Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ακόμη να αναχωρήσει η πτήση της σήμερα, προγραμματισμένη για τις 5.50 π.μ. Καμία ενημέρωση για νέα ώρα αναχώρησης, τουλαχιστον στην ιστοσελίδα του Ελ. Βενιζέλος.

Εμπειρίες τύπου Athens Airways σε συσκευασία wide body...

OveLix":3pe8g0pp said:
COMPUTERISE":3pe8g0pp said:
υ.γ. εγώ το μόνο που καταλογίζω στην εταιρία είναι η αλλαγή του θεικού registry... αυτό δεν έπρεπε ποτέ να το κάνει... με απογοήτευσε... στις καρδιές όλων μας θα είναι πάντα DIE...
Ετσι όπως πάει, χρειάζονται και ένα SX-DIO, για να είναι ο θεός μαζί τους.

Ναί,αλλά ο Ronny James DIO απεβίωσε προσφάτως............

Johannesburg Hellenic Imperial Airways HT 107 11/6/2010 05:50 Cancelled

Ξέρει κανείς το λόγο της ακύρωσης;

Έ, με τόση λάσπη που έπεσε, που να ξεκολλήσει το ρημάδι :mrgreen: :twisted:

Και για τους επαγγελματίες λασπολόγους του a.gr, η λάσπη έχει και τα τυχερά της. Depends the perspective :banana:

Η πτήση ακυρώθηκε λόγω έλλειψης αεροσκαφών... τα αεροσκάφη της εταιρίας ξεκίνησαν εκτάκτως πτήσεις για Νέα Υόρκη, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Ερυθραία και έτσι το Γιοχάνεσμπουργκ έμεινε με τον μουτζούρη στο χέρι...

Τι όνειρο είδαν χθες βράδυ οι φουκαράδες που έσκασαν τα ευρουδάκια τους για να δουν αύριο live την Εθνική...

Τους πήρα τηλέφωνο... απάντησε μια ευγενέστατη κυρία και μου δήλωσε τα εξής...

1. Η πτήση δεν έχει ακυρωθεί αλλά είναι delay...
2. To πρόβλημα δεν είναι δικό τους, αλλά στο Γιοχάνεσμπουργκ... υπάρχουν λόγοι ασφαλείας(!!) στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ που απαγορεύουν την πτήση της HIA προς το παρών... σε ερώτηση μου ποιοί λόγοι ασφαλείας, μου επανέλαβε... λόγοι ασφαλείας και συμπλήρωσε ότι φροντίζουν για την επίλυση του προβλήματος...
3.Αν δεν προλάβει να φύγει σήμερα το αεροπλάνο οι επιβάτες θα κατέβουν στη Ν.Α με άλλη εταιρία...

Τα συμπεράσματα δικά σας λασπολόγοι του κερατά...

Ουάου!!!! Ε αφού κατέβασε και την Εθνική πάλι καλά.

Ωστόσο το αεροπλανάκι στην πρώτη σελίδα του site της εταιρίας συνεχίζει να πηγαινοέρχεται ...κανονικά(!) στη Νότια Αφρική. Σύμφωνα λοιπόν με το (δήθεν) real time σύστημα θα προσγειωθεί στο ΑΙΑ, χωρίς καθυστέρηση(!), στις 23:55....... :twisted: :twisted: :twisted: