Φωτογραφίες στο airliners.gr - I

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κοιτουσα τις νεες φωτο και ειδα τις νεες που εβαλε ο fotis.. Και καπου (οκ, τις πηγα απο δεξια προς αριστερα :oops: ) Ειδα τον μεγαλο αδερφο.. Κλικαρω την φωτο και μετα απο 1" εχω λυθει στα γελια...
Ειναι ενα γραφειο στρατολογιας και απο πανω γρφει "Τhat is stronger than a US ARMY soldier". Και στο μονιτορ απο πισω (στην ουσια αλλα ειναι σα να ειναι διπλα) εχει μια φωτο του Ahmadī-Nežād (διαβαζεται Ahmadinedschad)!!..

Καπου ξερουν οτι εχουν δικιο.. λολ fotis πες μου οτι δεν ειναι φωτοσοπαρισμενο!!! :thx:
Και θα αξιζει να μπει στις πιο αστειες φωτο του μηνα, σε παγκοσμιο επιπεδο.. :mrgreen:

Α! Να και η φωτο.. :oops:

[album]16944[/album]

Big Brother is watching you!!!

makedonas":1h9rpbzl said:
fotis πες μου οτι δεν ειναι φωτοσοπαρισμενο!!! :thx:
Κι όμως...
η φωτογραφία ΔΕΝ είναι επεξεργασμένη!!!
Περίμενα πάνω από 20 λεπτά στο χιόνι (η γυναίκα και ο μικρός ξόδευαν δολάρια στο παρακείμενο "Toys R Us") για να βγάλω αυτή τη φωτογραφία.
Η γιγαντοοθόνη έπαιζε ειδήσεις (κάτι είχε πει πάλι ο τύπος εκείνη τη μέρα), έδειχνε πολύ συχνά τη φάτσα του Αχμαντινετζάντ κι εγώ προσπαθούσα να τον "πετύχω" σε σχέση με την άλλη οθόνη που γράφει "That is stronger than a US Army soldier" (γιατί και αυτό άλλαζε συνέχεια) σε συνδυασμό με τον -στα πρόθυρα ψύξης- αστυνομικό.

Ρε συ Βουλιτσα, κανε ενα τσεκ την φωτο πλιζ... Ουτε τις στολες της ΑΣΤΡΑ φορανε, ουτε το αεροσκαφος μοιαζει με ΒΑΕ και σιγουρα ΔΕΝ ειναι Εmbraer... (οπως εχεις δωσει αντιστοιχα στα στοιχεια...)

Και η κυρια στη μεση μου θυμιυζει ΠΟΛΥ εντονα ενα πραγμα.. Οτι στην Ελλαδα, αεροσυνοδους ανω των 45 εχει ΜΟΝΟ η ΟΑ! (Ασε δλδ που και τα προσκεφαλα προδιδουν... :wink: )

[album]16960[/album]

Το ότι δεν είναι Embraer, μαζί σου.
Αλλά γιατί δεν είναι BAe και γιατί δεν είναι Astra; Και BAe είναι αλλά και στολές της Astra φοράνε! Εγώ ελπίζω μόνο οι κυρίες να γνωρίζουν ότι οι φωτογραφίας τους έχει ανέβει εδώ. Αν όχι την σβήνω άμεσα.

1. Οι στολές είναι ASTRA, το γράφει και το φουλάρι.

2. Γιατί δεν μοιάζει BAE? Με τι μοιάζει?

3. Τα προσκέφαλα λένε OLYMPIC γιατί είναι wet lease προφανώς.

4. Άνω των 45? :roll:

5. Στοιχηματίζω ότι δεν έχουν ιδέα ότι είναι η φωτό στο διαδίκτυο.

vassdel":1krgkbip said:
Κανένας Χιώτης spotter? Πριν 4 λεπτά έπιασαν στην Χίο 2 KAMOV, τα RA-31592 & RA-31571. Είναι παρκαρισμένα δίπλα δίπλα στην πίστα. Θα ανεβάσω φωτό από κινητό σύντομα, αλλά μια proper photo by a proper camera δεν θα έβλαπτε.
edit: μαζί στην πίστα και 2 apache. Μαζί με το puma έχουμε 5 ελικόπτερα σε μια τόση δα πιστούλα σαν της Χίου.
Την ψυχή μου για μια φωτό από πάνωωωωωωωωωωωω
Λοιπόν, από τη βιασύνη και το άγχος, έχωσα το ποστ αυτό στις "φωτογραφίες στο διαδίκτυο", αντί για το σωστό, που θα ήταν εδώ. Λοιπόν, παραθέτω μερικές από τις "κινητοφωτό":
[album]17016[/album] τα δύο ΚΑ-32 από μπροστά

[album]17017[/album]Τα Apache που "έσκασαν" μύτη ταυτόχρονα.

:arrow: Μικρό βιντεάκι που τα δείχνει όλα ταυτόχρονα (και πάλι από το κινητό φυσικά)

Και κάτι που κανονικά πάει στο "Αεροπορικά Βίντεο στο Internet", αλλά δεν άξιζε να γράψω post μόνο γι αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=E25ebRjx8w0& . Βίντεο από το youtube, με μία εγγαστρίμυθο με κουκλάκι μαϊμού στα χέρια. Γέλασα στο 2:15-2:45 όπου λέει ότι το μαϊμουδάκι χάθηκε, γιατί έπρεπε να ταξιδέψουν για Ιρλανδία και το έβαλαν στον χώρο αποσκευών, με αποτέλεσμα να γίνει misplace από την αεροπορική και να χαθεί.... ....this bloody airline, that, due to legal reasons I can't say it's name - λέει η κοπέλα και πετάγεται η μαϊμού με απογοητευμένο ύφος και λέει: Ryanair... και λέει η κοπέλα μηδιώντας: I didn't say that.....

Δύο φωτογραφίες από Πάφο.
[album]17059[/album] Ένα ελικόπτερο Β-412 της Κυπριακής Αστυνομίας
[album]17060[/album] Αυτό δεν ξέρω τι είναι. Θα εκτιμούσα τις γνώσεις σας :7:

Στην παρακάτω φωτογραφία του VasilisAth (gallery/image_page.php?image_id=17673) διακρίνω κάτι που δεν είχα ξαναπροσέξει. Συγκεκριμένα, πλέον των δύο μικρών πλευρικών θυρών εκκένωσης σε περίπτωση emergency πάνω από τα φτερά, υπάρχουν άλλα τρία παράθυρα (ένα στο εμπρόσθιο τμήμα της ατράκτου και δύο στο οπίσθιο) που φέρουν αχνό κόκκινο πλαίσιο. Διαπίστωσα ότι υπάρχουν σε όλα τα Α 320 (χαρακτηριστικά δείτε την ακόλουθη φώτο της Aegean http://www.airliners.net/photo/Aegean-A ... da34677766), αλλά αν δεν το επιτρέπει ο χρωματισμός του αεροσκάφους, δεν διακρίνονται εύκολα. Αν και η πλέον εύκολη υπόθεση είναι ότι πιθανόν να είναι προσθαφαιρούμενα για την παροχή επιπλέον θυρών εκκένωσης σε περίπτωση emergency, μάλλον πρέπει να υπάρχει άλλη εξήγηση. Κάθε ιδέα συζητήσιμη!

vassdel":2o1kuxu9 said:
[album]17060[/album] Αυτό δεν ξέρω τι είναι. Θα εκτιμούσα τις γνώσεις σας :7:

Τοσο καιρο εδω η φωτο αναρτημενη και δεν αξιωθηκα να απαντησω.. ΝΤΡΟΠΗ! :oops: Ειναι ενα PC-9 Pilatus της ΕΦ και χρησιμοποιειται για εκπαιδευτικους λογους.
(και καλα δεν απαντησα εγω, δεν βρεθηκε κανενας αλλος να απαντησει; :P )

Μασσαλής Ιωάννης":2o1kuxu9 said:
Κάθε ιδέα συζητήσιμη!

Τα πλαισια αυτα δειχνουν που πρεπει να κοψουν οι διασωστικες ομαδες το μεταλλο για τον απεγκλωβισμο των επιβατων σε περιπτωση ατυχηματος (μακρια απο εμας)

Ελπιζω να καλυψα και τους 2!!!!

Φιλικα

Στεφος :mrgreen:

Παιδες, ξερει κανεις που βρισκεται το ελικοδρομιο των παρακατω φωτο?
https://www.airliners.gr/el/gallery/sear ... rport&sc=1
Δεν λεει τοποθεσια, το συγκεκριμενο μελος δεν μπαινει πια στο φορουμ, αλλα ξερω οτι ζει/ζουσε στην Β.Ελλαδα.

Οποιαδηποτε πληροφορια, ευπροσδεκτη