Hellenic Imperial Airways

MerNion":3o8o315h said:
Φυσικά και με πείραξε.. Τώρα θυμήθηκε να ξεκινήσει να πετά; Δεν είπα να μην πετάξει.. Ευχήθηκα και καλές πτήσεις απλά μπορεί να μην περιμένει "να αρπάξει" 400+ επιβάτες τώρα και να ξεκινήσει τα δρομολόγια από τον Ιούνιο.. Απορώ δηλαδή και ποιος θα πετάξει με την HIA αν ξέρει οτι θα είναι η πρώτη pax πτήση της εταιρίας τότε (και ας μην μάθουν και το αεροπλάνο καλύτερα...). Σποττερικά τώρα, φυσικά και δεν θέλω να δω την HIA γιατί θέλω να δω άλλα heavy άλλων εταιριών.. Τώρα ο ξένος σπόττερ δεν νομιίζω οτι θα νοιαστεί και πολύ για το 742 της HIA (για να λέμε και του στραβού το δίκιο..)

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!

MerNion":2lo8lmxe said:
(και ας μην μάθουν και το αεροπλάνο καλύτερα...).

Εδω περα τι εννοεις φιλε μου? Οτι δεν εχει καλα αεροπλανα? Εγω δεν γνωριζω απλα ρωταω εισαι μηχανικος που εχεις δει τα spars και εχεις κανει test flight το αεροπλανο η αλλος ενας ''ειδικος'' απο τους πολλους που κυκλοφορουν εδω περα? σου ξαναλεω δεν γνωριζω τι ειναι το αεροπλανο σαραβαλο (οπως λενε και μερικοι αλλοι ''ειδικοι'' εδω περα) η καλο. Το μονο που γνωριζω ειναι οτι προερχεται απο την DLH η οποια το πετουσε μεχρι και το 2002. Στα περισσοτερα αεροπλανα η DLH ειχε βαλει EFIS και ολα τα up to date ηλεκτρονικα συστηματα. Βεβαια ειναι και παλιο αλλα πολλες ''καλες'' εταιριες εχουν ακομα και σημερα παλια αεροπλανα (βλ AirOne 732). Αυτα απο εμενα βεβαια θα συμφωνησω μαζι σου αν εισαι μηχανικος ο οποιος εχει ασχοληθει με τα αεροσκαφος.

Καλημερα σε ολους

Μηπως ξερει κανεις τι ωρα ειναι οι πτησεις της HIA με τα JUMBO της?????

εχουμε ηδη 23 Μαιου, τι εγινε με εκεινη την πτηση , ξερει κανεις; μηπωs ηταν κι αυτο ραδιο αρβιλα;

Καλοριζικοι και καλοταξιδοι!! αληθευει οτι σημερα πραγματοποιηται αυτη την ωρα η πρωτη πτηση της HIA??

Θα πηγαινε Ηρακλειο σημερα το DIE. Tωρα, αν ηταν κανονικη πτηση, προγραμματισμενη, τσαρτερ, εκπαιδευτικη, route proving, publicity flight, papa, ferry, κλπ κλπ κλπ, δεν το γνωριζω.
Το να ηταν "η πρωτη της πτηση" , δηλ με κοσμο που εχει πληρωσει εισητηριο και με βαση καποιου προγραμματος πτησεων, ΔΕΝ νομιζω να ειναι. Αν ειναι, (ΑΤΗ-HER με 747-200) σιγουρα δεν θα κρατησει πανω απο 6 ωρες ακομα η εταιρεια.

ΥΓ: To αφεντικο που ειναι, να μας πει κ εμας να μη μας τρωει το σαρακι?

seven4seven":92w7k9l7 said:
Θα πηγαινε Ηρακλειο σημερα το DIE. Tωρα, αν ηταν κανονικη πτηση, προγραμματισμενη, τσαρτερ, εκπαιδευτικη, route proving, publicity flight, papa, ferry, κλπ κλπ κλπ, δεν το γνωριζω.
Το να ηταν "η πρωτη της πτηση" , δηλ με κοσμο που εχει πληρωσει εισητηριο και με βαση καποιου προγραμματος πτησεων, ΔΕΝ νομιζω να ειναι. Αν ειναι, (ΑΤΗ-HER με 747-200) σιγουρα δεν θα κρατησει πανω απο 6 ωρες ακομα η εταιρεια.

φιλε μου ο ramp agent της eagean θα σου πω οτι το αεροσκαφος ειναι στην Ιρλανδία και γυρνάει αύριο.

majic":3t0x8zyz said:
seven4seven":3t0x8zyz said:

φιλε μου ο ramp agent της eagean θα σου πω οτι το αεροσκαφος ειναι στην Ιρλανδία και γυρνάει αύριο.

Excuse me :idea:

Το SXDIE ήταν κανονικότατα σήμερα στο Βενιζέλο. Κανονικότατα πέταξε λίγο μετά τις 1600 για HER ως UI001 :idea:

Τα τσακάλια του αεροπορικού ρεπορτάζ πέτυχαν και τα πληρώματα με μοβ εμφανίσεις, ρετρό καπελάκια και γραβάτες με σήμα το πουλί (btw, ωραίο σύνολο) στο κτίριο αναχωρήσεων...

Το 5B-AUD είναι πλέον SX-DID.

Γιά xcusάτε με βρέ παίδες...δηλαδή όλο αυτό το περί υπερατλαντικών δρομολογίων κλπ κλπ κατέληξε σέ ένα ATH-HER;

Τότε πρός τί ο στόλος μέ τά "έξι 747" ;

Καί ποιός θά διάλεγε την HIA γιά μιά τέτοια πτήση όταν υπάρχουν ήδη ΟΑ και Α3 που τίς ξέρει όλος ο κόσμος;

Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει..

GEM":1qom5q2v said:
Το 5B-AUD είναι πλέον SX-DID.

Ωραία νηολόγια πήρανε πάντως.Τό ένα έγινε...μακάβριο (-DIE) καί το άλλο..παρελθόν (-DID) :D