Re: ΣΧΟΛΗ Global Aviation(global flight academy)
καλησπέρα nanas44.σέβομαι την άποψη σου αλλά λυπάμαι που θα σου το πώ αλλά αυτή είναι η αλήθεια.Η σχολή είναι ακριβώς έτσι όπως σου λέω.και για να σου πώ κάτι για το εξωτερικό επειδή έχω μιλήσει με άτομα που ήταν στο εξωτερικό σε μεγάλη σχολή μας τόνισαν πως τα χρήματα ήταν πολλά παραπάνω και η μεταχείριση άθλια.σε πληροφορώ πως στην ελλάδα έχουμε απ τους καλύτερους πιλότους που έχουν φοιτήσει εδώ .και από συστάσεις κυβερνητών που έχουν συγκυβερνήτες παιδιά από τις δικές μας σχολές.και σου ξαναλέω,όλοι μπορούμε να κρίνουμε,αλλά είναι καιρός να μάθουμε να ακούμε.σου είπα την άποψη μου.μπορεί και να υπάρχει καλύτερη σχολή .δουλεύω πολύ σκληρά για να τα βγάλω πέρα με όλα τα έξοδα και δεν θα καθόμουν κάπου που θα ήταν έτσι όπως τα περιγράφεις ειρωνικά.δεν διαφημίζω τίποτα,απλώς εκφέρω μια γνώμη γιατί αν μη τι άλλο σπουδάζω στην global.και τα βλέπω ρόδινα γιατι σπουδάζω αυτό που αγαπάω,έχω στερηθεί πάρα πολλά πράγματα και δεν μετανιώνω στιγμή ,γιατι έχω από πίσω μου ανθρώπους καταξιωμένους που μου μεταφέρουν τις γνώσεις τους ,με σέβονται σαν άνθρωπο και κάθε στιγμή καταλαβαίνω πως είμαι τυχερή που ήρθα στην global.δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω η κάτι λιγότερο.και για να μην νομίζεις κάτι περαιτέρω για διαφήμιση ονομάζομαι Αρκομάνη Μαρία και φοιτώ από Οκτώβριο σε αυτη την σχολή.ξεκίνησα πτήσεις από μέσα Μαρτίου και μέχρι σήμερα έχω ήδη 50 ώρες. και τέλος,επειδή το θέμα θα καταντήσει να γίνεται βαρετό και ανώφελο,καλό θα ήταν να μην λέμε λέξεις του αέρα γιατί πολλά παιδιά που δεν γνωρίζουν,όπως ήμουν και εγώ στην αρχή,τους τσακίζουμε τα φτερά και τα όνειρα χωρίς να τα αφήσουμε να πετάξουν.εχουμέ στην ελλάδα από τους καλύτερους πιλότους και αντι να στηριζουμε την χώρα μας,με αυτά που λέμε,αναγκαζόμαστε και φεύγουμε στο εξωτερικό για καλύτερα...εμ δεν είναι έτσι.αν πιστεύεισ κάτι τέτοιο ,πήγαινε στο εξωτερικό αλλά μην μειώνεις τις σχολές μας, .όποια και αν είναι η σχολή.