... :wall:

Εμένα πάλι με αυτό το νηολόγιο, σαν πρωταπριλιάτικο αστείο μου φαίνεται... :D