Οπως καταλαβατε, ειμαι ενας απο αυτους που πετανε που πετουσαν μαλλον το 717. Μερες τωρα καθωμαι και διαβαζω τις αποψεις ολων αυτων των ανωνυμων και απροσωπων ατομων που μιλανε και βγαζουν τοσο χολη για εμας, και αναρωτιεμαι γιατι το κανουν. ειναι τοσα πολλα που θελω να πω, που πραγματικα δεν ξερω απο που να αρχισω. Πρωτα απολα εχω 22 χρονια στην πρωην Αεροπλοια και 18 χρονια ειμαι κυβερνητης με τιποτα παθητικο στον φακελο μου οπως και οι υπολοιποι 19. Το δυστυχημα ειναι οτι οι πατεραδες μας δεν ηταν αεροποποι. Δεν θεωρησα ποτε οτι ειναι ντροπη να πετας προπελλα. Αντιθετα η προπελλα με μεγαλωσε, μου εφτιαξε σπιτι,μου μαγαλωσε τα παιδια μου. Ομολογω οτι γλυψαμε για να μπουμε γιατι μας αρεσε το αντικειμενο και δεν μας πηρε ο μπαμπας αεροπορος απο το αυτι αναγκαστικα για να μη χαλασει η συνταγη.Οι κοποι μας για να φτασουμε στο 717 ηταν και πολλοι και σκληροι. Δυστυχως το εδιωξαν για πολλους και διαφορους λογους, ενας εκ των οποιων ειναι οτι οι ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ δεν αντεχαν να βλεπουν τους αεροπλοους να πετουν JET.Βεβαιααα ειχαν το προνομιο. Ηταν οι ...και ειναι οι... ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ. Αφου εφυγαν λοιπον τα 717 γιατι θα πρεπει να γυρισουμε πισω και οχι μπροστα. Με ποιο δικαιωμα ο καθε ενας που γραφει εδω την αποψη του, θα μου ορισει εμενα το μελλον μου. Μηπως νομιζει οτι η εταιρεια ειναι δικια του? Απο που βγαζει αυτο το συμπερασμα? Δηλαδη για τους ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ υπαρχουν κανονισμοι, ενω για τους αεροπλοους δεν υπαρχουν? Η μηπως τους κανονισμους τους εφαρμοζουν οι ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ για να κοψουν κανα δρομολογιο οταν βλεπουν τα σκουρα, η να μπορουν τα συγκυβερνητακια να επιβληθουν σε καμμια κοπελιτσα της καμπινας. Δεν θελω να θιξω κανεναν αλλα δυστυχως γινεται και ετσι. Γιατι θα πρεπει να παω πισω εγω και να βγουν οι υπολοιποι συγκυβερνητες της σειρας 90 κυβερνητες? αυτο δεν κοστιζει? οπως ανεφερε καποιος. Τωρα οπως γραφουν μερικοι για ιδιωτικες εταιρειες, σε ποια εταιρεια κυριοι οταν χειριστες τους σπανε τα αεροπλανα, η και χειροτερα μενουν στην εταιρεια? τους δειωχνουν η τους καμαρωνουν? Τους διωχνουν βεβαια. Διοτι εδω εχουμε δει χειριστες να κανουν τα χειροτερα, οι ιδιοι οι χειριστες βεβαια να ζητουν τη συμπονοια των συναδελφων, και οταν περασει το κακο, να βγαζουν γλωσσα αγκαλια με την εκαστοτε διοικηση. Η ειναι ψεματα? Ποσο ευκολα ξεχνανε. Οσο για καποιους που μας λενε τεμπεληδες και βολεψακηδες. Κυριοι εμεις δεν καθησαμε ποτε. Αν εχουμε και αν δεν εχουμε δουλεψει. 22 χρονια με καθολου ασθενεια και απο 90 εως 110 ωρες το μηνα. Γραμμενα ολα προς αποδειξη σας. Κυριοι, να ειστε σοβαροι. Οταν γραφετε κατι, να ξερετε γιατι γραφετε. Και αν δεν ειστε αεροποροι εχει καλως, αν ομως ειστε, ο αεροπορος ξερετε χαρακτηριζεται απο τη λεβεντια του,καλα θα κανετε λοιπον να τη τιματε, αν σας εχει μεινει.....Οσο για εμας, αν θελει η εταιρεια να παραβει τους νομους και να μας γυρισει πισω, ας το κανει. Απο εμας ειναι θεμα ηθικης και λεβεντιας. Την εχουμε την κραταμε και το εχουμε αποδειξει χρονια τωρα...