Συνεχίζω ακάθεκτος τις φωτογραφήσεις, ειδικά τώρα που μου έκαναν δώρο μια "ευκολοκουβάλητη" digital cam 10MP (Panasonic DMC-FX37). Φυσικά δεν έχει σχέση με τα θηρία που έχουν οι spotters, αλλά κάνει τη δουλειά της αξιοπρεπώς κ χωράει κ στην τσέπη του jean
Μια σειρά από φωτογραφιών, όλες τραβηγμένες σήμερα 14/10 στην πίστα της Χίου:
SX-ACM. "Κουκουλωμένο", βορά των καιρικών φαινομένων κ της θαλασσινής διάβρωσης, το βλέπω παρατημένο στην πίστα της Χίου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (ίσως και 2 χρόνια). Έτσι μου έρχεται να το ξεσκεπάσω κ να του ρίξω ένα πλύσιμο (και καμιά φωτό γιατί δεν βρήκα φωτογραφία του στο νετ
)
G-FLBD. Ένα από τα wet lease της "Νέας", λίγο πριν την αναχώρησή του από Χίο. Προσωπικά, εγώ προτιμώ μια άλλη απεικόνισή του, η οποία δεν είναι καδραρισμένη, ούτε θεωρητικώς σωστή, αλλά δείχνει τα σύννεφα άνωθεν που μου αρέσουν πολύ
αυτήν εδώ.
SX-HIN. Το Ecurreil της Interjet, στην πίστα της Χίου, εκτελώντας αεροδιακομιδή.
Το ίδιο ελικόπτερο με το ασθενοφόρο πίσω του.
Το SX-HIN έχει μόλις προσγειωθεί και ο marshal απομακρύνεται. Πίσω του διακρίνεται το G-FLBD σταθμευμένο.
Η μεταφορά του ασθενούς από το ασθενοφόρο στο SX-HIN. Προσέξτε την προσπάθεια του καλλιτέχνη/δημιουργού φωτογράφου, να
μην απαθανατίσει πρόσωπα, μετά τα πρόσφατα λάθη του. Σημειωτέον, όταν 7 άτομα κάνουν μια δουλειά, πάντα ένας κοιτάει πίσω κ του τσακίζει την προσπάθεια...
. Στο βάθος, το Super Puma προσπαθεί να στεγνώσει από τις χτεσινοβραδυνές καταιγιδούλες
.