Αγαπητέ Ovelix οι παρατηρήσεις και οι διαχρονικοί σου σχολιασμοί σε ποικίλα αεροπορικά ζητήματα/τόπικς είναι πάντοτε accurate to the point, μπράβο σου! Συμφωνώ δε ότι η πλειονότητα των Μελών του Φόρουμ είμαστε άλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο χομπίστες, εσύ όμως όπως έχω πάλι σχολιάσει παλιότερα σε άλλο τόπικ, μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν είσαι “σκέτο -Χομπίστας”, όπως βέβαια και λίγα ακόμα Μέλη που το κρατάτε μυστικό!!
Χομπίστες με ιδιαίτερα εξειδικευμένες και λεπτομερείς τεχνικές και πτητικές γνώσεις για τριπλά συρματόσχοινα των 737, CVR + FDR και πλείστα άλλα μείζονα πολυπλοκότερα θέματα, σε όλες τις κατά καιρούς αναλύσεις/τοποθετήσεις σου/σας σε διάφορα τόπικς, είμαι βέβαιος ότι είσαι/στε Πιλότος/τοι όχι με ppl αλλά με καρά un-Frozen atpl.
Καλή Χρονιά σε όλους
Χομπίστες με ιδιαίτερα εξειδικευμένες και λεπτομερείς τεχνικές και πτητικές γνώσεις για τριπλά συρματόσχοινα των 737, CVR + FDR και πλείστα άλλα μείζονα πολυπλοκότερα θέματα, σε όλες τις κατά καιρούς αναλύσεις/τοποθετήσεις σου/σας σε διάφορα τόπικς, είμαι βέβαιος ότι είσαι/στε Πιλότος/τοι όχι με ppl αλλά με καρά un-Frozen atpl.
Καλή Χρονιά σε όλους