Εξαγορά της Olympic Air από την Aegean

• Thread starter Thread starter k984504
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?

Αγαπητέ spotterakis.
Προσωπικά ταξιδεύω αρκετά συχνά με Α3 και ΟΑ και προτρέπω την οικογένειά μου και τους φίλους μου να κάνουν το ίδιο.Θα σου έλεγα να μην ανησυχείς
για την ασφάλεια των δύο εταιριών όποια κι αν είναι η εξέλιξη της συγχώνευσης.Δεν ξέρω αν αυτό που έγραψες είναι εκτός θέματος αλλά σίγουρα αυτά που είδα γραμμένα στο μπλοκ που ανέφερες είναι εκτός πραγματικότητας.
Συγνώμη αν κι εγώ είμαι εκτός θέματος .

Aς αφήσουμε τα σχόλια των ανωνύμων στην άκρη και ας επικεντρωθούμε στο ίδιο το άρθρο (δημοσιευμένο στον έντυπο τύπο), το οποίο λέει αρκετές αλήθειες για το συγκεκριμένο θέμα ...

εκπτωσεις σε θεματα συντηρησης δεν γινονται σε καμια απο τις 2 εταιρειες,ουτε τα σεναρια αυτα που αναφερεις ειναι πραγματικα...πεταμε ολοι με ασφαλεια :D

To άρθρο όντως αναφέρει ορισμένα ενδιαφέροντα, κυρίως παρασκηνιακά, δρώμενα αλλά δεν έχει κάτι να πεί τελικά αφού απ΄τη μιά κατηγορεί και τους 2 ότι έπαιξαν κι έχασαν κι απ' την άλλη κυριολεκτικά θάβει τον Βασιλάκη και την Aegean, γέρνοντας ελαφρώς προς MIG.

Επιπλέον, θάβει και την ΕΕ (και τον Αλμούνια) πετώντας ανεκδιήγητα επιχειρήματα του στύλ
Και τι συμβαίνει όταν δύο μεγάλοι τσακώνονται σε ένα μικρό χωράφι; Αρχίζουν οι εκπτώσεις. Και στην περί­πτωσή μας, ο εξουθενωτικός ανταγω­νισμός εξασθενεί τους ισχυρούς και ανοίγει την πόρτα στους αεριτζήδες. Δηλαδή τις χαμηλού κόστους εταιρεί­ες, με τις αμφίβολης ποιότητας υπη­ρεσίες και τις... πολλές ανησυχίες για την ασφάλεια των επιβατών. Ίσως τε­λικά αυτό να ήθελαν και οι Ευρωπαίοι για τη χώρα μας.
Αεριτζήδες, αμφίβολης ποιότητας υπηρεσίες, ασφάλεια επιβατών... Πραγματικά, :with:

Τέλος, κιτρινίζει επικίνδυνα αναφέροντας
Το πρόβλημα είναι για τους επιβά­τες, που, αν η Olympic και η Aegean αντιμετωπίσουν πρόβλημα επιβίωσης, θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται ότι πολλά δρομολόγια θα κοπούν ή, ακόμη κι αν γίνονται, θα πραγματο­ποιούνται με ευχές και προσευχές για την ασφάλεια, σε συνθήκες υποσαχάριας Αφρικής
Το κόψιμο πτήσεων είναι μία πολύ λογική πιθανότητα αλλά πρόβλεψη για πτήσεις με προσευχές για την ασφάλεια σε συνθήκες υποσαχάριας Αφρικής? Έλεος δλδ :wall:

Εν κατακλείδι, το άρθρο μου φαίνεται ως "ορεκτικό" για το μετέπειτα ξεκαθάρισμα λογαριασμών αν δεν εγκριθεί τελικά η συγχώνευση. Πέραν τούτου, απο αεροπορικής πλευράς, πασαλείματα χωρίς αρχή, μέση και τέλος...

Δεν ξέρω αν σχετίζεται με την κατάληξη της διαδικασίας από τον Χοακίν, αλλά άρχιζω να βλέπω όλο και πιο πολλά banner με διαφημίσεις για τις υπέροχες τιμές και προσφορές της Α3 και της ΟΑ. Λέτε να ξαναρχίσει το πάρτυ; Από την άλλη, υπάρχει κανένας προορισμός που πετάν και οι 2 :roll: ;

SKG :mrgreen:

Aν και εγω πιστευω οτι η συγχωνευση θα γινει -- και πρεπει να γινει εδω υπαρχει ενα ενδιαφερον αρθρο και μια σειρα απο ....

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01 ... howComment

Αυτό το άρθρο από το Ποντίκι σχολιάζουμε παραπάνω φίλε Fos ...

Μόλις το άκουσα στις ειδήσεις και το ΑΠΕ-ΜΠΕ το επιβεβαιώνει με τηλεγράφημα
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται αύριο Τετάρτη να απορρίψει τη συγχώνευση της Οlympic Air με την Aegean Airlines.
Η απόφαση αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, δεδομένου ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε εκφράσει προ μηνών επιφυλάξεις.

Περισσότερα αύριο, αφού ανακοινωθεί και επισήμως.