OA702
Business-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- ASDA
Για να λεμε πάντως και τα σύκα σύκα, ο σατκορφου -με τον οποίο διαφωνώ σχεδόν πάντα- δεν έκανε τίποτα παραπάνω απ' το να αναφερθεί στα προβλήματα της Κέρκυρας μετά το δικό μου πόστ για τον Διαγόρα. Αντιθέτως, ένα καινούριο ( ) μέλος άνευ λόγου και αιτίας την είδε ράσελ κρόου και έβγαλε τη σπάθα κι άρχισε τη "σφαγή" με τα γνωστά χιλιοειπωμένα απο προηγούμενες αντιπαραθέσεις επιχειρήματα χωρίς ουσιαστικά να προσθέσει κάτι στο θέμα της συζήτησης. Ναι, είμαστε υπέρ της ιδιωτικοποίησης με τα 1000, ναι θα αναφέρουμε τα θετικά αλλά θα είμαστε -κι εγώ προσωπικά είχα δεσμευτεί- εδώ να κράζουμε κι όλας όταν χρειάζεται.
Κανείς δεν περίμενε θαύματα για φέτος, προβλήματα 10ετιών δεν λύνονται σε 2 μήνες αλλά ας πούμε το να βρεις προσωρινή λύση στο θέμα του κλιματισμού δεν νομίζω πως είναι δύσκολο. Ενδιαφέρον θέλει και να βάλεις λιγάκι το χέρι στη τσέπη. Η' το να διαβάζεις τα μέιλ που σου στέλνουν και να διορθώνεις τις μλκιες που γράφεις στην ιστοσελίδα του Διαγόρα πάλι δεν νομίζω ότι θέλει έξοδα αλλά σεβασμό στους πελάτες σου και το νησί στο οποίο δραστηριοποιήσαι.
Κανείς δεν περίμενε θαύματα για φέτος, προβλήματα 10ετιών δεν λύνονται σε 2 μήνες αλλά ας πούμε το να βρεις προσωρινή λύση στο θέμα του κλιματισμού δεν νομίζω πως είναι δύσκολο. Ενδιαφέρον θέλει και να βάλεις λιγάκι το χέρι στη τσέπη. Η' το να διαβάζεις τα μέιλ που σου στέλνουν και να διορθώνεις τις μλκιες που γράφεις στην ιστοσελίδα του Διαγόρα πάλι δεν νομίζω ότι θέλει έξοδα αλλά σεβασμό στους πελάτες σου και το νησί στο οποίο δραστηριοποιήσαι.