Hellenic Imperial Airways

Αν μπορεις να μαθαινεις το ποιον της ετεριας απο 2 προτασεις εχεις πολυ μεγαλη αντιληψη, δε μας το λες και εμας τους απλους θνητους να το μαθουμε??? ποιο ειναι το ποιον της ετεριας κατα τη γνωση και την εμπειρια σου???

gp pilot":6wjpuh22 said:
ποιο ειναι το ποιον της ετεριας κατα τη γνωση και την εμπειρια σου???

Για την ώρα ... μάλλον και η ίδια δεν το γνωρίζει!

Ξέρω ότι η δική μου ορθογραφία δεν είναι η καλύτερη, αλλά και η δική σου είναι ... :rolleyes:

gp pilot":37utb1ez said:
Αν μπορεις να μαθαινεις το ποιον της ετεριας απο 2 προτασεις εχεις πολυ μεγαλη αντιληψη, δε μας το λες και εμας τους απλους θνητους να το μαθουμε??? ποιο ειναι το ποιον της ετεριας κατα τη γνωση και την εμπειρια σου???

Δεν ειναι δυο. Ειναι τρεις προτασεις. Εγω ειπα, I rest my case. Εσυ πες μας αν θες, που κραζεις για τα 635 ευρω (και με το δικιο σου).

Φιλικα, Ιακωβος

Το SX-TIE θα μείνει μερικές ημέρες περισσότερο εδώ

majic":2cr76e4h said:
Το SX-TIE θα μείνει μερικές ημέρες περισσότερο εδώ
αντε πάλι με το TIE. Θυμάμια μια συζήτηση πέρυσι, περί επανανηολόγησης του SX-DIE σε SX-TIE για... ευνόητους λόγους. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Τώρα ξαναπαιζει αυτό το σενάριο ή απλά είναι... λάθος πληκτρολόγησης?

οσο περισσοτερα διαβαζω για αυτη την εταιρια τοσο λιγοτερα καταλαβαινω...γιατι τωρα παει Λιβυη? δοκιμαστικη πτηση? η παει να κατσει κανα 2 χρονακια κι εκει?
παντως....οσο βλεπω αυτα τα 742 να καθονται σαν φαντασματα στη μεση του αεροδρομιου μου δινουν την αισθηση μιας απιστευτης προχειροτητας. ελπιζω να τα παρουν απο εκει πριν σαπισουν τελειως και αποτελεσουν μονιμο μερος του ντεκορ!

Αναρωτιεμαι αν εχει πληρωθει κανα μεροκαματο το πληρωμα της ΗΙΑ η απλως ελπιζουν οτι ισως καποτε να συμβει κι αυτο ?

GP707":2wf36yuw said:
[αντε πάλι με το TIE. Θυμάμια μια συζήτηση πέρυσι, περί επανανηολόγησης του SX-DIE σε SX-TIE για... ευνόητους λόγους. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Τώρα ξαναπαιζει αυτό το σενάριο ή απλά είναι... λάθος πληκτρολόγησης?

Ξαναπαίζει το σενάριο. Ήδη το SX-DID (πρώην 5B-AUD) επανανηολογήθηκε ως SX-TID, και το ίδιο αναμένεται και το για το SX-DIE, να γίνει δηλαδή SX-TIE. Αυτά τα δύο είναι σίγουρα για την ώρα. Για το τρίτο 747 (JY-AUB) δεν έχω ακούσει κάτι.
Προσεχώς και τα Mode-S addresses αν ενδιαφέρεται κανείς...

Τελικά έχει βαφτεί στο αεροσκάφος το SX-DID ή SX-TID? Ή ακόμα είναι με το κυπριακό νηολόγιο?