Φωτογραφίες στο airliners.gr - I

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
καλησπερα μερικες φωτογραφιες στις 05/10/09 και 06/10/09 στο LGAV

Boeing 737-300 LZ-HVB
gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=18062
Hemus Air
Aerospatiale ATR-42 LZ-ATS
gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=18061
Private
Saab 340 SP-MRC
gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=18059
rivate
Canadair Regional Jet CRJ N604SX
gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=18058
Untitled
Airbus A319-100 9H-AFK
gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=18056
Slovak Airlines
Boeing 737-300 OM-ASC
gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=18055
Slovak Airlines
Boeing 737-300 OM-ASD
gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=18054
Armavia
Canadair Regional Jet CRJ200
gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=18053
Travel Service
Boeing 737-800 HA-LKC
gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=18052

:D :D :D
MM

Συμπληρώνοντας τον Βασίλη και μιλώντας από προσωπική εμπειρία, όντως ο Hatton Cross & ή Myrtle Avenue είναι ναοι του planespotting στην Ευρώπη (μαζί με το Polderbaan φυσικά). Για το Heathrow Holliday Inn δε μπορω να μιλήσω, αν κι εχω διαβασει αρκετα καλά σχόλια στο Α.net για τα spotting-πακέτα που οργανώνει. Εγώ έμεινα στο Jurry's Inn το οποίο βρίσκεται μόλις 5 λεπτα με τα πόδια από τον σταθμό του Hatton Cross (βγαίνοντας στρίβουμε Αριστερά και το βλέπουμε μπροστά μας, Στη φωτογραφία του Βασίλη είναι ΑΜΕΣΩΣ μετά το κτήριο που βρίσκεται δίπλα στο σταθμό). Αν το προτιμήσετε ζητήστε το δωμάτιο 752 και θα με θυμηθείτε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ΟΛΟΣ ο 27L και μεγάλο μερος του apron βρίσκεται κυριολεκτικά στα πόδια σας. Φανταστείτε ότι βλέπετε αυτό ευρισκόμενοι σε ευθεία με το εικονιζόμενο 747. Το παράθυρο άνοιγε αλλά με προστατευτικό τζάμι μπροστά, που όμως επιτρεπει τη φωτογράφηση. Το θέαμα τη νύχτα ήταν αληθινή πανδαισία ήχων και χρωμάτων, το δε κόστος 56GBP με πρωϊνό...

Βεβαια οχι καλλιτεχνικη (αλλωστε ποτε δεν ειπα οτι ειμαι μετρ της φωτογραφησης, ειδικα και εφοσον δεν εχω την δυνατοτητα να βγαζω, αρα και να πειραματιζομαι καθε μερα... ;) )

[album]18202[/album]
LH A321-231 D-AIST

Αποχαιρετισμος την ημερα των γενεθλιων μου, στο δωρο που με εκανα... (μαζι με το SX-TID, φωτο απο αυτο πιο μετα.. ;) )

makedonas":3nfnamcb said:
Αποχαιρετισμος την ημερα των γενεθλιων μου, στο δωρο που με εκανα... (μαζι με το SX-TID, φωτο απο αυτο πιο μετα.. ;) )

οπα!!! γενεθλια? ολο γερνας εσυ...τι θα γινει!!!???

χρονια πολλα!!!!! (προλαβα και τα ειπα μεσα στις 30 μερες τουλαχιστον)

Καλησπέρα.Είναι η πρώτη φορά που ανεβάζω φωτογραφίες στο airliners.gr και τώρα κατά λάθος πέτυχα αυτό το θέμα.

Δύο φωτογραφίες από ένα ταξίδι μου τον περασμένο Φεβρουάριο στη Φρανκφούρτη.Αν και δεν έμεινα πολύ γιατί έφυγα κατευθείαν για Freiburg πρόλαβα να βγάλω μερικές όμορφες φωτογραφίες.Τίς συμπίεσα για να μικρύνει το μέγεθος οπότε η ποιότητα δεν είναι και η καλύτερη.

http://airliners.gr/community/gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=18196
http://airliners.gr/community/gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=18201

Ένα apache πάνω από το μπαλκόνι μου στην περσινή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

http://airliners.gr/community/gallery/image_page.php?album_id=9&image_id=18197

Θα ανεβάσω σύντομα και μερικές ακόμα φωτογραφίες από το ταξίδι στη Γερμανία :D

Να ανεβασεις! :)

Βοηθεια!Μπορω να ανεβασω μαζικα φωτογραφιες?1 χρονο τωρα μελος δεν μπορω να αντισταθω στο πειρασμο να εμπλουτισω το airliners και γω με μια συλλογη!

ρε παιδιά, έχετε κανένα καλό πρόγραμμα να μου πείτε, για να μετατρέπω τις φωτογραφίες, έτσι ώστε να τις ανεβάσω στο airliners.gr?

ήμουν ένα τρίμερο στην Πράγα (δυστυχώς με τρένο, άρα δε ξέρω αν μπορώ να κάνω trip report :cool: ) και είχα ξενάγηση στο αεροδρόμιο Ruzyne, ε και βγήκαν κάαααααααμποσες φώτος TU-154B2 της U6, Β747-400 China Airlines Cargo etc etc) ε? φανταστικοί συμφωρίτες?