Αγαπητέ Gladiator,
αν αυτά που γράφω είναι ψέματα, κατασκευασμένα, κλπ κλπ επειδή εγώ είμαι "κρατιστής" και δεν θέλω τους ιδιώτες, να το πείς και να γράψεις τα πραγματικά στοιχεία αντικρούοντας τα δικά μου. Απο πού σου προκύπτει οτι εγώ προσπαθοώ να περάσω την άποψη οτι τόσα χρόνια ηταν ολα καλά ??? ανατρεξε στα παλαιότερα γραφόμενά μου και πές μου το σημείο που βγαίνει τέτοιο συμπέρασμα !!
Αν δεν θέλεις να διαβάζεις τίποτα κακό για τους αγαπημένους σου, δεν έχεις παρα να μην συμμετέχεις !!
Εγραψε ποροηγούμενα άλλος συμφορμίτης για προβλήματα στα air condition της Ρόδου και την ίδια μέρα είδα ρεπορτάζ σε τοπικό κανάλι για το ίδιο πρόβλημα στην Κέρκυρα.. .αν δεν θέλεις να το ακους, πρόβλημά σου !! αν δεν θέλεις να διαβάζεις οτι η Fraport λειτουργεί αυτή τη στιγμή και αρκετά απο τα έξοδα (τηλεφωνικές γραμμές, data κλπ) τα καλύπτουν οι ελληνες φορολογούμ,ενοι, πρόβλημά σου... αν δεν θέλέις να ακούς οτι τα οχήματα με κρατικές πινακίδες τα κυκλοφορεί ιδιωτικη εταιρεία, πρόβλημά σου.
Εαν οι υπεύθυνοι του φορουμ, αποφασίσουν οτι εδώ, σε αυτό το thread Πρέπει να γράφονται ΜΟΝΟ καλά πράγματα για τους εθνοσωτήρες, ας το ανακοινώσουν !!
Τόσα χρόνια και ΣΩΣΤΑ, γραφονταν εδώ ενα σωρό παράπονα για την κακή λειτουργία των α/δ απο την υΠΑ... δεν απολογούμαι εγώ για αυτά...αλλαξε λοιπόν το καθεστώς, ανοίξανε σαμπάνιες, απο εδώ και πέρα λοιπόν σιωπή ? απαγορεύεται η άλλη άποψη ? απαγορεύεται να βγούν στη φόρα οτι στραβά γίνονται, ??
Μήπως επειδή η Fraport διαθέτει τμήμα PR και η ΥΠΑ είχε Τμήμα Δημοσίων σχέσεων στελεχωμένο με εγκάθετους δημοσιογράφους - που δεν τους προσέλαβα εγώ ούτε εσύ - θα πρέπει να προσέχω τι λέω ? μηπως το τμήμα PR που ζητάει σήμερα και στελέχη για να "ρυθμιζουν" το image της εταιρείας sta social media, έχει ήδη στελεχωθεί και λειτουργεί και εδω μέσα ??