Hellenic Imperial Airways

GP707":5ieobs1d said:
Τελικά έχει βαφτεί στο αεροσκάφος το SX-DID ή SX-TID? Ή ακόμα είναι με το κυπριακό νηολόγιο?

Το SX-TID ακόμα είναι με το κυπριακό νηολόγιο

Το SX-TIE
ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

GEM":18xckh4w said:
Προσεχώς και τα Mode-S addresses αν ενδιαφέρεται κανείς...
Βεβαίως και ενδιαφέρομαι! Παρακαλώ αν τα ξέρεις ενημερωσέ με!

majic":2qvhzguf said:
Το SX-TIE
ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Θα μπορούσες να δίνεις λίγες παραπάνω πληροφορίες για τις πτήσεις των αεροσκαφών ? Να γνωρίζουμε για παράδειγμα προς τα που πετάει και αν είναι δυνατόν, ο λόγος που πετάει, charter ή κάτι άλλο. Το ζητάω φυσικά μόνο στην περίπτωση που μπορείς να το κάνεις. :hello?:

Θανο, εγω στο συστημα βλεπω το DIE να ερχεται Ρ απο Ηρακλειο, ως ECA002P. ECA=Eurocypria, οποτε μαλλον εκανε πτηση γι αυτους. ;)

majic":37ibzrya said:
Το SX-TIE
ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η επιμονή στα λάθος νηολόγια!!! Το νηολόγιο ειναι DIE και όχι TIE. Μπορεί η εταιρεία να θέλει ΤΙΕ, μπορεί να προσπαθεί να το αλλάξει στην ΥΠΑ, το νηολόγιο ομως είναι SX-DIE (του ενός 747) και 5B-AUD (του άλλου) και όχι SX-DID ή TID κλπ.
Όταν με το καλό αλλάξουν, τότε θα γράφουμε και εδώ τα νέα νηολόγια.

GP707":a93aky2p said:
Μπορεί η εταιρεία να θέλει ΤΙΕ, μπορεί να προσπαθεί να το αλλάξει στην ΥΠΑ, το νηολόγιο ομως είναι SX-DIE (του ενός 747) και 5B-AUD (του άλλου) και όχι SX-DID ή TID κλπ.
Όταν με το καλό αλλάξουν, τότε θα γράφουμε και εδώ τα νέα νηολόγια.

Σωστο, αλλοστε αυτο το νηολογιο μαλλον θα μεινει "κλασσικο" λογω της πρωτοτυπιας του!
Μεχρι να το αλλαξουν παντως καλο θα ηταν να μην χρησιμοποιουν γραμματοσειρα τοσο μεγαλη που να βγαζει ματια ;) και βεβαια να πω κι εγω οτι το νηολογιο μπροστα ειναι πλεονασμος
Πολυ θα ηθελα αν καποιος γνωριζει κατι για τις μελλοντικες κινησεις των αεροσκαφων της ΗΙΑ να ενημερωνε με τυχον λεπτομερειες ωστε να μπορεσουμε κι εμεις να απολαυσουμε λιγακι 742 που τοσο μας εχει λειψει!!

Και επειδή μερικές φορες δεν γίνεται αλλιώς και πρέπει να μπούνε έστω και μικρές φωτιές: Τι προσπαθεί να μας πει ο ποιητής με το ferry-in? Αλλα και γενικότερα.. Είναι δυνατόν?

ΥΓ: Ελπίζω να μην προκάλεσα αναστάτωση στην κοινότητα, άλλωστε δεν το έγραψα εγώ, εγώ το βρήκα και το έβαλα εδώ...

makedonas":3kncjzr6 said:
Και επειδή μερικές φορες δεν γίνεται αλλιώς και πρέπει να μπούνε έστω και μικρές φωτιές: Τι προσπαθεί να μας πει ο ποιητής με το ferry-in? Αλλα και γενικότερα.. Είναι δυνατόν?

ΥΓ: Ελπίζω να μην προκάλεσα αναστάτωση στην κοινότητα, άλλωστε δεν το έγραψα εγώ, εγώ το βρήκα και το έβαλα εδώ...

"The plane was on the ground for 19 hours due to agressive pax" ??? Ειδαν το νηολογιο? :D :D :D Η μηπως, λογω Fly Air, μετεφερε τιποτα Τουρκους, και μολις ειδαν το Hellenic Imperial εγιναν aggresive?

Kαι,τελικα,που ειναι τα δρομολογια σ ολον τον κοσμο απο την πιο αξιοπιστη αεροπορικη εταιρεια στον κοσμο? Κετεληξαν σε αρπαχτες για την Fly Air (την ΠΟΙΑ???). Που ειναι καποιος να μας δωσει μια φωτιση? Που να ειναι, βεβαια, και πανω απο 3 λεξεις?

Φιλικα, Ιακωβος

Το αεροπλανο δεν εμεινε 19 ωρες λογω επιβατων,οταν προσγειωθηκαν
EBBR ανεβηκε η ΥΠΑ του βελγιου,εκανε τον ελεγχο,δεν βρηκε τιποτα για την ΗΙΑ, πλην ομως η Flyair δεν ειχε τα traffic rights,οποτε μεχρι να τακτοποιηθει το θεμα περασαν μερικες ωρες..ποσες? δεν εμαθα.
Και οταν μπηκαν οι επιβατες εγινε ολιγον τι μπαχαλο...
Δεν ξερω αν αληθευει.παντως ειπανε οτι παραιτηθηκε ενα μελος
καμπινας...
Αυτα προς το παρων