Hellenic Imperial Airways

Αγαπητή ΧΧΧ,

όταν πας να πιάσεις κάπου δουλειά, φαντάζομαι πως κάνεις μία υποτυπώδη έρευνα για την εταιρεία που σε ενδιαφέρει. Πόσο μάλλον όταν αυτή είναι αεροπορική. Αν είχες ψάξει έστω και λίγο για τη ΗΙΑ θα έβλεπες πως δεν κάνει καμία σοβαρή(και σταθερή) προσπάθεια ανάπτυξης. Επομένως δεν καταλαβαίνω τι περίμενες ή πως πίστευες πως "οι πτήσεις θα είναι γεμάτες". Τουλάχιστον αφέλεια πρέπει να καταλογιστεί και σε σένα και σε όλους τους υπόλοιπους.

Έχεις δίκιο αλλά ελπίζεις ότι κάτι μπορεί να γίνει, αλλά το πήρα το μάθημα μου και θα είμαι πιο προσεχτική απο εδώ και πέρα.

XXX":1klfxngz said:
Έχεις δίκιο αλλά ελπίζεις ότι κάτι μπορεί να γίνει, αλλά το πήρα το μάθημα μου και θα είμαι πιο προσεχτική απο εδώ και πέρα.

για τους μήνες που περίμενες πληρωνόσουν τουλάχιστον (έστω το βασικό) ή δεκάρα τσακιστή;

Και οι νέοι που πέρασαν τώρα εκπαίδευση τι θα γίνουν άραγε σκέφτομαι...

ΥΓ. Το μέσο που λες το έχω ακούσει απο πολλούς. Αν είναι δυνατόν. Που φτάσαμε

Σήμερα το πρωί έφυγαν δύο 747, το ένα για Μαδρίτη και το άλλο για Άμστερνταμ, τσαρτεριές για Γιοχάνεσμπουργκ με φιλάθλους των δύο χωρών για τον τελικό.
Ορίστε, ξαναπήγε η εταιρία στη Ν. Αφρική!!! :twisted:

Δηλαδή αυτό ήταν? Τελείωσε το κύπελλο τελείωσε και το Αθήνα-Γιοχάνεσμπουργκ?? :wall:

Ακουσα οτι κατι βρεθηκε με τους κινητηρες και ειναι να τους παρουν την αδεια ξανα
"ὦ κοινὸν αὐτάδελφον Συμφορίτου κάρα
ἆρ᾽ οἶσθ᾽ ὅ τι Ζεὺς τῶν ἀπο Ταλαλ κακῶν
ὁποῖον οὐχὶ νῷν ἔτι ζώσαιν τελεῖ;
ἔχεις τι κεἰσήκουσας; ἤ σε λανθάνει
πρὸς τοὺς Έλληνες στείχοντα τῶν Αράβων κακά "

:banana: :banana: :banana:

Και μετα σου λεει να τους στηριξεις με το Αθηνα Νεα Υορκη :wall: Α ρε Ολυμπιακη με τα 340. :great:

Ποιό Αθήνα-Νέα Υόρκη;

Ο Ιούλιος μπήκε,όπου να'ναι θα βγή και New York νίξ.

Μήπως New Philadelphia (εκεί που'ναι και το γήπεδον τής ΑΕΚ) εννοούσαν;Τούς πρόλαβε ο ΗΛΠΑΠ εδώ και δεκαετίες....

Ταλαλαιπωρία σκέτη.....

ΥΓ.@helsingforg:πώς τό καταφέρνεις αυτό με το πολυτονικό;τό είδα και σ'ένα άλλο φόρουμ που το χρησιμοποιεί κάποιος,αλλά δέν είμαι μέλος γιά να τον ρωτήσω...

Και ο ισολογισμός του '09 της ΗΙΑ απ' το 11aviation. Πτώση 25% στον τζίρο, ακόμη μεγαλύτερη πτώση στο κόστος ~50% και κέρδη 2.500.000. Παρακαλείται ο αρχιλογιστής του φόρουμ :mrgreen: , όπως προβεί σε διεξοδικότερον σχολιασμό - αν το επιθυμεί βεβαίως :D .

:arrow: Ισολογισμός '09 Ελλενικ Ιμπιριαλ