Hellenic Imperial Airways

καλησπέρα σε όλους!!!!!!!
παρακολουθώ πολυ καιρό το site!!!!
και αποφάσισα να πάρω και εγώ μέρος!!!
είμαι καινούριο μέρος πληρώματος και ανήκω στο πλήρωμα της HIA
δεν συμμετείχα τόσο καιρό στις γνώμες εδω μέσα και αποφάσισα να πω και εγώ κάτι τώρα
ήμουν στο πλήρωμα της εταιρείας που αντιμετώπισε πρόβλημα στο Βέλγιο!!!!
και ήθελα να αναφερθώ σε αυτή την πτήση ..... που λένε οτι οι επιβάτες είχαν προβλήματα με το προσωπικό του αεροσκάφους!!!!!
ασ μου απαντήσετε λοιπόν όσοι ιπτάμενοι και όσεσ αεροσυνοδοί είστε εδω αν θα πετάγατε εσείς με επιβάτες οι οποιοί σπάγανε τζάμια.......
εκείνοι με τους οποίους μαλώσανε οι επιβάτες ήταν το ground staff του αεροδρομίου και δεν έχει να κάνει καθόλου με το πλήρωμα...!!!!
ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ... κλείνανε τις πόρτες της φυσούνας μετο ζόρι και αυτοί χτυπάγανε να ωγούνε έξω.....!!!!!εγώ προσωπικά με τέτοια διάθεση των επιβατών δεν πήγαινα πουθενά!!!
και το ολο πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί η τουρκική εταιρεία είχε οικονομικές διαφορές με το αεροδρόμιο.....όσων αφορά την εταιρεία μασ ηταν ολα άψογα......ανέβηκαν στο αεροπλάνο 1000 άτομα για έλεγχο και δεν ωρήκαν κανένα απολύτος πρόβλημα!!!!!να μην λέμε και ότι θέλουμε...!!!

σας ευχαριστώ που διαβάσατε το σχόλιο μου και εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους και πιλότους εδώ καλές πτήσεις με ασφάλεια!!!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Fly Air εχει διαφορες με το αεροδρομιο. Προφανως, χρωσταει στο αεροδρομιο τιποτα χιλιαδες ευρω (γιατι πιο αξιοπιστο θεωρω το zaventem παρα την fly air η οποια ειναι black list με τα δικα της α/φη).

Και αυτο εξαγριωσε τους επιβατες??? Εγω προσωπικα, σαν επιβατης, δεν δινω δεκαρα για το αν χρωσταει η εταιρεια με την οποια ταξιδευω. Αρκει να εξυπηρετηθω οπως πρεπει και να κινηθω ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ.

Αρα, πες τα μας ολα βρε λευκο πουλι, μην μας κρατας μυστικα. Οι επιβατες δεν σπανε τζαμια by default. Κατι τους εχει ΕΞΑΓΡΙΩΣΕΙ. Για πες....

έχεις δίκιο .... φυσικά και δεν ήξεραν οι επιβάτες τίνος το λάθος ήταν η καθηστέρηση.....εγώ απλά απάντησα στα σχόλια που γίναν για την εταιρεία μας!!!!
εμείς δεν φταίμε σε κάτι και πιστεψέ με τους συμπεριφερθήκαμε άψογα.....
και στο κάτω κάτω έχουν υπάρξει και πολλές άλλες καθηστερήσεις κατα καιρούς....αλλά οι φίλοι μας οι γείτονες χάνουν την υπομονή τους πολύ άσχημα...!!!
εγώ πρέπει να πω πως μετά απο αυτό που έζησα....πλεόν δεν έχω καμιά καλή γνώμη για το επίπεδό τους σαν ''φυλή''~
ήταν και κάνανε πραγμάτικα σαν θηρεία!!!!! ΗΜΑΡΤΩΝ!!!!
ήταν πραγμάτικα επικυνδινοι.... εεε δεν νομίζω πως το δικαιολογεί αυτό μια λάθος πτήση!!!!!
και φυσικά να τονίσω πως τελικά με εμάς πετάξαν και ήταν σαν πουλάκια μέσα στο αεροπλάνο αφου φυσικά συνέλλαβαν κάποιον εκ των οποίων ήταν πρωτοπορος στο όλο σκηνικό!!!!στην αποβίβαση μας λέγανε 7 φορές ο καθένας ευχαριστώ!!!!αλλά πραγμάτικα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!είμαι πολύ πράος γενικά σαν άνθρωπος αλλά πρέπει να πω πωσ αυτοί με εξαγριώσανε!!!πέρα του οότι κάνανε ενα αεροπλανο αίσχος!!!!!μέχρι και τσιγάρα στα καθίσματα σβήσανε....τα σχόλια τα αφήνω σε εσάς......!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

Το δε αεροσκάφος, μετά την "επέλαση" των βαρβάρων, θύμιζε πεδίο μάχης με φαγητά και ποτά πεταμένα παντού, δίσκους σπασμένους και ότι αντικείμενο μπορεί κανείς να φανταστεί στο έδαφος (μαρτυρίες από προσωπική πηγή).
Πραγματικά θα ήταν τραυματική εμπειρία για το πληρωμα.
Εύχομαι στο πλήρωμα πρώτη και τελευταία φορά που βίωσαν κάτι τέτοιο.

white_bird":1p2vnmpc said:
εγώ πρέπει να πω πως μετά απο αυτό που έζησα....πλεόν δεν έχω καμιά καλή γνώμη για το επίπεδό τους σαν ''φυλή''~
ήταν και κάνανε πραγμάτικα σαν θηρεία!!!!! ΗΜΑΡΤΩΝ!!!!

white_bird, σε αυτήν την δουλειά που κάνεις θα δείς πολλά και από άλλες φυλές. Έχω δεί Έλληνες επιβάτες στην Θεσσαλονίκη, στο έδαφος και λόγω μεγάλης καθυστέρησης, να κοπανάνε με μανία την πόρτα του κόκπιτ (πρό 9/11) και να φωνάζουνε : "Πες στον πού... τόν κυβερνήτη να βγεί έξω να τονε γ......με !).
Έχω δεί γάλλους, να τσαντίζονται λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στο Ηράκλειο, να κατεβαίνουν κάτω στην πίστα και να την αράζουν κάτω από το φτερό/σκιά και να αρχίζουν τα τσιγάρα.

Έχουν όλες οι φυλές τα μπουμπούκια τους, μήν ανυσηχείς.

δεν ξέρω τι να πώ φίλε μου ίσως έχεις δίκιο αλλά αυτό το πράγμα πρώτη φορά το είδα και έχασα πάσα ιδέα.......!!!!!!!!!!
μακάρι όντωσ να μην ξανατύχει σε κανέναν!!!!!!
αλλά ας σταματήσει βρε παίδια και αυτή η αμφιβολία και το χώσιμο συνέχεια με την ΗΙΑ ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
η εταιρεία τώρα ξεκινάει είμαστε πολύ αισιόδοξοι και μας φέροντε άψογα όλοι εκεί μέσα!!!!!
και όσων αφορά τους μισθούς και τα περι προνομίων είναι επιλογή μας...δεν μας πίεσε κανενας....άλλωστε δεν δίνει και καμιά εταιρεία λεφτά πλέον στην δουλειά αυτη!!!!όλοι όσοι την κάνουμε την κάνουμε γιατί μας αρέσει!!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!! :cool: :D :D

gonso":3tkgquke said:
Έχουν όλες οι φυλές τα μπουμπούκια τους, μήν ανυσηχείς.

Καλα ναι συμφωνω 100%! Και πιστευω οτι οι Ελληνες γενικοτερα ειναι ''καπως'' το υφος τους.

χτες νυχτα κατα τις 2.30-2.45 ενα 747 της HIA προσγειωθηκε στο LGAV. ξερει κανεις να ενημερωσει τι δρομολογιο εγινε? και γενικα...ξερει κανεις να δωσει μερικα στοιχεια για τις κινησεις των αεροσκαφων της ΗΙΑ? ειναι κριμα να τις χανουμε

Τις ζημιες ποιος θα τις πληρωσει? Η ασφαλεια, η η FlyAir (αφου ητανε δικια της πτηση)

Παιδια, κουραγιο.. Οπως ειπανε και οι προλαλησαντες, μπουμπουκια υπαρχουνε παντου...