Hellenic Imperial Airways

Το ότι μια πτηση απο Δ.Ευρώπη διαρκεί γύρω στο 3ωρο,αυτό δε μεταφράζεται απαραίτητα και σε ανάλογο 3ωρο πλεονέκτημα..Πρέπει να συνυπολογίσεις και τον χρόνο που καταναλώνεται για προσαπογείωση..Αν υποθετικά το αεροπλάνο ξεκινούσε και σταμάταγε στον αέρα,η πτήση Παρίσι-Αθήνα θα ήταν γύρω στο δίωρο..
Το Γιοχάνεσμπουργκ ίσως και να 'ναι ενδιαφέρων προορισμός αλλά δυσκολα θα εμπιστευόμουν τις Αυτοκρατορικές για ένα 10ωρο ταξίδι..

HT 341 Jeddah Αναχώρησε κανονικά στις 5 το πρωί. Φαίνεται να μπαίνουν σε μια σειρά όλα σιγά-σιγά...

Μα ειπα κι εγω ειναι δυνατον μια τοσο συνεπης εταιρεια οπως η ΗΙΑ να μην τα τοποθετησει ολα στο δρομο της οπως κανει τα τελευταια 2μιση χρονια ... airmanSKG μας δουλευεις ?

Εγώ απλά αναφέρω την πραγματοποίση των πτήσεων που περιμεναμε εδώ και δυο μήνες.
Το ό,τι ξεκίνησαν είναι γεγονος, το ό,τι γίνετε πραγματικότητα η φιλοδοξία της εταιρείας για προγραμματισμένα δρομολόγια είναι επίσης γεγονός.

Σου φαίνεται εσένα να σε δουλεύει κανείς;

Ούτε έχω κανένα συμφέρον να υποστηρίξω την εταιρεία, ούτε και να ωραιοποιήσω την κατάσταση της.
Αλλά τα γεγονότα παραμένουν γεγονότα.

Νεότερα για τα υπερατλαντικά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται σοβαρές προσπάθειες ανάληψης των δρομολογίων του Καναδά.
Αυτή την εποχή λοιπόν,βρίσκονται σε εξέλιξη διαβουλεύσεις με την CAA της χώρας αυτής.
Λέτε?

Πρώτα όμως πρέπει να οριστεί από την ελληνική ΥΠΑ ανάδοχος των συγκεκριμένων δρομολογίων

Δες και εδώ τη σχετική συζήτηση.

Καλησπερα!!!

Γράφω για πρώτη φορά στο φόρουμ και θα ήθελα να εκφράσω την άποψή μου για την εν λόγω εταιρεία.

Κατα τη γνώμη μου, λοιπόν, η Hellenic Imperial δεν είναι μια εταιρεία διεθνων προδιαγραφών. Ο στόλος της αποτελείται απο παλιά 747-200 (ex-ANA και Lufthansa) τα οποια ΔΕΝ νοείται στην εποχή μας να συνεχιζουν να πετούν σε ευρωπαϊκούς ουρανούς. Αν τωρα θέλει να κάνει υπερατλαντικά, θα 'πρεπε να ανανεώσει το στόλο της ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ...

Αυτά απο μένα!!!

Saludos amigos

Αυτο δεν νομιζω να το εχουνε στο νου τους,απλα πιστευω ειναι ανοητο να εχουν τετοια αεροσκαφη και να πετανε μια φορα καθε τοσο..... :rolleyes:

Πάντως από ότι καταλαβαίνω όλα τα πληρώματα πληρώνονται κανονικά. Δεν ακούω από κανένα παράπονα τουλάχιστον για τη μισθοδοσία. Πρέπει να πέφτει πολύ "μπουγάδα και πλύσιμο" στο μαγαζί.

Από: http://www.airliners.net/aviation-forum ... n/4571654/

Hellenic Imperial Airways has filed with the DOT for a foreign air carrier permit and authority to conduct scheduled and charter flights between Greece(and any other points in the European Union) to the United States.

OST-2009-0244

Anyone have a clue what these guys are up to?
Maybe summer 747 charters or even low frequency scheduled service to the US since OA is now out of the longhaul business now??

Και το docket εδώ: http://www.regulations.gov/search/Regs/ ... ntType=pdf