Hellenic Imperial Airways

Δηλαδη ποσους επιβατες περιμεναμε στην πτηση ΑΤΗ - ΒΗΧ ? Περισσοτερους απο 60 ? Μα γιατι χτυπιομαστε οτι αυτες οι πτησεις δεν υπαρχουν ? Γιατι ειμαστε χαζοι ? Που να βρεθουν 480 ατομα να γεμισουν το αεροπλανο ρε παιδια ? :wall: :wall: :wall:

Και μαλιστα με τετοιο εισιτηριο...!!! :shock:

Σήμερα είδα στο αεροδρόμιο να γίνεται check in για Casablanca... 3 και ο κούκος από επιβάτες αλλά το δρομολόγιο επιτέλους ξεκίνησε!

ΑΛηθεύει ότι η Hellenic Imperial θα πάρει τα υπερατλαντικά της Ολυμπιακής? :?:

Πέρα απο αυτό.. Εχει δει ο δημοσιογραφος κάποιο αεροπλάνο παρκαρισμένο;;; Γιατί εγώ δεν έχω δει κανένα πρόσφατα.. (Πέρα από το SX-TIE που όμως δεν μένει κάτω αλλά πετάει)..

Σήμερα, το 747 της HIA είχε πολύ περίεργη άνοδο... κατά την απογείωση...
Ένω όλα τα αεροσκάφη ανεβαίνουν μέχρι τα 3.000ft (νομίζω) και μετά παίρνουν πορεία... το 747 άρχισε τη στροφή γύρω στα 1000ft με πολύ ζόρι....

Σημερα, το 747 της ΗΙΑ (SX-TIE) που σηκωθηκε απο τον 3 δεξιο κατα τις 1900, (το ιδιο πρεπει να λεμε) πετουσε με πορεια διαδρομου μεχρι τα 2000,οποτε και ο πυργος τον "αναγνωρισε" και τον γυρισε στο departure. Αρκετα μετα ξεκινησε την αριστερη στροφη, και δεν καταλαβαινω που ηταν το ζορι! 747 ειναι, οχι Eurofighter! ;)

Αν ξεκινήσουν έστω και ένα μακρινό δρομολόγιο τώρα που βγαίνει από την μέση και η ΟΑ με τα δύο μακρινά της (ΝΥ και Γιοχάνεσμπουργκ), κάτι θα είναι και αυτό...
Πάντως, η θέση της χώρας μας ενδείκνυται για μετεπιβιβάσεις από Ευρώπη-Αμερική προς Αφρική, Ασία ακόμα και Ωκεανία (αν ποτέ ξεκινήσουν απευθείας δρομολόγια από Ευρώπη, είμαστε 2-3 ώρες πιο κοντά από ό,τι είναι η Γερμανία, η Γαλλία και η το ΗΒ)...