Φωτογραφίες στο airliners.gr - I

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μικρές απόπειρες, με κινητό όμως. Ας όψεται η κρίση....

Ένα pilatus. (Pilatus νομίζω είναι, αν κάνω λάθος διορθώστε με παρακαλώ.)
EC-120B Colibri της Eurocopter. Side και diagonal view. MIG property.
Και ένα Super Puma. HAF property

Και μια που πήρα φόρα, ξέθαψα κάτι αρχαίες φωτογραφίες εν πτήση από το 2003 και τις ανέβασα:

[album]16721[/album] Β-212
[album]16722[/album] ΑS-332
[album]16723[/album] AS-332 με εντυπωσιακό κατώρευμα σε μετεώριση στα 90'
[album]16724[/album] Σχηματισμός Β-212&AS-332

Και κάποιες φωτογραφίες ενός φίλου, από μια άσκηση διάσωσης στην Καλαμπάκα καθώς και 2 ελικόπτερα:

[album]16793[/album] Ένα Daulphin του ΛΣ, φυσικά στο υπόστεγο.....
[album]16794[/album] Ένα εκ των 2 Alouette III, καμάρι του ΠΝ μας από τα 60ς
[album]16795[/album]
[album]16796[/album] Και 2 φωτό ελικοπτέρων σε σχηματισμό, 2 ΑΒ-205 και 2 Β-212. Στην 2η, φαίνεται και μιά άποψη από το λιμάνι του Πειραιά, στη μεριά της Ψυττάλειας...

Δέν είναι ακριβώς τό λιμάνι τού Πειραιά,αλλά ο λεγόμενος "μώλος ΔΕΗ" στην Δραπετσώνα,όπου δένουν τά πλοία γιά να κάνουν επισκευές.

Πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες πάντως!

vassdel":lkb9wdxk said:
Ένα pilatus. (Pilatus νομίζω είναι, αν κάνω λάθος διορθώστε με παρακαλώ.)

Σε διορθωνω, ειναι Savannah! (Το γραφει κιολα!!! :P :wink: )
Της αερολεσχης Χιου μαλιστα (ακομα να το αλλαξουν στο SX-Uxx ???? :o )

vassdel":lkb9wdxk said:
EC-120B Colibri της Eurocopter. Side και diagonal view. MIG property.

Το κινητο σου θελω που βγαζει τετοιες φωτο!!!.... :mrgreen: :thx:

makedonas":84epbgzv said:
Σε διορθωνω, ειναι Savannah! (Το γραφει κιολα!!! :P :wink: )

Χαχαχα... σωστό το ότι το γράφει, αλλά κάποιος πέταξε τη λέξη πιλάτους και νόμιζα πως πιλάτους είναι ο τύπος του άφους και Σαβάνα ίσως κάποιο διαφημιστικό ή εταιρία. Μάλλον εμένα έλεγαν Πιλάτους και μάλιστα Πόντιους, που είμαι στο χώρο και δεν σκαμπάζω από τύπους αφών... :mrgreen:

makedonas":84epbgzv said:
Το κινητο σου θελω που βγαζει τετοιες φωτο!!!....

Μακάρι να ήταν κινητό :wink: . Πάντα κάποιος από το πλήρωμα, όποτε πάω υπηρεσία έχει μαζί του μια καλή φωτογραφική και έτσι τη βγάζω καθαρή :D
Την Δευτέρα το πρωί που θα πετάξω μια βόλτα άνωθεν Ρόδου κ στα γύρω νησιά, ένας συνάδελφος θα έχει μια Olympus 8.0 MP. Ελπίζω να βγάλω καλές inflight από Τήλο, αεροδρόμιο Καλάθου και άλλα τέτοια :mrgreen:

ΥΓ Όταν πήρα το κινητό που έχω τώρα (περίπου 2 χρόνια πριν), με ρώτησε ο υπάλληλος αν θέλω να έχει καλή φωτογραφική, ή αν έχω κάποιο άλλο κριτήριο επιλογής κινητού. Του απάντησα επί λέξει: "Ποιος ασχολείται με φωτογραφίες? Δώσε μου ένα κινητό που να παίζει ράδιο". 2 χρόνια μετά, ζήτημα να έχω ακούσει μια φορά ράδιο μέσω κινητού (χώρια που δεν ξέρω που έχω βάλει το ρημαδοκαλώδιο-των-ακουστικών-που-συγνώμη-αλλά-λειτουργεί-ως-κεραία-και-γιαυτό-η-λειτουργία-του-ρημαδοράδιου-θα-τερματιστεί)... Έλεος

Μπορει να πει καποιος απο τους συντονιστες στον athensgr1 οτι απαγορευεται να βαζει αλλες φωτο εκτος απο τις δικες στου στις κοινες γκαλλερι, γιατι θα υπαρχουν ισως προβληματα με τους φωτογραφους τους οποιους δεν αναφερει (αλλα ουτε και αναφερει απο που εκλεψε τις φωτο λεει)??? Λεπτομερειες θα του πουν οι ιδιοι!! Α! athensgr1απο ποτε η Athens Airways πεταει με το De Havilland Canada DHC-8-300 G-BRYU και το ειχε και σε 2 λιβερι? Εμ βαζεις κλεμμενες φωτο (στο jetphotos.net απο οπου την εκλεψες λεει που βγηκε!!!) οι οποιες ειναι επικινδυνο γιατι ετσι και το παρουν πρεφα οι φωτογραφοι καληνυχτα, δεν εισαι σε θεση να βαλεις και στην σωστη κατηγορια!

Μερικοι εδω μεσα δεν εχουν καθολου μυαλο.... :wall:

[album]16830[/album]

[album]16829[/album]

[album]16828[/album]

Αυτες ειναι μαλιστα απο μελη του φορουμ (δεν εννοω εσενα) αν δεν κανω λαθος... Αλεξ? Γιωργο?

[album]16802[/album]
Αυτη την εχω απο εναν Γερμανο εδω και 6 χρονια..

Ολες αυτες θες να μας πεις οτι ειναι δικες σου? Για τοσο μ@λ@κες μας περνας δλδ και συνεχιζεις ακαθεκτος?!?!?!

:wall: :wall: :wall:

Σορι για την ακομψη παρεκτροπη μου αλλα . . .

:wall: :wall: :wall:

Ρε παιδια ειπαμε, οκ, δεν γινεται σκρινινγκ, αλλα τι φωτος ανεβαζετε? Ημαρτον..

[album]16851[/album]

Την συγκεκριμένη φωτογραφία την έχω σβήσει ήδη δύο φορές από την gallery.
Επειδή όμως κάποιοι δεν βάζουν μυαλό κλειδώνω και τον λογαριασμό του μέλους μπας και μετά καταλάβει.

Μετα απο καιρο ειπα να βαλω και εγω μια φωτο.. Αφου εχω αρκετο καιρο να παω για σωστο σποτινγκ ειπα να ακολουθησω το πνευμα μερικων και να βαλω και εγω μια ο,τι ναναι φωτογρφαφια, ετσι για να ειμαι στη μοδα... :wink:

LHR 12.11.2005

[album]16883[/album]
ΑΒ Α319 G-EUPZ @ LHR overhead shot, very short finals

Την ημερα εκεινη δεν θα την ξεχασω, το τσουρμο που μαζευτηκαμε απο ολη τη Γερμανια και πηγαμε για σποτινγκ.. Χαιρομαι για την 12.11.2009 .. :mrgreen:

Αντε καλα, επειδη ειμαι καλο παιδακι παρτε και μια σωστη... (λεμε τωρα...)

[album]16884[/album]
VS A340-313X G-VSEA @ LHR overhead shot, very short finals. Η τελευταια φωτο εκεινης της μερας, με τον ηλιο να εχει πεσει ιδιαιτερα χαμηλα..