Luz
V.I.P.-Class-Member
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Website
- www.luz.gr
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
- elspoterdeavion
Οι συνδικαλιστές είναι για να απαιτούν.Αν υπήρχαν όμως διοικήσεις με γνώσεις και όχι ευκαιριακής απασχόλησης,με στόχο να βοηθήσουν προς ένα καλό αποτέλεσμα,και κυβερνήσεις που δεν "χαμπαριάζουν" από πολιτικά κόστη,δε θα έπαιρναν ότι απαιτούσαν,αλλά ότι έπρεπε να πάρουν.Όμως μέσω αυτών βρίσκονται στις κυβερνήσεις οι λογής "βοσκοί" που επειδή πήραν ένα χαρτί από πανεπιστήμιο,και εντάχθηκαν σαν πρόβατα σε μια πολιτική νεολαία,πήραν τα χαλινάρια του κράτους.Όταν λοιπόν,οι κυβερνήσεις έχουν τα κομματόσκυλα τους σε θέσεις κλειδιά,δεν μπορεί να την πληρώνει ο εργαζόμενος.Και στην τελική ανάλυση,όλοι μας θα κοιτάζαμε να εξασφαλίσουμε ένα μέλλον με σταθερή και ξεκούραστη εργασία.Δεν μπορώ να ακούω και να διαβάζω για κάποιους που εργάζονται σκληρά και κάποιους που κάθονται.Αφού και οι πρώτοι,έχουν περάσει έστω και μια φορά,το κατώφλι πολιτικού γραφείου!Εντάξει,ο νεοέλληνας είναι για φραπέ,και μόστρα.Δεν αλλάζει εύκολα.Ας αλλάξουν πρώτα οι πολιτικοί και μετά να τους αλλάξουν έστω και με το ζόρι.
Να δηλώσω ξανά ότι δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος ούτε έχω εργαστεί ποτέ σε δημόσιο ή εταιρεία του δημοσίου
Να δηλώσω ξανά ότι δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος ούτε έχω εργαστεί ποτέ σε δημόσιο ή εταιρεία του δημοσίου