Hellenic Imperial Airways

Μα ανέφερα συγκεκριμένα παραδείγματα-γεγονότα.Τα είδες;Οι πληροφορίες φυσικά και είναι έγκυρες.Δεν έχω βέβαια και τα call-signs των πτήσεων που έκανε στη Τζέντα,στη Καζαμπλάνκα,στο Μεξικό,στην Αργεντική,στη Μαδρίτη,στην Αργεντινή,στη Γαλλία,στη Κύπρο,στην Ινδία και αλλού ούτε και είπα οτι λειτουργεί καλά.Αλλά αυτά οι πτήσεις έγιναν.Μπορεί να είναι "αρπαχτές",νομιμοφανείς ή νόμιμες,να μετέφεραν κρατούμενους στο Γκουαντανάμο :D ή στη Σιβηρία αλλά έγιναν.

Δεν ξέρω αν μεταφέρουν δούλους, σίγουρα όμως φέρονται στο προσωπικό τους σαν δούλους. Αυτό το Τρίπολη - Τζέντα ακόμα το θυμάται το φιλαράκι μου!

Από τα απαγορευμένα πράγματα που μεταφέρουν πάντως συχνά στα προσκυνήματά τους είναι παγούρια με ιερό νερό από τη Μέκκα. 10 λιτρα μη σου πω! Ο καθένας μη σου πω!

Kαι σίγουρα δε θα "καλοπέρασαν" μόνο εκεί.Υποθέτω οτι έχει γίνει σαφές πλέον το οτι δε τους υπερασπίζομαι σε καμμία περίπτωση.

alex96":2p1qv8tn said:
Μα ανέφερα συγκεκριμένα παραδείγματα-γεγονότα.Τα είδες;Οι πληροφορίες φυσικά και είναι έγκυρες.Δεν έχω βέβαια και τα call-signs των πτήσεων που έκανε στη Τζέντα,στη Καζαμπλάνκα,στο Μεξικό,στην Αργεντική,στη Μαδρίτη,στην Αργεντινή,στη Γαλλία,στη Κύπρο,στην Ινδία και αλλού ούτε και είπα οτι λειτουργεί καλά.Αλλά αυτά οι πτήσεις έγιναν.Μπορεί να είναι "αρπαχτές",νομιμοφανείς ή νόμιμες,να μετέφεραν κρατούμενους στο Γκουαντανάμο :D ή στη Σιβηρία αλλά έγιναν.

Ξέχασες και μια αρπαχτή για Πούκετ μέσω Ελσίνκι. Ακόμα περιμένουν τα εκτός έδρας τα πληρώματα! Έκαναν 'ομως 4 μέρες μπάνια.... :banana:

Για να σε πω την αλήθεια,δε είχα υπ'οψην μου τη συγκεκριμένη εκστρατεία των Ελληνικών Αυτοκρατορικών Αερογραμμών.
Αλήθεια,το Π.Α.Μ.Ε. τα ξέρει αυτά; :banana:

Αγαπητοί μου. Αλήθεια... δεν την πετάτε στα σκουπίδια την εταιρεία λεώ εγώ μπας και βρουν την υγειά τους όσοι είναι να την βρούν. Βαρεθήκαμε την και καλά "Αυτοκράτειρα". Τώρα όμως λέμε. Το καταλάβατε εσείς τα παπαγαλάκια της; Άντε μπράβο. Παίζουμε με τον κόσμο και πουλάμε και μούρη. Ουστ.... βρε ούστ...

δεν είναι δική μας

εγώ θα πω, ότι το μεγάλο λάθος είναι αυτή η εταιρεία υπολογίζει στο πρώην στρατό της ΟΑ
νέο αίμα πρέπει να αρχίσει σε όλο τον αεροδρόμιο

Απόσπασμα απο άρθρο που ξέθαψα στο google...
The airline launched operations into South Africa in June, operating three times weekly B747 aircraft from Athens to Johannesburg; after the World Cup competition ends, it will reduce frequency to twice-weekly.

In July, Hellenic will launch further services from its Athens hub to New York JFK and London Gatwick. In the near future, it also plans to start flights to Bangkok, Beirut, Damascus, Dubai, Casablanca, Jeddah, Paris and Manila. The airline’s fleet currently comprises four B747s.

Τι να πείς πάλι? Είναι η 632η εκδοχή για τα δρομολόγια που ΘΑ αρχίσουν. Bonus εδώ ΒΚΚ και MNL :banana:

Και για τους λασπολόγους :cool: , ιδού το document που πιστοποιεί την ΗΙΑ για USA ενώ και στο JNB θα συνεχίσουν αφου βρήκαν cargo rep ώστε να γεμίζουν τουλάχιστον τα κάτω αμπάρια...
:twisted: :rolleyes:

ΥΓ
"Δαγκωμένο Μήλο", έγραψες πάλι :cool:

Καλά,payneful tales,ποιον κατάλαβες για "παπαγαλάκι";Μέλι στάζουμε όλοι για την ΕΛ.ΑΥΤ.ΑΕΡ. :cool:

Λοιπόν άς πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.Ήμουν στην HELLENIC και συγκεκριμένα περίμενα σαν ηλίθια 5 μήνες για να ξεκινήσουν δρομολόγια.Μας έλεγαν ότι όλα θα πάνε καλά ότι οι πτήσεις θα είναι γεμάτες ,ότι η εταιρία θα γίνει ανταγωνιστική.Μόνο στο φεγγάρι δεν μας είπαν ότι θα πάμε.Είμασταν περίπου 50 άτομα μπορει και παραπάνω που μας τάϊζαν με αυτά τα παραμύθια.Αφού κάναμε μερικές πτήσεις για Νότια Αφρική και αφού είχαμε υπογράψει συμβόλαια αορίστου χρόνου μετά απο μερικές μέρες μας φώναξαν και μας είπαν ότι οι πτήσεις δεν πάνε καλά και ότι η εταιρία θα ακυρώσει τα συμβόλαια μας :wall: .
Δηλαδή πάνω απο 50 άτομα έμειναν στο δρόμο για πλάκα.Αλήθεια γιατί τόση κοροϊδία σε αυτη την χώρα?Πώς είναι δυνατόν στελέχη της εταιρίας να μας λένε ότι οι πτήσεις είναι γεμάτες και μετά απο 15 μέρες ανακαλύπτουν ότι δεν πάνε καλα?Είναι τυχαίο ότι οι ακυρώσεις συμβολαίων μας έγιναν παράλληλα με τον αποκλείσμό της εθνικής μας ομάδας?
Επίσης μίλησαν για Αμερική που θα ξεκινούσε αρχές Ιουλίου αλλά τίποτα και αυτό το δρομολόγιο εξαφανίστηκε ως δια μαγείας μαζί με τον αποκλεισμό της Εθνικής.......
Η αεροπορία είναι σοβαρή υπόθεση και θέλει σοβαρούς επιχειρηματίες αλλά σε αυτή την χώρα ποιος σοβαρός άνθρωπος να έρθει να επενδύσει?
Και βέβαια να μην μιλήσω για την οικογενειοκρατία που επικρατεί μέσα στην εταιρία οι γνωστοί των γνωστών δουλεύουν μέσα..........και ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!!!!!!