Βρε παιδια μακαρι να το ξεπερνουσα αν εκανα πολλες πτησεις.Το θεμα ειναι οτι εχω πεταξει γυρω στις 12 φορες και τις πρωτες 7 που ημουν και σε πολυ μικροτερη σε ηλικια οχι απλα δε φοβομουν αλλα το κατασκεδαζα κιολας!!! Αυτες οι ταινιες τυπου Final Destination μου την εκαναν τη ζημια!Και ξερετε τι μου τη βιδωνει περισσοτερο;Με τον εαυτο μου βιδωνομαι δηλαδη.Οτι εχω γνωρισει ανθρωπους που ναι μεν φοβουνται αλλα το παλευουν και εστω με ενα-δυο ουισκακια ή ενα ηπιο ηρεμιστικο μπαινουν και ταξιδευουν,ενω εγω,δεν ξερω γιατι ρε παιδια,αλλα μου βγαινει σε αρνηση.Πολυ απλα,δεν μπαινω με καμμια δυναμη.Να φανταστειτε οτι προσφατα βρεθηκα με κατι φιλους σε μια σχολη για πιλοτους ελικοπτερων κι ενω ολοι μου η παρεα μπηκε (τρεις-τρεις βεβαια) κι εκανε πτηση πανω απο το Μαραθωνα (κι εντελως δωρεαν εντωμεταξυ γιατι ηταν μεσω γνωστων) εγω οπως καταλαβαινετε εμεινα στο εδαφος και τους περιμενα καπνιζοντας αρειμανιως.Τι να μου πω ωρες-ωρες!!! Βεβαια απο μια αποψη,η φοβια για τα αεροπλανα ειναι και η μοναδικη λογικη φοβια,γιατι οντως μπορει να γινει μια στραβη και οντως,αν γινει η στραβη τοτε την εβαψες!!!Θα μου πειτε κι εσεις,αφου αρνεισαι να το ξεπερασεις,αφου λες "δεν μπαινω με καμμια δυναμη" τοτε τι ζητας εδω;Θα σας απαντησω αμεσως:σκεφτομαι απλως οτι με το να διαβαζω αποψεις ανθρωπων που εχουν πορωση με τις πτησεις και τα αεροπλανα,ποιος ξερει,μπορει να γινει κανενα θαυμα.Ξερετε τωρα πώς ειναι το ανθρωπινο μυαλο.Το "θελω" και "δεν θελω" και το "φοβαμαι" απο το "δε φοβαμαι" απεχει ελαχιστα.