Hellenic Imperial Airways

Αυτη την εβδομαδα ξεκινουν τα Simulators για τα πληρωματα της ΗΙΑ,σε
Ισπανια και Αγγλια, κατι λενε για δρομολογια μεσα στον Μαιο,αντε να δουμε.....

Δρομολογια προς τα που ομως ξερεις???

thndr_20":2ym36e06 said:
Αυτη την εβδομαδα ξεκινουν τα Simulators για τα πληρωματα της ΗΙΑ,σε
Ισπανια και Αγγλια, κατι λενε για δρομολογια μεσα στον Μαιο,αντε να δουμε.....

Το Μάιο ποιανού έτους;;; Γιατί του 2007, σε λίγο μας τελειώνει...

Παντως εχει προγραμματιστει μια πτηση για Μαντσεστερ στις 22 Μαιου. Αν πανε ολα καλα μολις που προλαβαινουν τον Μαιο.
Ας ειναι και αυτη η πτηση. Τουλαχιστον θα ειναι μια αρχη. :)

ιπταμενος":155ouw8k said:
Παντως εχει προγραμματιστει μια πτηση για Μαντσεστερ στις 22 Μαιου. Αν πανε ολα καλα μολις που προλαβαινουν τον Μαιο.
Ας ειναι και αυτη η πτηση. Τουλαχιστον θα ειναι μια αρχη. :)

Συγνώμη που γίνομαι κακός αλλά να μην είναι καλύτερα.. Θα θέλαμε να δούμε κάτι άλλο να μεταφέρει φιλάθλους για το champions league και όχι την HIA..
Χάθηκε να πετάξει στις 25, 26, 27 και βάλε;;

Mernion γίνεσαι όμως...κακός εννοώ...δλ. το ένα αεροσκάφος της ΗΙΑ σε πείραξε??Τον κόσμο που περιμένει να δουλέψει εδώ και τόσο καιρό δεν τον σκέφτεσαι??Σκέψου και τους spotters που θα έρθουν απο το εξωτερικό,γι' αυτούς η ΗΙΑ -μπορεί να - είναι ξεχωριστής spotter-ικής σημασίας θέμα,λέμε τώρα.Καλές πτήσεις της εύχομαι...

stiv":xbzvspph said:
Mernion γίνεσαι όμως...κακός εννοώ...δλ. το ένα αεροσκάφος της ΗΙΑ σε πείραξε??Τον κόσμο που περιμένει να δουλέψει εδώ και τόσο καιρό δεν τον σκέφτεσαι??Σκέψου και τους spotters που θα έρθουν απο το εξωτερικό,γι' αυτούς η ΗΙΑ -μπορεί να - είναι ξεχωριστής spotter-ικής σημασίας θέμα,λέμε τώρα.Καλές πτήσεις της εύχομαι...

Φυσικά και με πείραξε.. Τώρα θυμήθηκε να ξεκινήσει να πετά; Δεν είπα να μην πετάξει.. Ευχήθηκα και καλές πτήσεις απλά μπορεί να μην περιμένει "να αρπάξει" 400+ επιβάτες τώρα και να ξεκινήσει τα δρομολόγια από τον Ιούνιο.. Απορώ δηλαδή και ποιος θα πετάξει με την HIA αν ξέρει οτι θα είναι η πρώτη pax πτήση της εταιρίας τότε (και ας μην μάθουν και το αεροπλάνο καλύτερα...). Σποττερικά τώρα, φυσικά και δεν θέλω να δω την HIA γιατί θέλω να δω άλλα heavy άλλων εταιριών.. Τώρα ο ξένος σπόττερ δεν νομιίζω οτι θα νοιαστεί και πολύ για το 742 της HIA (για να λέμε και του στραβού το δίκιο..)

@stiv : Ο καθένας μιλά με βάση τις προτιμήσεις του.. Εγώ πρώτα απόλα σκέφτομαι τους επιβάτες... Βέβαια λίγο θα τους νοιάζει μιας και οι περισσότεροι δε θα ξέρουν...

Η εταιρεία δηλαδή αναμένεται να πάρει άδεια εντός των ημερών και να πετάξει άμεσα? Και μετά μας πειράζει η PIA... Πφφφ

@MerNion : Μπααα, στους ξένους ευρωπαικούς σποτερικούς κύκλους κυκλοφορεί ευρέως το ανέκδοτο με τα τζάμπα του Βενιζέλου που κάθονται και σίγουρα διψάνε να τα δουν σε δράση... Τα μάτια τους δε πετούν φωτιές όταν τους λέμε πως κάνουν και test flights... Τη Surinam τη βγάζουν και στο AMS :rolleyes:

jerry":3tsq9w7q said:
Τη Surinam τη βγάζουν και στο AMS :rolleyes:
Και την HIA θα την βγάζουν στην Αβάνα, στην Βραζιλία, στην Κίνα, στην Ινδία, στην Ιορδανία και εγώ δεν ξέρω που αλλού.. :rolleyes:

8 και σήμερα...

είστε σίγουροι ότι εσείς γνωρίζετε πώς λειτουργούν τα πράγματα με τα αεροπλάνα, πώς γίνονται οι έλεγχοι και η συντήρηση κτλ κτλ? Αν κάποιος ξέρει ας μου πει να καταλαβω κι εγώ...μήπως δεν πρέπει να κρίνουμε όταν είμαστε απέξω?