@NikosT Φοβασε το αεροπλανο οκ, το αυτοκινητο το φοβασε οταν κινειται πανω απο 200km/h και χοροπηδαει οταν η ασφαλτος δεν ειναι στρωμενη σωστα?
Εγω προσωπικα δεν φοβαμαι το αεροπλανο,οσο στο αυτοκινητο, οταν μπαινω στο αυτοκινητο και βγαινουμε εθνικη τοτε εχω καποιες αμφιβολιες μεσα μου. Μου αρεσει η ταχυτητα, μου αρεσει να τρεχω πανω απο 200 αλλα μονο οταν οδηγω εγω.
Οταν ημουν μικρος φοβομουν τα παντα μεχρι και τα μυρμηγκια,φοβομουν τα αεροπλανα μονο που τα εβλεπα.
Το δευτερο ηταν πολυ σοβαρο επειδη ο πατερας μου ταξιδευει συνεχως, και επρεπα εγω να συνηθησω και να μην με ποιανει υστερια στο αεροδρομιο.θυμαμε ημασταν στο κουβειτ ημουν τοτε πεντε χρονον περιπου, ενοικιασε ο πατερας μου ενα cessna και με παρακαλεσε να παμε βολτα με το αεροπλανο,εγω αρχισα να φωναζω αλλα με επεισε εκατσα στη αριστερη θεση και ο πατερας στην δεξια, το απογειωσε το αεροπλανο,ενιωθα οτι θα σταματησει η καρδια μου ση διαδικασια της απογειωσης,μετα μου ειπε να βαλω να χερια στο χειριστηρια και να στριψω αριστερα,δεξια το αεροπλανο,εμεινα εκπληκτος, και απο τοτε συνεχως στον αερα.και τρελαμενος με οτι πεταει.
φοβος δεν πρεπει να σε κυριευει, πρεπει να το δαμασεις εσυ........οταν καρδιοχτυπας σηκω περπατα στο διαδρομο του αεροπλανου, μιλα με καμια γ@@@ενα, ανοιξε το φορητο ακουσε μουσικη και δεν θα το καταλαβεις πως θα φτασεις αγγλια