Hellenic Imperial Airways

μεχρι πριν λιγες μερες αμφισβητουσαμε το αν θα πεταξει και εγω μαζι δεν αντιλεγω!!!!
ρε παιδια αφου παιταξε ενταξει ας αφησουμε τωρα να δουμε πως θα παει και τι θα γινει.....μην τρωγοσαστε!!!!!!και αφηστε τα DIE DID DIC KTL

Εχετε φαγωθει εδω μεσα μερικοι.. Ολους τους μηνες που δεν πετουσε, τρωγοσασταν. Τωρα που κανει μια πτηση (οποιας μορφης και να ειναι) τρωγεστε και παλι. Ξερετε εδω μεσα μερικοι τι θελετε? Εχει καταντησει πλεον παιδικη χαρα το τοπικ για την εταιρεια! Τη στιγμη που δεν εχει κλεισει, τη στιγμη που δεν εχετε ινπουτ απο μεσα, κλειστε το, γινεστε γελοιοι, δεν το εχετε καταλαβει? Γιατι, ποιος σας δινει ττο δικαιωμα να κρινετε κατι η καποιον του οποιου τη δουλεια δεν εχετε δει και δεν ξερετε τι feedback υπαρχει? Αντι να το παιζετε εδω ξερολες, καλα θα κανετε να προσφερετε κατι ουσιαστικο επι του θεματος. Δεν εχετε, δεν γραφετε! Απλο ειναι. Παρατηρω το τοπικ εδω και πολλες βδομαδες χωρις να γραψω κατι. Αλλα καπου εχει ξεχειλισει το ποτηρι! Μπορει να εχουνε λαθος επιλογη αεροσκαφους, μπορει χιλια δυο. Το εχω πει στο παρελθον πολλες φορες: Περιμενετε να δουμε που θα καταληξει η ολη ιστορια, και μετα μιληστε! Εαν ολοι εσεις τα ξερετε καλυτερα απο τα ατομα της ΗΙΑ, γιατι δεν ανοιγεττε η δικια σας εταιρεια να γελασουμε και εμεις οι απλοι θνητοι λιγακι?

Σορι για την παρενθεση, και ελπιζω να συνεχισουμε εδω επι της ουσιας!

Φιλικα Στεφος

hia

το αεροσκαφος πεταξε ΑΠΟ HER για Αγγλια και Ιρλανδια.... γυρισε σημερα το πρωι.

...ετσι πειτε μας, ρε παιδια, για να ξερουμε. Εγω το φανταστηκα οτι εκανε τσαρτερ απο HER. Αντε και καλη αρχη ;)

ΥΓ: To 5B-AUD ειναι ακομα 5Β-ΑUD, και οχι SX-DID. Τουλαχιστον, πανω στο α/φος δεν γραφει αυτο το νηολογιο.

ΥΓ: To 5B-AUD ειναι ακομα 5Β-ΑUD, και οχι SX-DID. Τουλαχιστον, πανω στο α/φος δεν γραφει αυτο το νηολογιο.

Τα transponder του έχουν προγραματιστεί με Mode-S address (την οποία δίνει η ΥΠΑ) ως SX-DID, άρα το αεροπλάνο (άσχετα με το τι έχει βαμμένο πάνω του) έχει νηολόγιο SX-DID.

GEM":1nxv2579 said:
Τα transponder του έχουν προγραματιστεί με Mode-S address (την οποία δίνει η ΥΠΑ) ως SX-DID...
Μήπως κατά τύχην ξέρεις τι Mode-S address έχει ?

Re: hia

tskiad":1cjyimvy said:
το αεροσκαφος πεταξε ΑΠΟ HER για Αγγλια και Ιρλανδια.... γυρισε σημερα το πρωι.

seven4seven":1cjyimvy said:
...ετσι πειτε μας, ρε παιδια, για να ξερουμε. Εγω το φανταστηκα οτι εκανε τσαρτερ απο HER. Αντε και καλη αρχη ;)

Για να καταλάβω, πήγε HER για να εκτελέσει charter από εκεί :?: :7:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 635 ΕΥΡΩ καθαρες αποδοχες το μηνα! οσοι πιστοι προσελθετε! ας ηξερα ποιος φυσιολογικος ανρθωπος μπορει να ζησει μαυτο το μισθο, ακριβοπληρωνουν σαυτη την ετερια!

gp pilot":1fv3nrzq said:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 635 ΕΥΡΩ καθαρες αποδοχες το μηνα! οσοι πιστοι προσελθετε! ας ηξερα ποιος φυσιολογικος ανρθωπος μπορει να ζησει μαυτο το μισθο, ακριβοπληρωνουν σαυτη την ετερια!
Αφου για τον Purser που για μπορει καποιος να αντεπεξελθει σε μια τοσο υπευθυνη θεση πρεπει να κουβαλα αρκετα χρονια προυπηρεσιας προσφερουν 1000 και κατι καθαρα τι περιμενεις. Παλι καλα που προσφερουν τα 635 στους απλους. :D