Hellenic Imperial Airways

hellenic imperial airways...κατι μου βρομαει εδω...

Ξεκινησα εκπαιδευση πριν καμια βδομαδα στην εν λογω εταιρια αλλα τα παρατησα. στην συνεντευξη μου ειχαν πει οτι θα ισως χρειαστει να πεταξουμε και καποια στιγμη..να μεινουμε κ εξω οπως κι οτι η εκπαιδευση θα διαρκεσει 1 -1.5 μηνα. ηδη απ τις πρωτες συζητησεις με τα αλλα παιδια καποιοι ηξεραν οτι μετα την εκπαιδευση 20 ημερων,εσπευσμενα συρικνωθηκε, θα μας πηγαιναν τζεντα για κανα 2 μηνο. Αλλος ελεγε οτι ισως και παραπανω,χρονο πχ με καποιες επιστροφες στην ελλαδα. Για το οικονομικο κ εκει ακουγες οτι θα ειναι τοσα κ τοσα. Οπως επισης και για τις συμβασεις υπηρχε αβεβαιοτητα. επικρατουσε δηλαδη ενα μπαχαλο στο τι ειχα ακουσει ο καθενας.οταν αποφασισα να ρωτησω τους εκπαιδευτες ποσα θα περνουμε και ποσο θα κατσουμε εξω δεν ηξερε να μου απαντησει κανεις. Συν το γεγονος οτι κατι εμβολια κτλ κτλ θα τα πληρωναμε εμεις μου δημιοργηθηκε ,ισωσ να μαι λαθος, οτι κατι δεν παει καλα εδω. ποιος μου εγγυατε οτι οντας σε ξενη χωρα 3 μηνες κ βαλε οτι θα εχω τις εγγυησεις μου?! και πως γινεται να ξεκινα μια εκπαιδευση πηγαινοντας στο αγνωστο ,χωρις καμια ενημερωση γαι να κανουν τα παιδια τις επιλογες τους? μου δωθηκε η εντυπωση και θελω την γνωμη σας οτι βιαζονταν παρα πολυ να μας στειλουν σε πτηση και συγκεκριμενα στην τζεντα. ειναι δυνατον σε 20 μερες να εισαι ετοιμος για εξω? συν οτι δεν εχω ακουσει κ τα καλυτερα για την εταιρια. κ ποιος μου εγγυατε οτι δε θα με βαλουν να υπογραψω 2-3 μηνες συμβαση οσο ολος τυχαιως θα διαρκεσει φανταζομαι η παραμονη εξω και μετα τελος???!!! ξεκινησα ενθουσιασμενος ταξιδια κ λεφτα ελεγα,αλλα ειδα οτι καθε μερα ενιωθα στον αερα. μηπως ψαχνουν αναλωσιμο προσωπικο εν τελει?????
επειδη δε ξερω αν εκανα τη σωστη επιλογη που εφυγα και σιγουρα γνωριζεται καλυτερα απο μενα τι παιζει ειλικρινα θα εκτιμουσα τισ γνωμες σας.

Ολα αυτα που αναφερεις φιλε μου επαναλαμβανονται απο το 2007 καθε χρονο οποτε δεν θεωρω οτι ειναι καθολου αγνωστα. Εχουμε 62 σελιδες εδω που νομιζω οτι αν καποιος τις διαβασει μπορει να βγαλει μια ακριβης γνωμη για την εταιρεια. Επισης πολλοι απο μας που εχουμε δουλεψει, μιλαμε και λεμε τη γνωμη τους σε οσους μας ρωτανε τετ α τετ. Το θεμα ειναι οτι παρ'ολα αυτα βλεπω οτι ολοι ειναι σαν να εχουν κλειστα τα αυτια και πανε στην εταιρεια να δουλεψουν σαν να τους ειχες πει και να ειχαν ακουσει τα καλυτερα. Και μετα ξαφνικα παθαινουν φρικη. Τοση πια η απογοητευση τους και η απογνωση τους που πανε παρ'ολα τα αρνητικα απλως για να πετανε ... Ε ρε καταντια σε αυτη τη χωρα ... :with: :with: :with:

Βλέπω μια έξαρση στις αγγελίες της Hellenic σε web ευρεσης εργασιας και μαλιστα για άμμεση πρόσληψη!Εγινε κάτι? ή απλά μαζική φυγή?

Απ' ότι μαθαίνω, η σημερινή πτήση της imperial για CMN (και η επιστροφή) θα γίνει με το 757 της Sky Wings (SX-BTH)..
Βγαίνει πιο φτηνό το lease του 757 από την χρήση του 747 άραγε ή υπάρχει θέμα διαθεσιμότητας των 747;

4 747 εχει ... λες να πετανε ολα ? Και που ? Το χατζ δεν αρχισε ακομα ?

2 747 έχει στην Αθήνα που κάνουν τα δρομολόγια. Το TID και το TIE. Οταν είπα για διαθεσιμότητα δεν εννούσα οτι πετάνε αλλού.. Μπορεί να είχαν τίποτα τεχνικά, να μην είχαν αεροσυνοδούς να στείλουν, να ήταν άρρωστοι όλοι οι πιλοτοι κλπ.. Τα 747 πάντως και τα 2 είναι παρκαρισμένα στο Βενιζέλο, οπότε παραμένει το ερώτημα γιατί το 757 της Sky Wings και όχι τα 747 τους..

Tα 747 τα ξεκουράζουν γιατί σε λίγο θα πετάνε "υπερατλαντικά" :twisted: ...

Πέραν της πλάκας, εγώ βλέπω ότι μόλις άλλαξαν τα κόζια στην χώρα μας, η μία χάνει τον επενδυτή της, η άλλη κόβει δρομολόγια και παίρνει πρα-πρα, η παράλλη αλλάζει α/φ και σίγουρα έπεται συνέχεια...

ο στολος της εταιριας ειναι παλιος και συντομα θα απαγορευεται να πεταει εντος ΕΕ

ετοιμαστειτε για εξελιξεις

Οπότε το leasing του 757 από τη Sky Wings μήπως δεν είναι κάτι της τελευταίας στιγμής και δούμε καμοιά συνεργασία των δύο εταιρειών?